Ασύρματη παρακολούθηση IP Κάμερα HD + WiFi + IR Night Vision + υποστήριξη Micro SD

Κωδικός: 52-011
142,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 119,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Ασύρματη παρακολούθηση IP Κάμερα HD + WiFi + IR Night Vision + Υποστήριξη Micro SD είναι ο ιδανικός κηδεμόνας του νοικοκυριού σας, ο οποίος θα επιβλέπει το νοικοκυριό σας και προειδοποιεί για πιθανή εισβολή στο σπίτι.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ασύρματη παρακολούθηση IP Κάμερα HD + WiFi + IR Night Vision + Υποστήριξη Micro SD είναι ο ιδανικός κηδεμόνας του νοικοκυριού σας, ο οποίος θα επιβλέπει το νοικοκυριό σας και προειδοποιεί για πιθανή εισβολή στο σπίτι. Συνδέστε εύκολα την κάμερα IP μέσω WiFi στο οικιακό σας δίκτυο και αφήστε την ενεργή κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή "jimilivepro" (iOS, Android) μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου απευθείας στην κάμερα και, στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρακολουθούμενη περιοχή, όπου βρίσκεται η κάμερα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι, το γραφείο ή άλλες εγκαταστάσεις σας όποτε χρειάζεστε . Λάβετε λεπτομερή και ομαλή εικόνα HD, επιτρέποντάς σας να δείτε τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε ήσυχα με την αίσθηση ότι αν κάποιος θέλει να εισέλθει στο σπίτι σας, θα ενημερωθείτε αμέσως για αυτό με τη μορφή αναφοράς στο τηλέφωνό σας . Με αυτήν την κάμερα οικιακής IP, θα είστε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας.

Οικιακή παρακολούθηση P2P IP κάμερα

Αμφίδρομη επικοινωνία

Η κάμερα παρακολούθησης προσφέρει επίσης φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο με έξοδο φωνής. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "Tycam" για κινητά, μπορείτε να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Αμφίδρομη επικοινωνία κάμερας IP

Συναγερμός ανίχνευσης κίνησης

Σε περίπτωση κίνησης στη ζώνη παρακολούθησης, ξεκινά η αυτόματη εγγραφή και ενεργοποιείται συναγερμός ταυτόχρονα. Θα ενημερωθείτε από μια φωτογραφία ως απόδειξη, απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο για πιθανή εισβολή στο σπίτι.

παρακολούθηση ανίχνευσης κίνησης κάμερας IP

Υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης υπέρυθρη όραση LED. Με την ευφυή υπέρυθρη όραση, οι νυχτερινές λήψεις γίνονται πιο έντονες. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Νυχτερινή όραση κάμερας Ip

Λειτουργία αναπαραγωγής

Μπορείτε πάντα να αναπαράγετε εικόνες που έχετε τραβήξει ανά πάσα στιγμή για να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να αναπαράγετε εικόνες από οπουδήποτε με την εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε εικόνες με τους φίλους, τις οικογένειές σας.

Λειτουργία αναπαραγωγής κάμερας IP

Υποστηρίζει κάρτες μνήμης micro SD έως 32 GB

Μέσω της υποδοχής κάρτας μπορείτε να εισαγάγετε μια κάρτα 32 GB και να αποθηκεύσετε τις ληφθείσες εικόνες. Έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικούς τρόπους εγγραφής - HD720P, WVGA.

Υποστήριξη κάμερας Ip 32gb κάρτες

Απομακρυσμένη παρακολούθηση P2P

Με βολική τεχνολογία P2P, μπορείτε να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο όποτε θέλετε. Συνδεθείτε εύκολα στον λογαριασμό σας P2P στο κινητό σας τηλέφωνο και μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση κάμερας IP P2P

Εικόνες σε 720P HD

Η κάμερα χρησιμοποιεί γυάλινο φακό που θα σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία παρακολούθησης. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σε όμορφα χρώματα και μεγάλη καθαρότητα. Όλα όσα καταγράφονται από αυτήν την κάμερα θα σας προσφέρουν απρόσκοπτα και εκπληκτικά βίντεο.

Παρακολουθήστε τα κατοικίδια ζώα σας ή τα παιδιά σας με τις καλύτερες λεπτομέρειες. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευκρινείς και όμορφες λήψεις.

Ποιότητα HD κάμερας IP

Συμπίεση βίντεο H.264

Με την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264, η απόδοση του εύρους ζώνης και της ταχύτητας μετάδοσης βελτιώθηκε σημαντικά. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας εξοικονομώντας ταυτόχρονα κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης δεδομένων.

Συμπίεση βίντεο κάμερας IP

Υποστήριξη WiFi

Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε έναν δρομολογητή WiFi, επιτρέποντας απομακρυσμένη προβολή της εικόνας σε πραγματικό χρόνο.

Σύνδεση Wi-Fi κάμερας IP

Διαφορετικές παραλλαγές της θέσης της κάμερας

Με το μαγνητικό βάθρο που περιλαμβάνεται και την ρυθμιζόμενη κονσόλα, έχετε πολλές επιλογές για την τοποθέτηση της κάμερας.

Μαγνητική βάση IP κάμερας

Χαρακτηριστικά:

συν Σύνδεση WiFi
συν Αμφίδρομη επικοινωνία
συν Ανίχνευση κίνησης και ήχου
συν Ειδοποιήσεις για κινητό τηλέφωνο
συν Σύνδεση P2P
συν Υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Προδιαγραφές:

Τύπος: JH08
Επεξεργαστής: 32bit RISC SoC
Φακός: CMOS
Γωνία προβολής: 86 °
Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720 @ 25fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Δίκτυο: WiFi
Μέθοδοι σύνδεσης: P2P, WLAN
Μνήμη: υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 32 GB
Δείκτες: 2 έγχρωμα LED
Υποστήριξη συστήματος: iOS 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ~ 50 ° C σε εσωτερικούς χώρους
Τροφοδοσία: 5V / 1A, φόρτιση USB
Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο
Διαστάσεις: 100 mm (H) x 50 mm (διάμετρος)
Βάρος: 58 g

Πακέτο περιεχομένου:

1x Κάμερα παρακολούθησης
1x Μαγνητικό βάθρο
Προσαρμογέας USB 1x
1x Καλώδιο φόρτισης
1x Ρυθμιζόμενη κονσόλα
3x Πλαστικά πριτσίνια
3x βίδες
1x Οδηγός χρήστη

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη