Φορητή βάση αυτοκινήτου - Αυτόματος αισθητήρας Qi + αισθητήρας υπερύθρων και περιστρεφόμενο μαξιλάρι 360 °

Κωδικός: 71-021
64,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 54,09 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Θήκη τηλεφώνου αυτοκινήτου - αυτόματο ασύρματο Qi + αισθητήρας υπερύθρων και περιστρεφόμενο μαξιλάρι 360 °. Έξυπνη θήκη τηλεφώνου όπου μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το κινητό σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Θήκη τηλεφώνου αυτοκινήτου - αυτόματος αισθητήρας Qi + αισθητήρας υπερύθρων και περιστρεφόμενο μαξιλάρι 360 °. Έξυπνη θήκη τηλεφώνου όπου μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το κινητό σας. Αυτή η θήκη για ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Qi που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα γενιά χρηστών Smartphone. Απλώς συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο USB τύπου C στη θύρα φόρτισης της θήκης αυτοκινήτου (στο κάτω μέρος της θήκης) και οι βραχίονες συγκράτησης ενεργοποιούνται αυτόματα και θα πιάσουν σταθερά το κινητό τηλέφωνο. Αφού τοποθετήσετε τη συσκευή (τηλέφωνο) στην επιφάνεια φόρτισης, θα ξεκινήσει η άμεση φόρτιση. Η τεχνολογία αυτόματης σάρωσης υπέρυθρων σάς επιτρέπει να εισάγετε εύκολα το Smartphone σας στη θήκη με μία κίνηση του χεριού σας και να το αφήσετε να φορτιστεί.

Αυτόματη θήκη για κινητό τηλέφωνο στο αυτοκίνητο

Κάτοχος τηλεφώνου αυτοκινήτου

Πολλά αυτοκίνητα έχουν πλέον ενσωματωμένες θύρες USB, καθιστώντας διαθέσιμη τη φόρτιση αυτοκινήτου, αλλά μια τέτοια λύση μπορεί να μην είναι τέλεια επειδή η φόρτιση είναι συχνά αργή και δυσκίνητη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσθήκη θήκης για ασύρματη φόρτιση αυτοκινήτου είναι τόσο σημαντική, καθώς μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική και βολική φόρτιση. Αυτή η θήκη για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων στο αυτοκίνητο είναι μια καθολική λύση για Smartphone και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει με ασφάλεια την οδηγική εμπειρία. Απλώς χρησιμοποιήστε το εύρος, την ισχύ και τη σταθερότητα του τηλεσκοπικού βραχίονα για να βρείτε την ιδανική θέση για το Smartphone σας.

Κάτοχος κινητού αυτοκινήτου - Αυτόματο XMount

Για πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, μια θήκη τηλεφώνου σε ένα αυτοκίνητο είναι ένα βασικό αξεσουάρ για ασφαλή οδήγηση και άνετη οδήγηση. Ένας ποιοτικός κάτοχος αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οδηγική σας εμπειρία και να το κάνετε πιο άνετο. Ωστόσο, αυτή η αυτόματη θήκη αυτοκινήτου είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή βάση τηλεφώνου. Αυτή η αυτόματη θήκη αυτοκινήτου για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, συνδυάζει εξαιρετική σχεδίαση και ισχυρές λειτουργίες . Χρειάζεται οδήγηση του αυτοκινήτου σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να προσαρμόσετε τη βάση και να τοποθετήσετε το τηλέφωνο χειροκίνητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη φόρτιση σε ένα δευτερόλεπτο και να εστιάσετε στην οδήγηση.

Έξυπνη θήκη τηλεφώνου με φορτιστή - LEXUMA XGERM

Έξυπνη θήκη τηλεφώνου

Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα γενιά χρηστών Smartphone. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη φόρτιση σε ένα δευτερόλεπτο και να εστιάσετε στην οδήγηση. Η θερμοκρασία του αυτοκινήτου το καλοκαίρι μπορεί να είναι έως 60 βαθμούς. Ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, το Xmount θα εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο στο ταμπλό με σφιχτό τακάκι από πολυπροπυλένιο . Αυτό το μαξιλάρι PP μπορεί να κολλήσει στο ταμπλό ακόμη και σε πολύ υψηλή θερμοκρασία οχήματος και χάρη σε αυτό, το Xmount θα είναι σταθερά συνδεδεμένο ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Κάτοχος αυτοκινήτου με ασύρματη φόρτιση

φορητή θήκη αυτοκινήτου

Ο ασύρματος κάτοχος φόρτισης αυτοκινήτου είναι ένα από τα αξεσουάρ αυτοκινήτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες , όπως μια γρήγορη περιοχή φόρτισης Qi , έναν αισθητήρα υπερύθρων και μια ισχυρή θήκη τηλεφώνου , αυτή η αυτόματη θήκη αυτοκινήτου είναι ένα βασικό αξεσουάρ για τα αυτοκίνητά σας. Θα μπορείτε να απολαύσετε την πιο άνετη εμπειρία οδήγησης που έχετε ζήσει ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βραχίονες συγκράτησης της θήκης μπορούν να ανιχνεύσουν αυτόματα το μέγεθος του τηλεφώνου σας και να προσαρμόσουν το πλάτος των βραχιόνων για να κρατήσουν το τηλέφωνο. Οι βραχίονες εκμετάλλευσης είναι σε θέση να συγκρατούν σταθερά τηλέφωνα οποιουδήποτε μεγέθους διαθέσιμα στην αγορά.

3 σε 1 λύση - πολυλειτουργική βάση

Συνδεδεμένη θήκη κινητού τηλεφώνου στο παρμπρίζ, ταμπλό ή εξαερισμό - με γρήγορη φόρτιση Qi

υπέρυθρος αισθητήρας θήκης αυτοκινήτου

Περιστροφή 360 μοιρών

Η πλήρης περιστροφή 360 μοιρών σας δίνει την καλύτερη γωνία θέασης

Περιστροφή 360 μοιρών της βάσης αυτοκινήτου

Αισθητήρας υπερύθρων

Η τεχνολογία αυτόματης σάρωσης υπέρυθρων σάς επιτρέπει να εισάγετε εύκολα το Smartphone σας στη θήκη με μία κίνηση του χεριού σας και να το αφήσετε να φορτιστεί.

αισθητήρας υπερύθρων - ασύρματη θήκη για smartphone

Βολικός χειρισμός

Μπορείτε να ελέγξετε τον Χάρτη Google, τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα με έναν ευκολότερο τρόπο

αυτόματη θήκη αυτοκινήτου για κινητό τηλέφωνο

Συμβατότητα

Η θήκη είναι συμβατή με διαφορετικούς τύπους αεραγωγών (εξαερισμός)

θήκη κινητού τηλεφώνου για αεραγωγούς - συμβατότητα

Κατασκευασμένο από ανώτερα υλικά και χρησιμοποιεί κορυφαία τεχνολογία

ασύρματη θήκη στο αυτοκίνητο

Ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτου:
1. Άνοιγμα / κλείσιμο των βραχιόνων συγκράτησης με αυτόματη τεχνολογία αισθητήρα υπερύθρων - το smartphone φορτίζεται αυτόματα όταν τοποθετείται στη θήκη
2. Κουμπί αφής για εύκολη αποσύνδεση του Smartphone από τη θήκη με το ένα δάχτυλο - εγγυάται άνεση και ασφαλή οδήγηση
3. Λειτουργεί με όλα τα Smartphone με ασύρματη φόρτιση Qi
4. Ευρεία συμβατότητα - κατάλληλο για τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα
5. Σταθερή σύνδεση - Το μαξιλάρι PP (πολυπροπυλένιο) είναι προσαρμοσμένο για ασφαλή σύνδεση. Ακόμα και όταν η θερμοκρασία του οχήματος είναι υψηλή, η θήκη Xmount δεν πέφτει εύκολα.
6. Δείκτες: Κόκκινη λυχνία LED - Αναμονή, μπλε λυχνία LED - Φόρτιση

Προδιαγραφές:

Χρωμα μαυρο
Θύρα USB: USB-TYPE C
Πιστοποίηση: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Ισχύς: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Υποστηρίζει φόρτιση Qi / υπέρυθρο αισθητήρα / περιστροφή 360 μοιρών
Έξοδος: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Διαστάσεις: 126 x 70 x 21 mm
Βάρος: 100 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x θήκη τηλεφώνου αυτοκινήτου
1x Βεντούζα περιστρεφόμενη βάση 360 ° για ταμπλό / παρμπρίζ
1x στήριγμα εξαερισμού αυτοκινήτου (αεραγωγοί)
1x καλώδιο USB τύπου C

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη