Εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP Atom AR3S με ανίχνευση προσώπου + αυτόματη παρακολούθηση με 360 ° - CES Innovations Award 2017

Κωδικός: 52-006
598,80 U$ 478,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 399,00 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP Atom AR3S με ανίχνευση προσώπου + αυτόματη παρακολούθηση και γωνία θέασης 360 °.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP Atom AR3S με ανίχνευση προσώπου + αυτόματη παρακολούθηση με γωνία θέασης έως 360 ° - CES Innovations Award 2017. Αυτή η κάμερα έχει σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση, όπως η παρακολούθηση του σπιτιού (μπροστινή πόρτα και γύρω). Χάρη στη λειτουργία περιστροφής 360 ° οριζόντια και 108 ° κατακόρυφα είναι σε θέση να παρακολουθεί μια ευρεία περιοχή. Η ανίχνευση κινητήρα παρέχεται από τρεις αισθητήρες, ένας μπροστά από την κάμερα και δύο πίσω. Χάρη στη διάταξη των αισθητήρων, είναι σαν να μπορεί κανείς να δει ακόμη και πίσω από την κάμερα. Κατά την ανίχνευση κίνησης μέσω αισθητήρα, η κάμερα μετατρέπεται αμέσως στην επιθυμητή κατεύθυνση και εστιάζει στον εισβολέα της παρακολουθούμενης περιοχής. Ο φακός μπορεί να αναγνωρίσει την κίνηση του προσώπου και του ανθρώπου και παρακολουθεί συνεχώς την κίνησή του. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα ειδοποίησης με εικόνα στο κινητό σας τηλέφωνο (tablet) σχετικά με τη διακοπή της περιοχής που παρακολουθείται. Η κάμερα διαθέτει μια σύνδεση για σύνδεση δικτύου μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί στον δρομολογητή σας μέσω καλωδίου και όχι μόνο μέσω σύνδεσης Wi-Fi.  

Η εγγραφή της κάμερας αποθηκεύεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας είτε στο δικό σας σύννεφο, είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιώντας τη σύνδεση με τον λογαριασμό σας Google με το Google Disk όπου έχετε δωρεάν διαθέσιμο 15 GB. Η ρύθμιση και η σύνδεση με τον Λογαριασμό σας Google είναι εύκολη και γίνεται απευθείας μέσω της εφαρμογής Amaryllo. Μια άλλη επιλογή είναι να συνδέσετε την κάμερα Atom απευθείας στο cloud της εταιρείας Amaryllo, η οποία προσφέρει δωρεάν αποθήκευση βίντεο στο διακομιστή της για αρχειοθέτηση των τελευταίων 24 ωρών και αποθήκευσης τριών ημερών προειδοποιητικών ειδοποιήσεων 10 δευτερολέπτων κατά τον εντοπισμό. Χρεώνονται άλλα προγράμματα αρχειοθέτησης.

εξωτερική κάμερα ασφαλείας με ανίχνευση κίνησης και πρόσωπο

Η κάμερα ασφαλείας ATOM AR3S διαθέτει ενσωματωμένη αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο σε ποιότητα Full HD που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ως προστατευτικό βίντεο. Μόλις εντοπίσει κίνηση μπροστά από την κάμερα, ξεκινά η ροή βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο και μέσω αμφίδρομου ήχου μπορείτε να επικοινωνείτε με ένα άτομο μπροστά από την κάμερα. Η λειτουργία ανίχνευσης προσώπου επιτρέπει στην κάμερα να αναγνωρίζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Στο ξυπνητήρι, η κάμερα θα στείλει μια ειδοποίηση με μια φωτογραφία ανίχνευσης κίνησης. Στη συνέχεια, η κάμερα προσπαθεί να ανιχνεύσει το πρόσωπο και μόλις εντοπίσει, θα στείλει την εικόνα του προσώπου ενός ατόμου. Η συσκευή ανιχνεύει μόνο ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν ανταποκρίνεται σε ζώα ή άλλα άψυχα πράγματα. Η ανίχνευση κίνησης υποστηρίζεται επίσης από τη λειτουργία παρακολούθησης ενός ατόμου ή ατόμων στην περιοχή προβολής της κάμερας. Ο σερβο κινητήρας επιτρέπει στην κάμερα να περιστρέφεται αυτόματα και να παρακολουθεί την κίνηση του ανιχνευόμενου ατόμου. Η κάμερα διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και παρακολούθηση αντικειμένου που ανιχνεύεται εντός 12 μέτρων.

Αυτή είναι πραγματικά η έξυπνη κάμερα TOP, η οποία κέρδισε το βραβείο CES το 2017, στον τομέα των καινοτομιών στην αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Κάμερες προστασίας IP

Η κάμερα διαθέτει IR νυχτερινή όραση με 4 LED IR εντός 5m, αισθητήρα κίνησης 3x PIR και αισθητήρα ήχου. Κατά τη ζωντανή μετάδοση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακό ζουμ 4x. Είναι ένα σύστημα αυτόματης εγκατάστασης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η κάμερα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος και της πόρτας εισόδου του σπιτιού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της αποθήκευσης, των πυλών, της παρακολούθησης των αντικειμένων και οποιουδήποτε άλλου μέρους όπου θέλετε να έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Amaryllo με την υποστήριξη Android OS και iOS μέσω GOOGLEPLAY θα καθοδηγηθείτε σε όλη την εγκατάσταση της κάμερας IP.

Η εφαρμογή περιέχει διάφορες ρυθμίσεις αισθητήρων που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μέσω της εφαρμογής, η συσκευή συνδυάζεται με έναν δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργό. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με μια ποικιλία δρομολογητών και σε περίπτωση αποτυχίας μίας σύνδεσης, θα συνδεθεί σε ένα άλλο δίκτυο Wi-Fi, το οποίο είναι αποθηκευμένο στη μνήμη και βρίσκεται εντός του εύρους της. Στην εφαρμογή είναι επίσης σε θέση να συνδέσετε επιπλέον κάμερες από το Amaryllo. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε πολλές τοποθεσίες και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωτογραφικών μηχανών.

Κάμερα ασφαλείας με ανίχνευση προσώπου και γωνία θέασης 360

Πλήρης επικοινωνία μέσω απρόσιτης κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι επομένως στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση φωτογραφικών μηχανών σε ανάλυση Full HD 1920x1080. Όταν ενοχλεί τον αισθητήρα ήχου ή κίνησης, η κάμερα εκπέμπει ξυπνητήρι και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωντανή μετάδοση για να δείτε τι συμβαίνει. Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, που του επιτρέπει να κινείται 360 °, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ολόκληρη την περιοχή όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα.

Εξωτερικό συγκρότημα IP κάμερας ασφαλείας IP με προσαρμογέαΤο R 3 αντιπροσωπεύει τις ρυθμίσεις εφαρμογής

Η εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται μόνιμα μέσω micro USB και AC / DC. Με το παρεχόμενο βραχίονα μπορείτε να το εγκαταστήσετε στην οροφή, στο σημείο όπου θα έχει την καλύτερη θέα στην περιοχή των 360 °. Amaryllo προσφορές της εταιρείας με την κάμερα μια επιλογή των adjusment της εξωτερικής αποθήκευσης στους διακομιστές της. Προσφέρει δωρεάν υπηρεσία αποθήκευσης βίντεο συναγερμού 3 ημερών. Κάθε συναγερμός εγγράφεται σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης σε βίντεο 10 δευτερολέπτων. Αυτό αρκεί για να μάθετε τι συνέβη και έχετε αποδεικτικά βίντεο.

Το Amaryllo προσφέρει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης των υπηρεσιών μιας υπηρεσίας 7 ημερών, 30 ημερών ή 365 ημερών που παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το πακέτο σε μια δοκιμή 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας διατίθεται σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllo χρεώνεται. Η Google προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 15 GB και μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτήν μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

χαρακτηριστικά εφαρμογής AR AR

Χαρακτηριστικά:

συν WiFi κάμερα IP ασφαλείας με IR Night Vision
συν Ανίχνευση προσώπου και παρακολούθηση ανιχνευόμενου ατόμου
συν 3x PIR και αισθητήρας ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
συν Δυνατότητα σύνδεσης δωρεάν χώρου αποθήκευσης Google με χωρητικότητα 15 GB δεδομένων
συν Ανίχνευση κίνησης και παρακολούθηση ανιχνευόμενου ατόμου εντός 12 μέτρων
συν Σύνδεση μέσω δικτύου Wi-Fi ή μέσω καλωδίου δικτύου

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1 / 2,7 "CMOS
Ανάλυση: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνιακή εικόνα περιστρεφόμενης κάμερας: 360 °
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: ενσωματωμένο 8 GB
Ασφάλεια βίντεο 256 bit κρυπτογράφηση
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Ανίχνευση προσώπου: ναι (παρακολούθηση ανιχνευμένου ατόμου με βάση δεδομένων προσώπων)
Αισθητήρας κίνησης: Αισθητήρας κίνησης 3x PIR
Αισθητήρας ήχου: αισθητήρας ήχου
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, κείμενο και εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση IR: 4 LED LED
Τάση: 12V / 3,75A DC
Προστασία IP: IP66 αδιάβροχο, αδιάβροχο
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερες εκδόσεις, Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις
WiFi: Ασύρματο MIMO 2x2 2,4GHz 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: 130x110x63 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: -30 έως 50 ° C
Βάρος: 0,8 kg


Περιεχόμενα:

1x εξωτερική κάμερα ασφαλείας IP
1x Pad για τοποθέτηση της κάμερας στην οροφή
Προσαρμογέας 1x AC / DC
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη