Φορητός φορτιστής εξαιρετικά λεπτής μπαταρίας με χωρητικότητα 20000mAh + έξοδος USB 2x έως 2,4A

Κωδικός: 65-004
U$70.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$59.00
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Φορητός φορτιστής εξαιρετικά λεπτής μπαταρίας με χωρητικότητα 20000mAh + έξοδος USB 2x έως 2,4A είναι ένας πρακτικός βοηθός ταξιδιού ως αντικατάσταση πηγής ενέργειας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Φορητός φορτιστής εξαιρετικά λεπτής μπαταρίας με χωρητικότητα 20000mAh + Έξοδος USB 2x έως 2,4A είναι ένας πρακτικός βοηθός ταξιδιού ως αντικατάσταση πηγής ισχύος για ηλεκτρονικές συσκευές. Η εξωτερική φορητή μπαταρία έχει μοντέρνα και κομψή εμφάνιση με γυαλισμένο φινίρισμα αλουμινίου, το οποίο εγγυάται επίσης προστασία από μηχανικές βλάβες Μπορεί επίσης να φορτίσει τις βιντεοκάμερες και τις φωτογραφικές σας κάμερες , τι μπορεί να είναι χρήσιμο σε διακοπές ή ταξίδια στη φύση όπου δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα. Με χωρητικότητα μπαταρίας έως 20000mAh, θα επαναφορτίζει το συμβατικό smartphone περισσότερο από 10x.

Η Power Bank διαθέτει μια νέα μπαταρία λι-πολυμερούς που εγγυάται χαμηλό βάρος, υψηλή χωρητικότητα, ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και υψηλή απόδοση. Η μπαταρία έχει δύο εξόδους USB, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μία από τις εξόδους είναι το USB 3 με ισχύ εξόδου έως 2,4A, το οποίο θα φορτίζει τη συσκευή σας πιο γρήγορα από τις κανονικές τράπεζες τροφοδοσίας. Η δεύτερη έξοδος USB έχει ισχύ 1,6A. Η πλήρης φόρτιση της τράπεζας ισχύος είναι 10 ώρες. Υπάρχουν τέσσερις μπλε λυχνίες που δείχνουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, οπότε το powerbank σας δεν θα αποφορτιστεί ποτέ χωρίς να το γνωρίζετε.

Φορητός φορτιστής 20000mAh

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για προστασία από υπερθέρμανση, υπέρταση, πλήρη εκφόρτιση και υπερφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω του καλωδίου USB σε μια εξωτερική μπαταρία και πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε. Αφού φορτίσετε τη συσκευή, αποσυνδέστε το καλώδιο USB και η εξωτερική μπαταρία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης για πολύ απασχολημένες μέρες, όταν μια κανονική μπαταρία στη συσκευή σας απλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν οποιαδήποτε φορητή συσκευή με υποδοχές mini USB / micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα με ένα καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από μια πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

συν Προστασία από υπερθέρμανση, υπερθέρμανση, πλήρη εκφόρτιση και υπερχείλιση
συν Δύο έξοδοι USB με ισχύ 2,4A και 1,6A
συν Ένδειξη LED για την αποφόρτιση της εξωτερικής μπαταρίας
συν Πάνω από 10 φόρτιση κανονικού κινητού τηλεφώνου
συν Χωρητικότητα μπαταρίας έως 20000mAh
συν Μπαταρία Li-Polymer


Προδιαγραφές:

Μοντέλο: X8
Τύπος μπαταρίας: Li-Pol
Έξοδος: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Είσοδος: 5V / 2,5A
Χωρητικότητα: 20000mAh
Χρόνος φόρτισης: 10 ώρες
Διάρκεια ζωής: 500 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία από υπερθέρμανση: ναι
Προστασία από υπερβολική απαλλαγή: ναι
Προστασία από υπερφόρτιση: ναι
Διαστάσεις: 156 * 72 * 18 mm
Βάρος: 340 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Εξωτερική μπαταρία 20000mAh
1x καλώδιο USB

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη