Αερισμός αεραγωγού καράφα

Κωδικός: 94-004
42,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 35,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Angel καράφα αεριστήρα - μόλις δοκιμάσετε αυτό το προϊόν, θα το λατρέψετε. Είναι γνωστό, ότι το κρασί έχει καλύτερη γεύση όταν αερίζεται. Το Decanter προσφέρει ακριβώς αυτό.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Angel καράφα αεριστήρα - μόλις δοκιμάσετε αυτό το προϊόν, θα το λατρέψετε. Είναι γνωστό, ότι το κρασί έχει καλύτερη γεύση όταν αερίζεται. Το Decanter προσφέρει ακριβώς αυτό. Εάν προετοιμάζετε ένα πάρτι στο σπίτι και θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε ένα πάρτι. Οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν το καλό πάρτι και ακόμη περισσότερο, θα εκτιμήσουν την ποιοτική γεύση των κρασιών.

άγγελος καράφα

Πώς να καθαρίσετε το κρασί χωρίς επαγγελματικά αξεσουάρ και εμπειρία σομελιέ; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον αεραγωγό μας Angel, η χρήση είναι πολύ απλή και η απόχυση κρασιού μειώνεται στο ελάχιστο. Η απόχυση του κρασιού στην καράφα μπορεί να διαρκέσει ώρες για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα. Ο εξαιρετικός αεριστής μπορεί να δώσει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού απευθείας από το μπουκάλι ρίχνοντας κρασί μέσω του αεριστήρα στο ποτήρι. Η διοχέτευση της χοάνης είναι εξοπλισμένη με κόσκινο που συλλαμβάνει ακόμη και το μικρότερο ίζημα στο κρασί, και οι αγωγοί αέρα αερίζουν τέλεια το κρασί σε μια στιγμή. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να δώσει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού σας, για να έχετε την τέλεια εμπειρία.

Εάν έχετε μια γεύση για καλό κρασί, αλλά έχετε λίγο χρόνο, αυτή είναι μια ιδανική συσκευή εξοικονόμησης χρόνου. Ξεχάστε να περιμένετε μια ώρα μέχρι το κρασί να πάρει μια ανάσα. Απλά πρέπει να το ανοίξετε και να το ρίξετε σε ένα ποτήρι.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη