Θερμόμετρο κρασιού - τετράγωνο σχήμα

Κωδικός: 94-020
16,50 U$ 11,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 9,16 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Θερμόμετρο κρασιού σε σχήμα τετραγώνου - Ψηφιακό θερμόμετρο για τον έλεγχο της ιδανικής θερμοκρασίας του καταναλωμένου κρασιού. Το θερμόμετρο κρασιού είναι προσαρτημένο στο μπουκάλι.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Θερμόμετρο κρασιού σε σχήμα τετραγώνου - Ψηφιακό θερμόμετρο για τον έλεγχο της ιδανικής θερμοκρασίας του καταναλωμένου κρασιού. Το θερμόμετρο κρασιού είναι προσαρτημένο στο μπουκάλι και στην οθόνη εμφανίζεται η πραγματική θερμοκρασία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μπορείτε στη συνέχεια να μετακινήσετε το κρασί σε ένα πιο ζεστό ή πιο δροσερό μέρος.

Κρασί θερμοκρασίας μετρητή

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό. Μετρηθεί εντός των τιμών 0 έως 50 ° C. Η δραστηριότητα παρέχει μια μικρή μπαταρία φέτα, η οποία διαρκεί έως και 1,5 χρόνια. Για τις μετρήσεις το θερμόμετρο βάζει ένα μπουκάλι ως ρολόι στο χέρι του. Μετρά τη θερμοκρασία, περίπου 3 λεπτά. Το θερμόμετρο μετρά μόνο τη θερμοκρασία της φιάλης. Για τον προσδιορισμό της σωστής θερμοκρασίας του κρασιού που αφαιρείται από τη μετρούμενη θερμοκρασία 1 ° C. Το ίδιο το θερμόμετρο απενεργοποιείται σε 60 δευτερόλεπτα μετά την αφαίρεση από τη φιάλη. Ποτέ δεν έχει θερμόμετρο στο ψυγείο.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη