Φορητή μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh

Κωδικός: 11-226
U$58.80 U$46.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$39.00
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Η φορητή μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh έχει πολύ μικρό βάρος μόνο 100 γραμμάρια και έχει προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Η φορητή μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh έχει πολύ μικρό βάρος μόνο 100 γραμμάρια και έχει προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση. Χάρη στο ελάχιστο μέγεθος και το βάρος του είναι ιδανικό για μεταφορά στην τσέπη. Η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει το iPod, iPhone, κινητά τηλέφωνα, tablet, συσκευές αναπαραγωγής MP3, συσκευές GPS και άλλα. Ισχυρός φορτιστής και εξωτερική μπαταρία με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Μπορεί επίσης να φορτίσει τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές σας, ό, τι είναι κατάλληλο για διακοπές ή ταξίδια στη φύση, όπου δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα.

Χάρη στην χωρητικότητα της μπαταρίας 5000mAh, φορτίζει την μπαταρία του κλασικού smartphone περισσότερες από 3 φορές. Η Power Bank περιλαμβάνει μια νέα μπαταρία λι-πολυμερούς τύπου, η οποία εγγυάται χαμηλό βάρος, υψηλή χωρητικότητα, ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και εξαιρετική απόδοση. Η απόδοση εξόδου της θύρας USB είναι 1Α. Ο πλήρης χρόνος φόρτισης του Powerbank είναι 4-5 ώρες. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υποδεικνύεται από τέσσερα LED, οπότε δεν συμβαίνει ποτέ ότι το POWERBANK σας θα εκφορτιστεί και δεν θα το γνωρίζετε.

POWERBANK χωρητικότητας 5000mAh

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για να διασφαλίσει την προστασία της από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω καλωδίου USB στην εξωτερική μπαταρία και ενεργοποιήστε την. Μετά τη φόρτιση, αποσυνδέστε το καλώδιο USB της συσκευής και η εξωτερική μπαταρία μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα κλείσει αυτόματα. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης για πολυάσχολες μέρες όταν οι συμβατικές μπαταρίες στη συσκευή σας απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν οποιαδήποτε φορητή συσκευή με υποδοχές USB mini / micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από την πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

συν Προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση
συν Η μεγάλη χωρητικότητα και η μπαταρία μικρού μεγέθους
συν Ένδειξη LED εκφόρτισης εξωτερικής μπαταρίας
συν Φορτίζει μπαταρία 3 φορές περισσότερο από το τρέχον κινητό τηλέφωνο
συν Χωρητικότητα μπαταρίας έως 5000mAh
συν Πολύ ελαφρύ μόνο 100 γραμμάρια


Προδιαγραφές:

Τύπος μπαταρίας: Li-pol
Έξοδος: 5V / 1A
Είσοδος: 5V / 1A
Χωρητικότητα: 5000mAh
Ο πλήρης χρόνος φόρτισης: 4-5 ώρες
Διάρκεια ζωής: 500 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία υπερθέρμανσης: ναι
Προστασία υπερφόρτισης: ναι
Ολική προστασία από την απόρριψη: ναι
Διαστάσεις: 120 * 41,5 * 14,5 mm
Βάρος: 100 g

Περιεχόμενα:

1x 5000mAh εξωτερική μπαταρία
1x καλώδιο USB

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη