Ασύρματη παρακολούθηση IP κάμερα HD με 3G + WiFi + IR νυχτερινή όραση + υποστήριξη micro SD

Κωδικός: 52-010
214,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 179,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Ασύρματη παρακολούθηση IP Κάμερα HD με 3G + WiFi + IR νυχτερινή όραση + υποστήριξη micro SD περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την ασφάλεια του σπιτιού ή του σπιτιού σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ασύρματη παρακολούθηση IP Κάμερα HD με 3G + WiFi + IR νυχτερινή όραση + υποστήριξη micro SD περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την ασφάλεια του σπιτιού ή του σπιτιού σας. Κρατήστε το νοικοκυριό σας υπό έλεγχο ακόμα κι αν είστε μίλια μακριά. Απλώς συνδέστε την κάμερα WiFi 3G στο δίκτυό σας και αφήστε την ενεργή κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Με το δωρεάν "Tycam" (iOS, Android), μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε το νοικοκυριό σας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Χάρη στη μετάδοση βίντεο 720P σε πραγματικό χρόνο και τη γωνία κάμερας 110 °, θα έχετε μια γενική επισκόπηση για τα πάντα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε ήσυχα με την αίσθηση ότι αν κάποιος θέλει να εισέλθει στο σπίτι σας, θα ενημερωθείτε αμέσως για αυτό με τη μορφή αναφοράς στο τηλέφωνό σας. Ακόμα κι αν η τροφοδοσία είναι αποσυνδεδεμένη ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η ενσωματωμένη μπαταρία της κάμερας είναι έτοιμη για επιπλέον 4 ώρες παρακολούθησης κίνησης ή ήχου χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο αισθητήρα PIR.

Κάμερα παρακολούθησης IP 3G

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η κάμερα παρακολούθησης προσφέρει επίσης φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο με έξοδο φωνής.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "Tycam" για κινητά, μπορείτε να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Αμφίδρομη επικοινωνία κάμερας IP

Συναγερμός ανίχνευσης κίνησης

Σε περίπτωση κίνησης στη ζώνη παρακολούθησης, ξεκινά η αυτόματη εγγραφή και ενεργοποιείται συναγερμός ταυτόχρονα. Θα ενημερωθείτε από μια φωτογραφία ως απόδειξη, απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο για πιθανή εισβολή στο σπίτι.

Συναγερμός ανίχνευσης κίνησης κάμερας IP

Υπέρυθρη νυχτερινή όραση με ενσωματωμένο φίλτρο IR-Cut Dual

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης υπέρυθρη όραση LED. Με το έξυπνο φίλτρο IR-Cut Dual, η όραση ημέρας και νύχτας γίνεται ευκρινής και ζωντανή, χωρίς θολή ή παραμορφωμένη εικόνα.

Μπορείτε να βασιστείτε σε μια καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Νυχτερινή όραση κάμερας IP

Λειτουργία αναπαραγωγής

Μπορείτε πάντα να αναπαράγετε εικόνες που έχετε τραβήξει ανά πάσα στιγμή για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να αναπαράγετε εικόνες από οπουδήποτε με την εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε εικόνες με τους φίλους, τις οικογένειές σας.

Λειτουργία αναπαραγωγής κάμερας IP

Υποστηρίζει κάρτες micro SD μνήμης έως 64 GB

Μέσω της υποδοχής κάρτας μπορείτε να εισαγάγετε μια κάρτα 64 GB και να αποθηκεύσετε τις ληφθείσες εικόνες. Έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικούς τρόπους εγγραφής - HD720P, WVGA.

Αποθήκευση κάμερας IP έως 64 GB

Απομακρυσμένη παρακολούθηση P2P

Με βολική τεχνολογία P2P, μπορείτε να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο όποτε θέλετε. Συνδεθείτε εύκολα στον λογαριασμό σας P2P στο κινητό σας τηλέφωνο και μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση κάμερας IP P2P

Εικόνες σε 720P HD

Η κάμερα χρησιμοποιεί γυάλινο φακό που θα σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία παρακολούθησης. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σε όμορφα χρώματα και μεγάλη καθαρότητα. Όλα όσα καταγράφονται από αυτήν την κάμερα θα σας προσφέρουν απρόσκοπτα και εκπληκτικά βίντεο.

Παρακολουθήστε τα κατοικίδια ζώα σας ή τα παιδιά σας με τις καλύτερες λεπτομέρειες. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευκρινείς και όμορφες λήψεις.

Ποιότητα IP κάμερα 720P

Συμπίεση βίντεο H.264

Με την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264, η απόδοση του εύρους ζώνης και της ταχύτητας μετάδοσης βελτιώθηκε σημαντικά. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας εξοικονομώντας ταυτόχρονα κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης δεδομένων.

Συμπίεση βίντεο κάμερας IP

Υποστήριξη WiFi

Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε έναν δρομολογητή WiFi, επιτρέποντας απομακρυσμένη προβολή της εικόνας σε πραγματικό χρόνο.

Υποστήριξη WiFi κάμερας IP

Διαφορετικές παραλλαγές της θέσης της κάμερας

Με το μαγνητικό βάθρο που περιλαμβάνεται και την ρυθμιζόμενη κονσόλα, έχετε πολλές επιλογές για την τοποθέτηση της κάμερας.

ασύρματη κάμερα IP 3G

Εφαρμογή Tycam (iOS / Android)

Μια ελεύθερα διαθέσιμη εφαρμογή με εκλεπτυσμένη σχεδίαση για το κινητό σας τηλέφωνο που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθείτε την περιοχή που παρακολουθείτε, να αναπαράγετε εικόνες που τραβάτε και πολλά άλλα.

Εφαρμογή Tycam για κάμερα IPΕφαρμογή Tycam για κάμερα IPΕφαρμογή Tycam για ασύρματη κάμεραΕφαρμογή Tycam για παρακολούθηση του κινητού σας χώρου

Χαρακτηριστικά:

συν Βίντεο σε πραγματικό χρόνο
συν Αμφίδρομη επικοινωνία
συν Ανίχνευση κίνησης και ήχου
συν Υποστήριξη κάρτας SIM 3G
συν Σύνδεση P2P
συν Υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Προδιαγραφές:

Τύπος: JH 09
Επεξεργαστής: Quad Core 1,2GHz
Φακός: CMOS
Γωνία προβολής: 110 °
Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720 @ 30fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Δίκτυο: WiFi, 3G
Μέθοδοι σύνδεσης: P2P, WLAN
Μνήμη: υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 64 GB
Δείκτες: 3 έγχρωμα LED
Υποστήριξη συστήματος: iOS 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 50 ° C σε εσωτερικούς χώρους
Τροφοδοσία: 5V / 2A, φόρτιση USB
Μπαταρία: 770 mAh
Ήχος: ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
Διαστάσεις: 127 mm (H) x 41 mm (διάμετρος)
Βάρος: 140 g

Πακέτο περιεχομένου:

1x Ευφυής κάμερα
1x Μαγνητικό βάθρο
Προσαρμογέας USB 1x
1x καλώδιο φόρτισης
1x Ρυθμιζόμενη κονσόλα
2x Πριτσίνια
2x βίδες
1x Οδηγός χρήστη

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη