Ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi + P2P + Παρακολούθηση αέρα

Κωδικός: 10-169
163,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 136,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Το ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi + P2P + παρακολούθηση αέρα, συμπληρώνεται με ανίχνευση κίνησης και αισθητήρες για ανίχνευση θερμοκρασίας και υγρασίας στο διάστημα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Το ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi + P2P + παρακολούθηση αέρα , συμπληρώνεται με ανίχνευση κίνησης και αισθητήρες για ανίχνευση θερμοκρασίας και υγρασίας στο διάστημα. Με τον κομψό σχεδιασμό του σε λαμπερό μαύρο χρώμα, ταιριάζει σε οποιοδήποτε είδος εσωτερικού χώρου, χωρίς κανείς να παρατηρήσει ότι είναι μια κρυφή κάμερα στη συσκευή. Μια οθόνη υψηλής ποιότητας διασφαλίζει την εύκολη αναγνωσιμότητα των παρεχόμενων δεδομένων, ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας.

Το ψηφιακό ξυπνητήρι εκτός από τον πραγματικό χρόνο ενημερώνει επίσης για τη θερμοκρασία και την υγρασία

ξυπνητήρι με κάμερα HD

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει εικόνες σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , αρκετό για λεπτομερείς εγγραφές υψηλής ποιότητας. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED έως και 6 μέτρα θα έχετε καλή εικόνα ακόμη και τη νύχτα. Ο ψηφιακός συναγερμός υποστηρίζει WiFi και είναι ασύρματος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τη συσκευή σας απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό και, στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις κρυφές λειτουργίες της κάμερας μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής smartphone "TinyCam" (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε πραγματικά - εικόνες χρόνου και αλλαγή ρυθμίσεων κάμερας. Το ξυπνητήρι με κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WiFi ή P2P, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

κατάσκοπος κάμερα στο ξυπνητήρι

Ο ψηφιακός συναγερμός περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης για να ξεκινήσει η εγγραφή κατά τη λήψη κίνησης στο διάστημα. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό με το οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, γιατί καταγράφει μόνο εικόνες κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι κατάλληλες εγγραφές περνούν τη συμπίεση H.264 για να μειώσουν το μέγεθος του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε μια κάρτα micro SD που υποστηρίζεται έως και 128 GB . Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη μπαταρία 300 mAh που παρέχει συνεχή εγγραφή 2 ωρών ανά πλήρη φόρτιση και είναι επίσης δυνατή η σύνδεση της συσκευής σε συμβατικό δίκτυο και επομένως η κρυφή κάμερα και ο μετεωρολογικός σταθμός μπορούν να λειτουργούν συνεχώς. Βρίσκει τη χρήση του σε κάθε σπίτι ως ένα πλήρες ψηφιακό ξυπνητήρι που σας ενημερώνει για την ώρα και τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιό σας. Αναμφίβολα, το πιο σημαντικό και πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση του περιβάλλοντος χωρίς παρακολούθηση.

αισθητήρας κίνησης στο ξυπνητήρι με κάμερα

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κατασκοπευτική κάμερα σε ψηφιακό συναγερμό
συν Μετάδοση βίντεο σε πραγματικό χρόνο WiFi
συν Μόνιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από δίκτυο
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή όραση LED IR έως 6 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: HD 1920x1080p
Φακός: CMOS
Αναλογία καρέ: 25 fps
Μορφές συμπίεσης: H.264
Γωνία θέασης: 120 °
Εύρος νυχτερινής όρασης: 6 μέτρα
Κάρτα μνήμης: Κάρτα Micro SD / TF έως το μέγιστο. 128 GB
Μπαταρία: μπαταρία λιθίου 300mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Χρόνος εργασίας (ημέρα): περίπου 8 ώρες
Χρόνος εργασίας (νύχτα): περίπου 3 ώρες
Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες
Τροφοδοσία: DC-5V / 2A
Διαστάσεις: (Πλάτος) 109 x (Ύψος) 46 mm x (Βάθος) 39 mm
Βάρος: 150 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα HD
1x καλώδιο USB
Προσαρμογέας ισχύος 1x
1x USB με οδηγίες
Εγχειρίδιο 1x

σημαντική σημείωση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας. Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες.
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, τεχνολογία κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας.
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

100%