Υποβρύχιο σκούτερ για καταδύσεις και κολύμπι LESWIM S2 - Seascooter

Κωδικός: 11-345
U$514.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$429.00
εξαντλημένα Λυπούμαστε, αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US

Υποβρύχιο σκούτερ για καταδύσεις και κολύμπι LESWIM S2 - Το Seascooter είναι ένα φανταστικό εργαλείο για μετακίνηση πάνω και κάτω από το νερό

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Υποβρύχιο σκούτερ για καταδύσεις και κολύμπι Το LESWIM S2 - Το Seascooter είναι ένα φανταστικό εργαλείο για μετακίνηση πάνω και κάτω από το νερό, κατάλληλο για διασκέδαση ενώ κολυμπάτε ή ως βοήθεια κατάδυσης. Αυτό το υποβρύχιο σκούτερ εγγυάται τέλειο ελιγμό και κίνηση μέσα και κάτω από το νερό. Ο ισορροπημένος σχεδιασμός με δύο κινητήρες στις πλευρές και ένα κεντρικό μέρος για την αποθήκευση της μπαταρίας δημιουργεί ένα κομψό σχήμα της συσκευής. Το άκαμπτο πλαίσιο για πιάσιμο επιτρέπει μόνιμο έλεγχο οδήγησης. Προστατευτικές γρίλιες για την κάλυψη των ελίκων αποτρέπουν πιθανό τραυματισμό στα δάχτυλα Το LESWIM S2 έχει σχεδιαστεί για πολλές χρήσεις στο νερό , έχει σχεδιαστεί για χρήστες διαφορετικών ηλικιών, διαφορετικών μορφών και βαρών, καθώς και για διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας.

Αυτή η συσκευή φέρνει μια νέα διάσταση κίνησης στο νερό.

σκούτερ νερού leswim

Επιλέξτε το πιο κοντινό χρώμα

θαλασσινό καρότο

Το υποβρύχιο σκούτερ τροφοδοτείται από δύο έλικες, οι οποίες βρίσκονται στις πλευρές του σκούτερ, εξασφαλίζει ομοιόμορφη ώθηση όταν κρατάτε τη συσκευή με τα δύο χέρια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη ταχύτητας (1-2). Η χρήση σκούτερ είναι εύκολη, δεν απαιτείται ειδική προηγούμενη εκπαίδευση ή εμπειρία. Οι έλικες κίνησης καλύπτονται και στις δύο πλευρές με γρίλιες για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού στα δάχτυλα του χρήστη. Τα πλέγματα χρησιμεύουν επίσης για να αποτρέψουν την είσοδο άλλων αντικειμένων στην έλικα που εμφανίζονται στο νερό, όπως φύκια, ψάρια κ.λπ.

leswim 2 υποβρύχια σκούτερ

Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με ένα βραχίονα για την τοποθέτηση κάμερας GoPro (ή άλλης με το ίδιο σύστημα στήριξης). Η σύνδεση κάμερας και η εγγραφή βίντεο θα διασφαλίσει στον χρήστη τις όμορφες στιγμές ενώ παρακολουθεί το δικό του βίντεο, για παράδειγμα άνετα στο σπίτι στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή. Το σκούτερ διαθέτει ασφάλεια ασφαλείας και ενδεικτική λυχνία μπαταρίας LED. Το LESWIM S2 με ισχύ 480W, σας βυθίζει σε βάθος 50 μέτρων , μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί του με ταχύτητα έως 1,5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο για έως και 45 λεπτά.

leswim s2

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: LESWIM 2
Τάση: 21,6V 2A
Μέγιστο βάθος για κατάδυση: 50μ
Ισχύς: 480W
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 30-45 λεπτά
Φόρτιση μπαταρίας: 3 ώρες
Μέγιστη ταχύτητα: 0,8 έως 1,5 m / s
Θερμοκρασία λειτουργίας: -5 έως 50 ° C
Διαστάσεις: 540x280x190 mm
Βάρος: 4,5 κιλά


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Υποβρύχιο σκούτερ LESWIM S2
1x καλώδιο φόρτισης μπαταρίας
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη