Ασφάλεια WiFi FULL HD κάμερα με νυχτερινή IR LED + 360 ° γωνία περιστροφής και Ευφυής παρακολούθηση

Κωδικός: 52-008
U$178.80 U$154.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$129.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Ασφάλεια WiFi FULL HD κάμερα με νυχτερινή λυχνία LED + 360 ° γωνία περιστροφής και έξυπνη αυτόματη παρακολούθηση θα σας παρέχει την επιτήρηση στο σπίτι σε περίπτωση απουσίας σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ασφάλεια WiFi FULL HD κάμερα με νυχτερινή υπέρυθρη ακτινοβολία + 360 ° γωνία περιστροφής και Ευφυής αυτόματη παρακολούθηση θα παρέχει επιτήρηση στο σπίτι σε περίπτωση απουσίας σας. Η κάμερα διαθέτει IR Night Vision σε απόσταση 10 μέτρων , αισθητήρα κίνησης PIR και δύο αισθητήρες ήχου. Έχει ενσωματωμένη αμφίδρομη μετάδοση ήχου και βίντεο σε ποιότητα HD επιτρέποντάς της να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη μωρού ή διαδραστική κάμερα κατοικίδιων ζώων για τα κατοικίδια ζώα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψηφιακό ζουμ 4x για ζωντανή μετάδοση . Είναι ένα σύστημα ασφαλείας που προορίζεται για εσωτερική χρήση. Η κάμερα IP είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα νοικοκυριά να παρακολουθούν το σπίτι, το διαμέρισμα, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα , αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θέλετε να έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει.

Η κάμερα θα παρακολουθεί την κίνησή σας και θα ενεργοποιείται αυτόματα στη θέση σας

κάμερα ασφαλείας WiFi

Η εγκατάσταση της κάμερας είναι πολύ εύκολη. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή CamEye με υποστήριξη Android και IOS, μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας ένα κλασικό καλώδιο δικτύου ή ασύρματη τεχνολογία WiFi και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές κάμερας μέσω της εφαρμογής smartphone. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαφορετικές ρυθμίσεις αισθητήρα για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την κάμερα IP σας όπως απαιτείται. Η πλήρης επικοινωνία παρέχεται μέσω αδιαπέρατου συστήματος κρυπτογράφησης 256-bit.

Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα της μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής, παρακολουθείτε ζωντανή ροή με κάμερες σε ανάλυση FULL HD 1920x1080. Σε περίπτωση διακοπής του ήχου ή του αισθητήρα κίνησης, η κάμερα θα ενεργοποιήσει έναν ήχο συναγερμού και θα λάβετε ειδοποιήσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής σας στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, το βίντεο ή οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν σε κάρτα μνήμης έως 128 GB. Ο αμφίδρομος ήχος επικοινωνίας σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα που επιτρέπει κίνηση 360 °, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρο το δωμάτιο στον οποίο είναι εγκατεστημένη η κάμερα.

Η οικιακή κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται μόνιμα από προσαρμογέα micro USB και AC / DC. Η κατανάλωση ισχύος είναι ελάχιστη μόνο 2A / 5V, επιτρέποντας την τροφοδοσία μέσω powerbank, σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο. Χρησιμοποιώντας το βραχίονα, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε διάφορες επιφάνειες ή να το τοποθετήσετε χαλαρά στα έπιπλα.

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Ευφυής κάμερα ασφαλείας WiFi με νυχτερινή όραση IR
συν Ανίχνευση κίνησης και παρακολούθηση ανιχνευόμενου ατόμου
συν Αισθητήρας κίνησης και ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Χρησιμοποιεί κάρτες microSD έως 128 GB
συν Αποστολή ειδοποιήσεων στο κινητό σας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/3 "CMOS IR
Ανάλυση κάμερας: 1920x1080p Full HD
Γωνία προβολής: Οριζόντια 355 ° (κάθετη 110 °)
Μορφή βίντεο: AVI
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Γωνία θέασης: 180 °
Νυχτερινή όραση: LED IR
Απόσταση υπερύθρων: 10μ
Ανίχνευση ήχου και κίνησης
Μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης: 128 GB
Ισχύς: Τροφοδοσία 2A / 5V με σύνδεση USB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις, Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n

Περιεχόμενα συσκευασίας:

• 1x κάμερα HD
• 1x καλώδιο USB
• 1x Οδηγός χρήστη
• 1x θήκη κάμερας
• 1x σύνολο βιδών
• 1x καλώδιο LAN 1m

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη