ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Κωδικός: 10-154
382,80 U$ 350,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 292,41 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Κομψά γυαλιά με κάμερα FULL HD και WiFi μαζί με ακουστικό Spy είναι ο ιδανικός συνδυασμός κατασκοπείας για παρακολούθηση και επικοινωνία χωρίς παρακολούθηση.

Προστασία καταναλωτή

 • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
 • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Γιατί είμαστε το καλύτερο?

Πάνω από 35.000 συνδρομητές YT Πάνω από 1.000 Κριτικές βίντεο YT 10 εκατομμύρια προβολές
Επαγγελματική παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
Ηγέτης της αγοράς ήδη 12 χρόνια
Όλα τα προϊόντα δοκιμάζουμε

Περιγραφή προϊόντος

Κομψά γυαλιά με κάμερα FULL HD και WiFi μαζί με ακουστικό Spy είναι ο ιδανικός συνδυασμός κατασκοπείας για παρακολούθηση και επικοινωνία χωρίς παρακολούθηση. Τα γυαλιά κατασκοπείας θα φροντίσουν για τη ζωντανή μετάδοση σαρωμένων εικόνων και με τη συσκευή Bluetooth Spy μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άλλο άτομο στο τηλέφωνο. Το μοναδικό κατάσκοπο βρίσκει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις ζωής όταν χρειάζεστε μυστική βοήθεια στο τηλέφωνό σας, αλλά πρέπει επίσης να παρέχετε ζωντανή μετάδοση βίντεο. βρίσκει τη χρήση του σε ποικίλες δύσκολες καταστάσεις, όταν χρειάζεται διακριτική βοήθεια μέσω του τηλεφώνου, καθώς και εάν απαιτείται μετάδοση βίντεο.

SET - Κομψά γυαλιά με κάμερα HD και ακουστικό Spy = Ζωντανή ροή με WiFi / P2P + Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω της συσκευής Spy

Γυαλιά με κατασκοπευτική κάμερα FULL HD + μετάδοση ζωντανών βίντεο P2P + WiFi. Τα κομψά γυαλιά κατασκοπείας παρέχουν διακριτική καταγραφή του περιβάλλοντος χώρου και είναι ένα κομψό αξεσουάρ για casual ενδυμασία. Με αυτά τα γυαλιά κατασκοπείας καταγράφετε ακριβώς αυτό που βλέπετε και ταυτόχρονα έχετε ελεύθερα χέρια για να αποφύγετε την υποψία που καταγράφετε. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ζωντανή μεταφορά WiFi απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής "Pro iCam" , η οποία διατίθεται ελεύθερα για Android και iOS . Με την εφαρμογή, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε τις σαρωμένες εικόνες, αλλά και να αναπαράγετε τα ήδη εγγεγραμμένα βίντεό σας. Χάρη στην υποστήριξη P2P , τα γυαλιά μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο μέσω του οποίου δημιουργείτε ένα WiFi Hotspot, επιτρέποντας στους φίλους σας να παρακολουθούν μια ζωντανή εγγραφή στο Διαδίκτυο.

Η κάμερα είναι πραγματικά εμφανής και δεν μπορεί να φανεί καθόλου

κατασκοπευτικά γυαλιά με κάμερα Full HD

Στα γυαλιά υπάρχει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης που μπορεί να συλλάβει την κίνηση και στη συνέχεια να σας προειδοποιεί με τη μορφή ειδοποίησης απευθείας στο κινητό σας μέσω του "Pro iCam". Είναι ιδανικό, όταν φεύγετε από το γραφείο και θέλετε να ενημερώνεστε κατά τη διάρκεια της απουσίας σας εάν κάποιος έρχεται κοντά στο γραφείο εργασίας σας. Η ληφθείσα εικόνα εγγράφεται σε ανάλυση Full HD 1920 x 1080p στα 25fps ανά δευτερόλεπτο σε κάρτα microSD έως μέγιστη χωρητικότητα 128 GB. Τα γυαλιά είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 220 mAh, ενσωματωμένη στο πλαίσιο των γυαλιών. Η επαναφόρτιση της μπαταρίας παρέχεται μέσω του κλειστού καλωδίου micro USB.

κομψά γυαλιά με κάμερα Full HD

Τα γυαλιά κατασκοπείας είναι η τέλεια επιλογή για εσάς σε περιπτώσεις όπου πρέπει να καταγράψετε κρυφά μια συνάντηση χωρίς καμία υποψία για εγγραφή. Τα Goggles έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, επειδή μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για διακοπές, συναυλίες, αθλητικά ή άλλες δραστηριότητες, όταν θέλετε να καταγράψετε τις εμπειρίες σας. Αφού συνδέσετε τα γυαλιά Full HD στον υπολογιστή σας μέσω USB, λειτουργούν ως συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης και μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των εγγεγραμμένων βίντεο και φωτογραφιών σας απευθείας στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.

γυαλιά με κάμερα wifi

Χαρακτηριστικά των γυαλιών:

συν Κομψά γυαλιά ηλίου για casual φθορά με κάμερα
συν Βίντεο Full HD
συν Αισθητήρας κίνησης με ειδοποιήσεις
συν Υποστήριξη WiFi και P2P
συν Χρησιμοποιεί κάρτες micro SD έως 128 GB

Προδιαγραφές γυαλιών:

Τσιπ: Hi3518E V200
Οπτικά: 1.0 MP CMOS (OV9712
Ανάλυση φωτογραφίας: 4032 x 3024
Ανάλυση βίντεο: 1920 x 1080p
Ρυθμός καρέ: 25fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Γωνία λήψης: 90 °
Κάρτες μνήμης: κάρτες microSD 4-128GB
Μπαταρία: 220 mAh
Χρόνος επαναφόρτισης: 2-3 ώρες
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 2 ώρες (χρόνος εργασίας)
Σύνδεση δικτύου: P2P, WiFi
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: micro USB
Υποστήριξη συστήματος: iOS, Android
Διαστάσεις: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Βάρος: 160 g

Κατασκοπεύστε το ακουστικό με ενισχυτή bluettooth 5W το πιο πρόσφατο μοντέλο που ο καθένας από εμάς γνωρίζει τις καταστάσεις της ζωής όταν θα εκτιμούσατε αν κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Έχει σχεδιαστεί για μαθητές κατά τη διάρκεια εξετάσεων, για εμπόρους κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το κατασκοπευτικό ακουστικό είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, χωρίς να το γνωρίζει κανένας. Η αρχή είναι απλή, απλώς εισάγετε το ασύρματο ακουστικό κατάσκοπος (που δεν είναι ορατό λόγω του μικροσκοπικού του μεγέθους) στο αυτί σας και κρεμάστε στο λαιμό το κολιέ bluetooth (για σύζευξη με κινητό τηλέφωνο) με υπερδύναμη και ενισχυτή ισχύος 5W , μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα αλλάζει σε φωνή.

Συνιστούμε στους πελάτες, να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις ακουστικών κατασκοπείας χαμηλής ποιότητας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Έχουμε 24 μήνες εγγύηση για μια συσκευή κατασκοπείας. Συμβουλές και υπηρεσίες από ειδικούς. Τα ακουστικά κατασκόπων έχουν σχήμα ώστε να χωράει τέλεια στο τύμπανο του αυτιού, οπότε δεν είναι καθόλου αισθητά. Είναι κατασκευασμένα από ακίνδυνο υλικό.

ακουστικό κατάσκοπος

Το τελευταίο προηγμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατάσκοπος. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να σφραγίζει τέλεια το αυτί από διαρροή ήχου στο surroundig. Το ακουστικό αποτελείται από έναν ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρό ηχείο , με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με μειωμένο θόρυβο.

ακουστικό κατάσκοπος

Το ακουστικό εισάγεται απλά στο κανάλι του αυτιού στο αυτί σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι προσαρτημένο στο ακουστικό με το οποίο είναι εύκολο να αφαιρεθεί το ακουστικό. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό της συσκευής , προσφέρουμε ένα μαγνητικό τσιμπιδάκι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες.

ακουστικό κατάσκοπος

Χαρακτηριστικά του κατασκοπευτικού ακουστικού

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: διάρκεια ζωής μπαταρίας 1,55 V (337 SR 416SW) έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες
συν Συνδεσιμότητα Bluetooth σε φορητές συσκευές.
συν Εύκολος έλεγχος και λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας ανά μία χρέωση είναι έως 12 ώρες, έως και 130 ώρες.
συν Ο βρόχος Bluetooth περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 700mAh
συν Ο βρόχος Bluetooth περιλαμβάνει ενισχυτή 5W
συν Ενσωματωμένο μικρόφωνο

πίνακας σύγκρισης ακουστικών κατασκοπείας

Το πακέτο περιέχει

 • Γυαλιά με κάμερα FULL HD
 • Συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης
 • Καλώδιο Micro USB
 • CD λογισμικού
 • Εγχειρίδιο για γυαλιά
 • Το τελευταίο ακουστικό κατάσκοπος
 • Μικρόφωνο
 • Βρόχος λαιμού Bluetooth 5W
 • καλώδιο USB
 • Τροφοδοτικό
 • Εγχειρίδιο στο ακουστικό

αμετάκλητη ειδοποίηση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, εξοπλισμός κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (6)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Car

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Χαιρετίσματα.
Πώς είναι η εικόνα κατά τη διάρκεια και μετά την εγγραφή; Σύμφωνα με το βίντεο φαίνεται αρκετά ασταθές με καθυστέρηση.

Μετάφραση από: cs
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mario Bruchanik απάντηση

καλή μέρα
Εξαρτάται βέβαια από διάφορους παράγοντες, κυρίως από την ταχύτητα και τη σταθερότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Διαφορετικά, η μετάδοση είναι εντελώς ομαλή χωρίς απόκριση.

Μετάφραση από: cs
ALa

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Εάν καταλαβαίνω σωστά, τα γυαλιά θα λειτουργήσουν εκτός των δεδομένων μου από το τηλέφωνό μου και το ακουστικό δεν έχει bluetooth, αλλά το ακουστικό προσφέρει επίσης αμφίδρομη ομιλία; πόσο μακριά λειτουργούν αυτά τα πράγματα (ποιο είναι το εύρος);

Μετάφραση από: en
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι ακριβώς. Σχετικά με το spy earpice θα μιλήσετε με το κολιέ bluetooth (υπάρχει μικρόφωνο σε αυτό), οπότε είναι ναι.

Μετάφραση από: en
Gen

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Gennadiy Kotok απάντηση

Γειά σου ! αν βάλω αυτά τα γυαλιά και πάω να κάνω εξετάσεις σε υπολογιστή, και δεν υπάρχει δωρεάν internet, αλλά μόνο το κινητό μου. Ο φίλος μου που θα είναι στο σπίτι θα έχει σύνδεση βίντεο από την τοποθεσία μου; Ευχαριστώ

Μετάφραση από: en
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι σίγουρα, απλώς συνδυάζετε γυαλιά κάμερας με το smartphone σας και χρησιμοποιείτε δεδομένα Διαδικτύου από αυτό. Έτσι ο φίλος σας θα μπορεί να δει αυτό που βλέπετε.

Μετάφραση από: en
Ron

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

γεια
Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την κάμερα αν θέλω να δω τη ζωντανή ροή στο iPad μου από απόσταση μεγαλύτερη και 80 χλμ;

Μετάφραση από: en
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Ναι, ακριβώς εάν συνδέεστε σε οποιονδήποτε δρομολογητή Wi-Fi (τοπικό ή από το smartphone σας), τότε μπορείτε να συνδεθείτε από οπουδήποτε είναι εφικτή η σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Μετάφραση από: en
Dec

Απόσταση Κάλυψης

Απλά αναρωτιέμαι ποια είναι η κάλυψη σε αυτά. Όπως και στο εξής, καλείτε κάποιον στο τηλέφωνο και μπορεί να δει τη ζωντανή ροή σας και να σας μιλήσει μέσω του ακουστικού; Άρα το μπλε δόντι προεξέχει για το ακουστικό;
Μπορεί το άτομο στην άλλη άκρη της κλήσης να δει αυτό που σας βλέπουν μέσω των γυαλιών;

Μετάφραση από: en
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mario Bruchanik απάντηση

γεια
Μπορείτε να αντιστοιχίσετε την κάμερα γυαλιών wifi με τον δρομολογητή wifi internet κοντά ή να δημιουργήσετε hotspot internet wifi στο κινητό σας και στη συνέχεια να δείτε ζωντανά βίντεο από οπουδήποτε στον κόσμο όπου είναι δυνατή η σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας δίκτυο Wi-Fi κάμερας, αλλά η απόσταση είναι έως και 50 μέτρα
Το Bluetooth είναι μόνο για κατασκοπευτικό ακουστικό δεξιά.

Μετάφραση από: en
Suk

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Καλή μέρα,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το σετ; Βρήκα μόνο αυτά τα γυαλιά και τα ακουστικά για να τα αγοράσω ξεχωριστά και σε υψηλότερη τιμή. Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο σετ θα μου γλίτωνε πολύ δουλειά και χρήματα και αυτό μου αρέσει, αλλά δεν θα ήθελα να βγει σε βάρος της ποιότητας.
Σε κάθε περίπτωση δεν βρήκα βίντεο για αυτά τα γυαλιά όσο για τα ακουστικά, αλλά διάβασα σε άλλα site ότι έχουν και δυνατότητα streaming εικόνας σε κινητό ή υπολογιστή... Αυτά τα γυαλιά μπορούν να συνδεθούν και , για παράδειγμα, σε φορητό υπολογιστή και μετάδοση εικόνας υψηλής ποιότητας ακόμα και μέσα από τον τοίχο; Εναλλακτικά, προσφέρετε συνδυασμό με κάμερα με κουμπί; Φοβάμαι ότι αυτά ή μάλλον οποιαδήποτε γυαλιά αυτού του τύπου είναι αρκετά αισθητά και δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά. Έχω βρει μόνο μερικές κάμερες mini pinhole σε ένα τέτοιο σετ, όπου δεν πίστευα ότι η εικόνα ήταν τόσο καλή, και ταυτόχρονα, δεν κατάλαβα πού θα μπορούσε να κρυφτεί μια τέτοια συσκευή για να μην μπορεί κανείς να εγγραφεί το. Ή σε ρολόι.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προθυμία και τη φιλοξενία σας

Μετάφραση από: cs
Cool Mania

ΣΕΤ - Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και ακουστικό WiFi + Spy

Mário Bruchánik απάντηση

Καλή μέρα
Αυτό είναι ένα μοναδικό κατά παραγγελία σετ κατασκόπων που μπορείτε να βρείτε μόνο στην προσφορά μας.
Τα γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδέοντάς τα μέσω ενός hot spot wifi πρόσβασης για κινητά και στη συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτά online και να δείτε τη ζωντανή εικόνα από την κάμερα σχεδόν από οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Είναι πραγματικά πολύ αξιόπιστα και καλής ποιότητας :)
Οπότε νομίζω ότι πρέπει να σου ταιριάζουν.

Μετάφραση από: cs
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη