Προσαρμογέας USB (φορτιστής) κατάσκοπος κάμερας με WiFi + FULL HD + IR vision 6m + ανίχνευση κίνησης

Κωδικός: 10-545
174,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 145,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Προσαρμογέας USB (φορτιστής) με κρυφή κάμερα WiFi FULL HD + IR vision 6m + ανίχνευση κίνησης. Μυστικό Wi-Fi, κάμερα 2MP κρυμμένη στον προσαρμογέα USB.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Προσαρμογέας USB (φορτιστής) με κρυφή κάμερα WiFi FULL HD + IR vision 6m + ανίχνευση κίνησης. Μυστικό Wi-Fi, κάμερα 2MP κρυφή στον προσαρμογέα USB με ανάλυση Full HD 1080p. Ο ευρυγώνιος φακός κάμερας με γωνία θέασης 90 ° καλύπτεται διακριτικά στον προσαρμογέα φόρτισης. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από το δίκτυο 230V - δεν απαιτείται επαναφόρτιση ή αντικατάσταση της μπαταρίας. Ο ίδιος ο προσαρμογέας λειτουργεί ως πλήρης φορτιστής USB (5V / 1A) για π.χ. smartphone. Η κάμερα ελέγχεται μέσω της εφαρμογής HDSmartIPC για κινητά, η οποία είναι συμβατή με Android και iOS.

Η εγγραφή από την κάμερα αποθηκεύεται σε κάρτα micro SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 128 GB. Η κάμερα διαθέτει ένα ισχυρό φως IR για νυχτερινή όραση, το οποίο έχει εμβέλεια έως 6 μέτρα και μπορεί να εγγράψει βίντεο ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Ο ευαίσθητος φακός CMOS καταγράφει βίντεο με ήχο σε ανάλυση FULL HD 1920x1080 pixel με ρυθμό καρέ 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο και συμπιέζεται σε μορφή H.264. Ο φακός της κάμερας έχει κλίση 15 ° προς τα πάνω - για χρήση με κοινές ηλεκτρικές πρίζες που βρίσκονται στο έδαφος.

φορτιστής κάμερας usb

Το πακέτο περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς τύπους συνδέσμων δικτύου - έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή οπουδήποτε στον κόσμο για να παρακολουθείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ενώ ταξιδεύετε.

Προσαρμογέας USB EU AU UK

Χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με ήχο σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Η κάμερα λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac για υπολογιστή και Android και iOS για κινητά τηλέφωνα. Μετά τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής HDSMARTIPC για κινητά, μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα μέσω του τηλεφώνου σας. Στην εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα εγγραφής, τον ήχο, να περιστρέψετε και να γυρίσετε την εικόνα και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ανίχνευση κίνησης, νυχτερινή όραση και προβολή των αποθηκευμένων εγγραφών στην κάμερα.

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που μπορεί να εγγράψει βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή να τραβήξει φωτογραφίες και έχει μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης (για εξοικονόμηση χώρου στο μέσο αποθήκευσης). Όλα τα δεδομένα καταγράφονται στην εξωτερική μνήμη της κάρτας micro SD έως και μέγιστο μέγεθος 128 GB για μακροχρόνια εγγραφή (η κάρτα SD δεν περιλαμβάνεται). Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi μέσω τηλεφώνου ή tablet με το λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Είναι το τέλειο εργαλείο για παρακολούθηση εσωτερικών χώρων.

Ο προσαρμογέας λειτουργεί ως πλήρης φορτιστής USB (5V / 1A) για τη φόρτιση τηλεφώνου ή tablet

κάμερα φορτιστή

Η κάμερα μεταδίδει το "LIVE STREAM VIDEO" - ζωντανό βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω Wi-Fi . Η παρακολούθηση P2P LAN είναι δυνατή έως και 50 μέτρα. Όταν συνδέεστε μέσω δρομολογητή Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εικόνα της κάμερας οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν εντοπίζεται ανίχνευση κίνησης, η κάμερα στέλνει ειδοποίηση μέσω email.

Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης - η εγγραφή θα ξεκινήσει την εγγραφή μόνο όταν ανιχνεύεται η κίνηση στο δωμάτιο

φορτιστής καμερών κατασκοπείας

Η ασύγκριτη κάμερα FULL HD που κρύβεται στον προσαρμογέα με νυχτερινή όραση θα βρει την εφαρμογή της στο σπίτι, το γραφείο, την τάξη, το κατάστημα, την αποθήκη ...

κρυφή κάμερα στο φορτιστή


Χαρακτηριστικά:

συν Η κάμερα είναι κρυφή στον προσαρμογέα USB
συν Νυχτερινή όραση έως 6 μέτρα
συν Γωνία θέασης: 90 °
συν Ανίχνευση κίνησης
συν Σύνδεση Wi-Fi - online παρακολούθηση - ζωντανή ροή
συν Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 Full HD στα 25 fps με ήχο


Προσδιορισμός:

Αισθητήρας: CMOS 2MP
Γωνία θέασης: 90 °
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Πλαίσια ανά δευτερόλεπτο: 25 fps
WiFi: ναι
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Ανίχνευση κίνησης: ναι
Τύπος κάρτας μνήμης: κάρτα micro SD έως 128 GB, κλάση 10
Εφαρμογή για κινητά: ναι, για Android και iOS
Κατανάλωση ισχύος: 300mA / 3,7V
Νυχτερινή όραση: ναι, LED IR έως 6 μέτρα
Λειτουργικά συστήματα για smartphone: Android και iOS
Λογισμικό αναπαραγωγής: VLC / SMplayer
Κατανάλωση μνήμης κατά την εγγραφή βίντεο: 20MB / 1min.
Χρήση: εσωτερικό
Είσοδος USB: 5V / 1A
Τροφοδοσία: σε 230V δίκτυο

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Προσαρμογέας (φορτιστής) με κάμερα
1x USB micro SD card reader
4x Connector για σύνδεση με το δίκτυο σε άλλες χώρες
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη