Γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα κατασκοπείας HD (τέλεια καμουφλάζ)

Κωδικός: 10-116
159,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 132,91 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Τα γυαλιά με τέλεια καμουφλάζ - ενσωματωμένη κάμερα κατασκοπείας HD και ηχογράφηση, έχουν κομψό σχεδιασμό και πρακτική χρήση.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Τα γυαλιά με τέλεια καμουφλάζ - ενσωματωμένη κάμερα κατασκοπείας HD και ηχογράφηση, έχουν κομψό σχεδιασμό και πρακτική χρήση. Εάν προσπαθήσατε να βρείτε μια κάμερα στα γυαλιά, δεν θα τη βρείτε, ακόμα κι αν ήσασταν ειδικός κατάσκοπος. Τα γυαλιά δεν μοιάζουν με ενσωματωμένη κάμερα. Δεν υπάρχει ορατός φακός ή μίνι τρύπα για το φακό.

Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο και καταγράφει μέσω ενός μονόδρομου διαφανούς πλαστικού που το καθιστά ασυνεπή. Η κάμερα δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι ή υπό οποιαδήποτε γωνία, ή με οπίσθιο φωτισμό. Το χειριστήριο είναι πολύ απλό μέσω ενός μόνο κουμπιού, το οποίο βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του πλαισίου και έχει επίσης σχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανές. Αυτά τα γυαλιά κατασκοπείας έχουν ένα τέλειο καμουφλάζ. Η εικόνα εγγράφεται σε ανάλυση HD 1280 x 720p στα 30fps σε κάρτα microSD έως 32 GB.

γυαλιά με τέλειο καμουφλάζ

Η μπαταρία με χωρητικότητα 260 mAh είναι ενσωματωμένη στη δεξιά πλευρά του πλαισίου. Μία μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έως και 1,5 ώρες εγγραφής. Η εγγραφή αποθηκεύεται μετά από 10 λεπτά και έχει 1 GB. Σε κάρτα 32 GB μπορεί να αποθηκευτεί έως και 5 ώρες εγγραφής. Κατά τη φόρτιση της μπαταρίας, αφαιρέστε τη δεξιά πλευρά του πλαισίου και συνδέστε τη μέσω του μίνι USB 8 ακίδων στο φορτιστή. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το πακέτο περιλαμβάνει έναν εφεδρικό βραχίονα με μπαταρία που μπορείτε να συνδέσετε με γυαλιά, ενώ η άλλη μπαταρία φορτίζει. Αυτό σας επιτρέπει να εγγράψετε συνεχώς βίντεο. Θα εκτιμήσετε τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας μέσω του POWERBANK που θα διασφαλίσει ότι έχετε πάντα φορτισμένη μπαταρία στο χέρι.

Γυαλιά 2 x βραχίονα με μπαταρία

Με τα γυαλιά κατασκοπείας καταγράφετε ακριβώς τι μπορείτε να δείτε ενώ τα χέρια σας είναι ελεύθερα. Τα γυαλιά HD είναι μια ιδανική επιλογή εάν πρέπει να κάνετε διακριτική εγγραφή της συνάντησης ή σε διάφορες άλλες καταστάσεις για να παρακολουθείτε μέρη και να παραμείνετε εμφανείς. Τα γυαλιά έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσης, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα, σε διακοπές, συναυλία ή αν θέλετε να καταγράψετε άλλες εμπειρίες. Αφού συνδέσετε τα γυαλιά HD στον υπολογιστή σας, λειτουργεί ως πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών και μπορείτε να κάνετε λήψη των εγγεγραμμένων βίντεο και φωτογραφιών στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Γυαλιά με τέλεια κάλυψη της ενσωματωμένης κάμερας HD
συν Ανάλυση HD 1280 x 720p σε συχνότητα 30fps
συν Χρήση κάρτας microSD έως 32 GB
συν 2x εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία 260 mAh

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720
Ρυθμός καρέ βίντεο: 30fps
Μορφή βίντεο: AVI
Φακός ανάλυσης: 5Mpix
Μορφή 16: 9
Μπαταρία: 2 x 260mAh
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 1,5 ώρες εγγραφής (δύο μπαταρίες έως 3 ώρες εγγραφής)
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: mini 8Pin USB
Κάρτες μνήμης: κάρτα microSD έως 32 GB
Θερμοκρασία λειτουργίας: από 0 ° C έως 60 ° C

Περιεχόμενα:

1x Γυαλιά με κάμερα HD
Καλώδιο USB 1x Mini 8Pin
2x Εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία
1x Μείωση για καλώδιο φόρτισης USB
Εγχειρίδιο 1x

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε μια τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων κάθε νέο προϊόν και μετά την τελική επιθεώρηση περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες.
Πολλά χρόνια εμπειρίας στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκοπείας, εξοπλισμός κατασκοπείας) περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας.
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχεται με ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν βρείτε ανταγωνιστικά προϊόντα (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που μπορεί να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιημένα εξαρτήματα όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. μπορεί να είναι έκδοση χαμηλού κόστους (λιγότερο ακριβή) του προϊόντος, οπότε έχουν σημαντικό αντίκτυπο σχετικά με τη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Συνιστούμε στους πελάτες να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά επίσης σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (2)

100%