Κάμερα πλήρους HD με WiFi και υποστήριξη 128 GB micro SD

Κωδικός: 10-166
108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Κάμερα πλήρους HD με WiFi και υποστήριξη 128 GB micro SD. Οι διαστάσεις είναι μόνο 5,8cm x 2cm x 1,3cm και το βάρος του είναι 19 g.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Κάμερα πλήρους HD με WiFi και υποστήριξη 128 GB micro SD. Οι διαστάσεις της μινιατούρας της φωτογραφικής μηχανής είναι μόνο 5,8cm x 2cm x 1,3cm και το βάρος της είναι 19 g. Η κάμερα είναι κατάλληλη για εγγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων, επαγγελματικών συναντήσεων ή για μυστική εγγραφή καθώς και αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς είναι εύκολο να το τοποθετήσετε στο ρούχο χάρη στο κλιπ στο πίσω μέρος της κάμερας. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να εγγράψει εικόνες Full HD έως και 2 ώρες .

Αυτή η μπαταρία είναι ασύρματη και επομένως η συμπαγής μίνι βιντεοκάμερα δεν περιορίζεται από επιπλέον καλώδια τροφοδοσίας. Μπορεί να εγγράψει σε υψηλή ποιότητα 1080p. Η κάμερα υποστηρίζει κάρτες micro SD έως και 128 GB το μέγιστο και μπορεί να εγγράψει έως και 20 ώρες συνεχούς εγγραφής. Με τη σύνδεση WiFi , μπορείτε να αντιστοιχίσετε την κάμερα με ένα κινητό τηλέφωνο μέσω της δωρεάν εφαρμογής "HDMiniCam" (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε πραγματικό χρόνο και να ορίσετε διάφορες λειτουργίες της κάμερας.

Κουμπί κάμερα Full HD WiFi

Φυσικά, εάν θέλετε να κάνετε εγγραφή για περισσότερο από 2 ώρες, πρέπει να συνδέσετε την κάμερα σε μια τράπεζα τροφοδοσίας (φορητή μπαταρία) ή απευθείας σε ηλεκτρικό ρεύμα με έναν προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος (δεν περιλαμβάνεται) μέσω καλωδίου USB για να αντιγράψετε τις καταγεγραμμένες εγγραφές στο ο υπολογιστής σου. Η κάμερα θα βρει τη χρήση της κατά την εγγραφή επαγγελματικών συναντήσεων, σημαντικών συναντήσεων χωρίς να το καταλάβει κανείς, χάρη στο ασυνήθιστο μαύρο φινίρισμα - οπτικά σε σχήμα κουμπιού.

Μινιατούρα κάμερα Full HD WiFi

Χαρακτηριστικά:

συν Εικόνες υψηλής ποιότητας Full HD1080p
συν Συμπαγής και εμφανής σχεδιασμός
συν Κάμερα σε σχήμα κουμπιού
συν Σύνδεση WiFi
συν Ποιοτική επεξεργασία

Προδιαγραφές:

Μορφή βίντεο: AVI
Μορφή φωτογραφίας: JPG
Αναλογία ανάλυσης βίντεο: 1920x1080p
Συχνότητα λήψης βίντεο: 30 fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Τύπος διασύνδεσης: Mini USB
Μέσα αποθήκευσης: κάρτα micro sd έως 128 GB
Τύπος μπαταρίας: Πολυμερές λίθιο
Τάση φόρτισης: DC 5V
Διαστάσεις: 5,7 cm (μήκος) x 2 cm (πλάτος) x 1,3 cm (βάθος)
Βάρος: 19g


Το πακέτο περιλαμβάνει:

1x Μίνι κουμπί Full HD κάμερα
1x καλώδιο USB
1x USB με λογισμικό
CD λογισμικού 1x
Εγχειρίδιο 1x

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας. Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες.
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, τεχνολογία κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας.
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ανταγωνιστικά προϊόντα (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση χαμηλού κόστους (λιγότερο ακριβή) του προϊόντος, οπότε έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη