WiFi HD κάμερα στο ρολόι με IR LED + 16 GB μνήμη

Κωδικός: 10-108
152,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 127,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

WiFi HD κάμερα στο ρολόι με νυχτερινή IR LED + 16 GB Memory - κομψό ρολόι κατάλληλο για κάθε περίσταση και για οποιαδήποτε στολή.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

WiFi HD κάμερα στο ρολόι με νυχτερινή IR LED + 16 GB Memory - κομψό ρολόι κατάλληλο για κάθε περίσταση και για οποιαδήποτε στολή, αλλά αυτό το ρολόι περιέχει διακριτική κάμερα wifi κατάσκοπος και φωτογραφική μηχανή όλα σε ένα. Θα έχετε μια φωτογραφική μηχανή ή μια φωτογραφική μηχανή οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να καταγράφετε όμορφες στιγμές ή σημαντικές πληροφορίες. Αυτό το ρολόι κατασκοπείας είναι ένας συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας ρολογιών μόδας και κρυφής κάμερας κατασκοπείας με ανάλυση HD 1280x720P και γωνία λήψης 90º.

Αγοράστε αυτό το ρολόι κατασκοπείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε μια κάμερα HD πάντα "στο χέρι". Η εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη έως 16 GB θα εξασφαλίσει επαρκή χωρητικότητα για βίντεο, ήχο και φωτογραφίες. Η χωρητικότητα μνήμης μπορεί να επεκταθεί, όπως απαιτείται, έως και 32 GB με αλλαγή της κάρτας microSD, η οποία τοποθετείται κάτω από το πίσω κάλυμμα στο ρολόι. Το ρολόι διαθέτει μία ενσωματωμένη εξαιρετικά φωτεινή δίοδο LED που μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα για επιπλέον φωτισμό και δύο LED νυχτερινής λυχνίας IR που βοηθούν στη λήψη βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εξαιρετικά φωτεινή δίοδος LED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει επίσης μια μικρή ενσωματωμένη πυξίδα μέσα στο βραχιόλι.

Ρολόι χειρός με κάμερα wifi

Τα ρολόγια διαθέτουν επίσης WiFi και χάρη σε αυτό μπορείτε να συνδέσετε το ρολόι στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet μέσω της εφαρμογής Plug2view με υποστήριξη Android και iOS. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μέσω του Google Play ή μέσω κωδικού QR που μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε μια ηλεκτρονική μετάδοση του βίντεο από την κάμερα στο κινητό σας τηλέφωνο. Τα βίντεο μπορούν να εγγραφούν απευθείας στην κάρτα microSD στο ρολόι ή μέσω Wi-Fi στο κινητό σας τηλέφωνο. Στην εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε την εκκίνηση της κάμερας όταν ανιχνεύεται κίνηση ή ήχος. Υπάρχει επίσης υποστήριξη της λειτουργίας αποστολής ειδοποίησης μέσω email και αποθήκευσης της εγγραφής απευθείας στο Cloud.

εφαρμογή για ρολόι χειρός με κάμερα WiFi

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Wifi κάμερα στο ρολόι
συν Ανίχνευση κίνησης και εγγραφή στο Cloud
συν Λειτουργία εγγραφής βίντεο με ήχο και λήψη φωτογραφιών
συν Εξωτερική μνήμη έως 32 GB
συν Λειτουργία νυχτερινής όρασης IR και φωτισμού LED

Προδιαγραφές:

Ενσωματωμένη μνήμη 16 GB με δυνατότητα επέκτασης έως 32 GB
Φωτισμός LED: 1 εξαιρετικά φωτεινή δίοδος LED
Αυτόματη νυχτερινή όραση IR - 2x IR LED
Συμπαγής σχεδιασμός και εύκολο στη χρήση
Ανάλυση: 25fps 1280x720p (HD)
Μορφή βίντεο: MP4
Μορφή φωτογραφίας: JPEG
Γωνία λήψης: 90º
Τροφοδοσία: 360mAh
Ηχογράφηση: έως 5 τετραγωνικά μέτρα
Ελάχιστος φωτισμός: 1LUX
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10ºC έως + 48ºC
Ανίχνευση κίνησης: έως 6m
Διεπαφή: USB Mini 4 Pin

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x Παρακολούθηση με κάμερα WiFi
1 x καλώδιο USB
1 x Εγχειρίδιο

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε μια τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας ( κάμερες κατασκόπων, εξοπλισμός κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη