Ατμοκαθαριστής φούρνου μικροκυμάτων σε τέτοιο σχήμα αστείου χαρακτήρα LADY

Κωδικός: 11-524
9,90 U$ 4,40 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 3,66 U$
εξαντλημένα Λυπούμαστε, αλλά αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί. Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank

Ο ατμοκαθαριστής μικροκυμάτων σε τέτοιο σχήμα αστείου χαρακτήρα LADY είναι το τέλειο εργαλείο για τον τέλειο καθαρισμό του φούρνου μικροκυμάτων σας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ο ατμοκαθαριστής μικροκυμάτων σε αυτό το σχήμα του αστείου χαρακτήρα LADY είναι το τέλειο εργαλείο για τον τέλειο καθαρισμό του φούρνου μικροκυμάτων σας. Απλώς προσθέστε νερό στο δοχείο και ενεργοποιήστε το φούρνο μικροκυμάτων για 5 έως 8 λεπτά στη μέγιστη ισχύ. Παρακολουθήστε τον ατμό να ανεβαίνει από το κεφάλι ενός μικρού ειδωλίου καθώς κυριολεκτικά ζεσταίνεται από θυμό. Ο ατμός κάνει τον επόμενο καθαρισμό του φούρνου μικροκυμάτων πολύ εύκολο. Ο ατμοκαθαριστής είναι μια εξαιρετική εφεύρεση που όχι μόνο καθαρίζει τέλεια τον φούρνο μικροκυμάτων, αλλά και φαίνεται ωραίο. Θα είναι ιδανικό και ως πρακτικό δώρο.

Καθαριστικό φούρνου μικροκυμάτων LADY με ατμό

Καθαριστικό φούρνου μικροκυμάτων LADY με ατμό

Καθαρίζει από λίπη, λίπος και άλλες ακαθαρσίες

Ο φούρνος μικροκυμάτων χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό. Σε κανέναν δεν αρέσει το πλύσιμο της. Μπορεί να μας εξουθενώσει και κυρίως να πάρει πολύ χρόνο. Αυτή η εξαιρετική εφεύρεση θα εκτιμηθεί απολύτως από όλους. Το πλύσιμο ενός φούρνου μικροκυμάτων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Η θυμωμένη μαμά απελευθερώνει ατμό, χάρη στον οποίο καθαρίζει τον φούρνο μικροκυμάτων από λίπη, λίπος και άλλες ακαθαρσίες. Η βρωμιά διαλύεται εύκολα και το προστιθέμενο ξύδι εξαλείφει τέλεια τα βακτήρια.

θυμωμένη μαμά που καθάρισε τον φούρνο μικροκυμάτων με ατμό

Απλή λειτουργία

Γι' αυτό ο ατμοκαθαριστής μικροκυμάτων είναι το κατάλληλο εργαλείο, που απελευθερώνει ατμό μετά την εκκίνηση και καθαρίζει το φούρνο μικροκυμάτων από λίπη, λίπος και άλλες ακαθαρσίες. Κατά τη χρήση, απλώς ρίξτε ξύδι και νερό στο κύπελλο μέτρησης και τοποθετήστε τη φιγούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Στη συνέχεια, ενεργοποιείτε το φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να ξεκινήσει ο καθαρισμός. Όταν ο χαρακτήρας απελευθερώσει όλο τον ατμό, απλώς ανοίξτε τον φούρνο μικροκυμάτων και σκουπίστε τον με ένα στεγνό πανί. Η βρωμιά θα διαλυθεί και αν προσθέσετε ξύδι στο νερό, θα εξαφανίσετε τα βακτήρια. Θα είναι καθαρό και έτοιμο να ζεστάνει το επόμενο μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Προσδιορισμός:

  • Είναι ένα διασκεδαστικό δώρο
  • Είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό
  • Υλικά: ABS
  • Διαστάσεις προϊόντος: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Βάρος: 90 γραμμάρια


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ατμοκαθαριστής φούρνου μικροκυμάτων

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη