Υπηρεσία χάραξης ονόματος της δικής σας ετικέτας ονόματος

Κωδικός: 96-056
22,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 18,34 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Υπηρεσία χάραξης ονόματος της δικής σας ετικέτας/πινακίδας ονόματος για τα πολυτελή σετ γραφείου που πωλούνται από το κατάστημά μας. Ετικέτες ονομάτων χάραξης - προσαρμοσμένη ετικέτα ονόματος.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Υπηρεσία χάραξης ονόματος της δικής σας ετικέτας/πινακίδας ονόματος για τα πολυτελή σετ γραφείου που πωλούνται από το κατάστημά μας. Ετικέτες ονομάτων χάραξης - προσαρμοσμένη ετικέτα ονόματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας γράψετε τα αιτήματά σας για τη δική σας ετικέτα ονόματος στο σημείωμα της παραγγελίας.

Ετικέτες ονομάτων χάραξης - προσαρμοσμένη ετικέτα ονόματος

Ετικέτες ονομάτων χάραξης - προσαρμοσμένη ετικέτα ονόματος

Σας ενδιαφέρει μια προσαρμοσμένη ετικέτα ονόματος; Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσία χαρακτικής (Τεχνολογία θερμικής πρέσας εκτύπωσης) σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Κάντε την παραγγελία για την υπηρεσία και πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία, προσθέστε τα στοιχεία για την παραγωγή της ετικέτας ονόματος στη σημείωση στη διαδικασία παραγγελίας μας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε κείμενο ή λογότυπο (μόνο για μεταλλικές ετικέτες ονομάτων) σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Οι ετικέτες ονομάτων για γυάλινες, ξύλινες ή δερμάτινες βάσεις ονομάτων είναι μικρότερες και στενότερες, έχουν σχεδιαστεί για 1-2 γραμμές κειμένου από προεπιλογή. Καθορίστε το ύψος και τον τύπο γραμματοσειράς στη σημείωση κατά την παραγγελία.

προσαρμοσμένη χάραξη πινακίδας

Σωστά γραφικά υλικά για Χαρακτική:

- Στη σημείωση της παραγγελίας, γράψτε τι θέλετε να εκτυπώσετε στην ετικέτα ονόματος.
- Εάν ενδιαφέρεστε να εκτυπώσετε μια ετικέτα ονόματος σε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά, απλώς γράψτε μας το ακριβές όνομα της γραμματοσειράς

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρέχουμε την υπηρεσία μόνο για πολυτελή σετ γραφείου που πωλούνται από εμάς. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε μια έγχρωμη εκτύπωση ή να εκτυπώσετε ένα μικρό λογότυπο, απλώς γράψτε τις ακριβείς απαιτήσεις σας στη σημείωση της παραγγελίας.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη