Ακουστικό κατασκοπείας Agent 007 + στυλό Bluetooth

Κωδικός: 09-009
165,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 137,50 U$
εξαντλημένα Λυπούμαστε, αλλά αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί. Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank

Ακουστικό κατασκοπείας με στυλό Bluetooth προς πώληση, μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε αποδεκτή τιμή. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας, όταν θα εκτιμούσατε ότι μπορείτε να συμβουλευτείτε κάποιον, να ζητήσετε βοήθεια σε μια δύσκολη κατάσταση και χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι κατασκευασμένο για μαθητές κατά τη διάρκεια των δοκιμών, τους εμπόρους κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το Spy Earpiece Agent 007 με Bluetooth pen είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του ραδιοφώνου σας, αλλά χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι αρκετά απλή, αρκεί να εισάγετε το ακουστικό κατάσκοπου wireles στο αυτί και χάρη στο μικρό του μέγεθος δεν είναι πραγματικά ορατό και να χρησιμοποιήσετε ειδικά σχεδιασμένη συσκευή τύπου πένας Bluetooth , μέσω της οποίας μεταδίδεται ασύρματα το σήμα στο αυτί και τότε το sgnal μετατρέπεται σε φωνή. Η επαγωγική παραμόρφωση είναι απαραίτητη για τη σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο (μέσω του καλωδίου). Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την ένταση του τηλεφώνου στο μέγιστο.

Το ακουστικό κατασκοπείας έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει ακριβώς στο αυτί - αυτό σημαίνει ότι είναι εντελώς δυσδιάκριτα. Είναι κατασκευασμένο από μη ελαττωματικό υλικό. Ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας - με στυλό Bluetooth προς πώληση, μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε αποδεκτή τιμή. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ασύρματο ακουστικό


Ιδιότητες του ακουστικού κατάσκοπος
• Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
• Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
• Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 ώρες
• Διαστάσεις: 3x5x7mm
• Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες


Αξεσουάρ ακουστικού κατάσκοπος
- Spy Agent 007
- Στυλό Bluetooth
- Προσαρμογέας Bluetooth για φόρτιση στυλό

ασύρματα ακουστικά

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (τους σωστούς, τεχνικούς κανονισμούς, ειδοποιήσεις κ.λπ.) για τη λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη