Προσαρμογέας AC / DC USB με κάμερα FULL HD + WiFi + Night Vision + υποστήριξη micro SD 128 GB

Κωδικός: 10-149
163,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 136,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Προσαρμογέας AC / DC USB με κάμερα FULL HD + WiFi + Night Vision + υποστήριξη micro SD 128 GB, είναι ένας φορτιστής πλήρους δυνατότητας με μια απόλυτα κρυφή κάμερα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προσαρμογέας AC / DC USB με κάμερα FULL HD + WiFi + Night Vision + υποστήριξη micro SD 128 GB, είναι ένας πλήρως φορτισμένος φορτιστής με μια απόλυτα κρυφή κάμερα για ασυνήθιστη παρακολούθηση. Η συσκευή λειτουργεί ως κλασικός φορτιστής με θύρα USB για φόρτιση κινητών τηλεφώνων, tablet ή άλλων συσκευών, οπότε κανείς δεν θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή ότι θα μπορούσε να είναι μια κάμερα κατασκοπείας. Ο φακός της κάμερας κρύβεται πίσω από το σκοτεινό πλεξιγκλάς (όπου κρύβονται 16x ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ LED, αλλά δεν ανάβουν όπως οι κλασικές λυχνίες IR) και η κάρτα μνήμης είναι κρυμμένη στο σώμα του φορτιστή κάτω από το αφαιρούμενο κάλυμμα.

Η κάμερα διαθέτει μια δυνατότητα WiFi που σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη βιντεοκάμερα με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής "Camwf" (διαθέσιμη για iOS, Android) και στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε διάφορες λειτουργίες λήψης κάμερας ή να παρακολουθήσετε την εγγραφή απευθείας από την κάμερα.

WiFi εφαρμογή για κινητά

Η κάμερα ενεργοποιείται σε κατάσταση αναμονής μετά τη σύνδεση του προσαρμογέα στο δίκτυο και ξεκινά την εγγραφή βίντεο μόνο όταν εντοπίζεται ανίχνευση κίνησης. Η ανίχνευση κίνησης εξοικονομεί χώρο στην κάρτα μνήμης. Όταν η κάρτα microSD είναι γεμάτη, οι παλαιότερες εγγραφές αντικαθίστανται αυτόματα (εγγραφή βρόχου), κάτι που διασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD / TF με μέγιστη χωρητικότητα έως 128 GB. Η μοναδική κάμερα κατασκοπείας είναι ιδανική για παρακολούθηση και εγγραφή στην εργασία ή στο σπίτι κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

κάμερα με τρύπα στον προσαρμογέα

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Λειτουργικός προσαρμογέας USB με κρυφή κάμερα
συν Εγγραφή βίντεο Full HD
συν Σύνδεση WiFi
συν Μόνιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης


Προδιαγραφές:

Μορφή βίντεο: AVI
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080P
Λήψη: 30 fps
Εξωτερική μνήμη: υποστηρίζει έως και 128 GB micro SD
Ανίχνευση κίνησης: ναι
Τάση φόρτισης: DC-5V
Τύπος διασύνδεσης: USB

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Προσαρμογέας 1x AC / DC με κάμερα WiFi
Εγχειρίδιο 1x

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, τεχνολογία κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

98%