Κατασκοπευτική κάμερα Power Bank κρυμμένη σε μπαταρία 2800mAh + WiFi + P2P + ανίχνευση κίνησης

Κωδικός: 10-529
170,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 142,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Κάμερα κατασκοπευτικής τράπεζας ισχύος κρυμμένη σε χωρητικότητα μπαταρίας 2800mAh + WiFi + P2P + ανίχνευση κίνησης και λευκό φως LED.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Κάμερα κατασκοπευτικής τράπεζας ισχύος κρυμμένη σε χωρητικότητα μπαταρίας 2800mAh + WiFi + P2P + ανίχνευση κίνησης και λευκό φως LED. Με τον κομψό σχεδιασμό του σε μαύρο χρώμα, ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι πρόκειται για συσκευή με κρυφή κάμερα.   Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2800 mAh , η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως πλήρης λειτουργική τράπεζα για τη φόρτιση ενός κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας δύο εξόδους USB. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι ή γραφείο. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η παρακολούθηση του περιβάλλοντος χωρίς παρακολούθηση.

Κάμερα κατασκοπείας Power Bank 2800mAh

κρυφή κάμερα στο powerbank

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Αυτή η ασυνεπής κάμερα υποστηρίζει συνδέσεις P2P και WiFi - ασύρματα, τα οποία της επιτρέπουν να τοποθετείται απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής "HDSmartIPC" για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI ή P2P, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Κάμερα κατασκοπείας Power Bank

Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη εγγραφής κατά τη λήψη κίνησης στο διάστημα. Υπέροχο χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα ληφθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υπόκεινται σε συμπίεση H.264 για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε μια υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως και 128 GB .

Κρυφή κάμερα Power Bank με ανίχνευση κίνησης

κρυφή κάμερα τράπεζας ισχύος

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε τράπεζα τροφοδοσίας
συν Μετάδοση βίντεο WiFi και P2P σε πραγματικό χρόνο
συν Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2800mAh
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Power bank με 2 εξόδους USB και λυχνία LED

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: FULL HD 1920x1080p
Φακός: 1MP CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 pixel στο τηλέφωνο και 1080x720 pixel εγγραφή σε κάρτα micro SD
Αναλογία καρέ: 20 fps
Μορφή συμπίεσης: H.264
Γωνία σάρωσης: 120 °
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR + προειδοποιητικά μηνύματα
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως το μέγιστο. 128 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2800mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: εύρος 30 m
Λυχνία LED: ναι, ελέγχεται μέσω APP
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 11,3x6x1,4 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Power bank με κάμερα FULL HD
1x καλώδιο USB
Προσαρμογέας 1x
1x συσκευή ανάγνωσης USB για κάρτα micro SD
1x κλιπ
Εγχειρίδιο 1x

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του καταστήματός μας;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προϊόντων συμβουλευόμαστε απευθείας με τον παραγωγό. Κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στην πώληση θα περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο μετά από αυτό κατατάσσεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι η τεχνική μας που πωλείται είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων, προσπαθούμε να επιλύσουμε επειγόντως την κατάσταση προς την ικανοποίηση των πελατών.

Ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κατάχρησης αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (νόμος, τεχνικοί κανόνες, διατάγματα κ.λπ.) για τη λειτουργία των προϊόντων στη χώρα !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν βρείτε ανταγωνιστικά προϊόντα (σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή) που μπορούν να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούνται εξαρτήματα όπως οπτικά, μπαταρίες, αν μπορούν να είναι μια χαμηλότερη (φθηνότερη) έκδοση του προϊόντος , οπότε έχουν σημαντική αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και ζωή του προϊόντος. Προτείνουμε λοιπόν στους πελάτες να λάβουν υπόψη τα οφέλη της επένδυσης και της αγοράς , λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη