Κατασκοπευτική κάμερα - δεξαμενή RC με ηλεκτρονική μεταφορά και εγγραφή εικόνας στο κινητό τηλέφωνο

Κωδικός: 10-129
185,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 154,91 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Spy camera- Το ρεζερβουάρ RC με online μεταφορά και εγγραφή εικόνας στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet, είναι το σωστό παιχνίδι κατασκοπείας για εσάς.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Spy camera- Το ρεζερβουάρ RC με online μεταφορά και εγγραφή εικόνας στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet, είναι το σωστό παιχνίδι κατασκοπείας για εσάς. Νέα κάμερα SPY που ελέγχεται από απόσταση για το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας Android και iOS. Το αυτοκίνητο που παρακολουθείται I-Spy είναι εξοπλισμένο με κάμερα που σας επιτρέπει να προβάλλετε το αυτοκίνητο απευθείας στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Για να ελέγξετε το ρεζερβουάρ, πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται "I-Spy Toys" και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi. Στη συνέχεια, στην ηλεκτρονική μετάδοση, παρακολουθείτε πού κινείται το ρεζερβουάρ αυτοκινήτου. Η δεξαμενή I-Spy καταγράφει όλη τη διαδρομή στην κάμερα και η εικόνα προβάλλεται απευθείας στην οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να ελέγξετε τη δεξαμενή ακόμη και χωρίς άμεση οπτική επαφή, εάν βρίσκεται πίσω από τη γωνία ή σε άλλα δωμάτια. Η κάμερα μπορεί να γείρει πάνω-κάτω για να εξετάσει τα ψηλότερα σημεία.

I-spy mini car με κάμερα

Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή, θα δείτε την ηλεκτρονική μετάδοση από την κάμερα που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ RC και τα κουμπιά αφής για τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δύο μοχλοί στο κάτω μέρος της οθόνης χρησιμοποιούνται για κίνηση, ένας από αυτούς ελέγχει την κίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ο δεύτερος χρησιμεύει για να στρίψετε αριστερά ή δεξιά. Στο επάνω μέρος της οθόνης θα βρείτε λειτουργικά κουμπιά, ειδικά για τη δημιουργία φωτογραφιών, βίντεο κ.λπ. Με το γυροσκόπιο στο τηλέφωνο ή το tablet σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το αυτοκίνητο i-Spy με χειρονομίες και κινήσεις. Εάν γείρετε τα χέρια σας με τον ελεγκτή προς τα κάτω, το ρεζερβουάρ κινείται προς τα εμπρός και αν είναι κάτω, η δεξαμενή θα πάει πίσω προς τα πίσω. Γέρνοντας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, η δεξαμενή γυρίζει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Το κατασκοπευτικό αυτοκίνητο μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω καλωδίου USB μέσω powerbank, οπότε δεν θα εξαρτηθείτε από την επαναφόρτιση από το δίκτυο.

I.spy mini car με έλεγχο κάμερας μέσω οθόνης αφής

Χαρακτηριστικά:

συν Βίντεο σε πραγματικό χρόνο
συν Ανάλυση HD 1080x720P
συν Η εγγραφή βίντεο και φωτογραφιών στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας
συν Το ontrol με οθόνη αφής ή γυροσκόπιο με κλίση
συν Ο έλεγχος από την κατακόρυφη κλίση της κάμερας

Προδιαγραφές:

Ανάλυση κάμερας: HD 1080x720
Μπαταρία: 450mAh
Εύρος WiFi: έως 15 μέτρα σε ανοιχτό χώρο

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x I-Spy mini RC tracked car with camera
1x καλώδιο USB
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

95%