Ακουστικό κατασκοπείας - Επαγωγικός βρόχος με μπαταρία 9V

Κωδικός: 09-006
82,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 68,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ακουστικό κατασκοπείας - Βρόχος επαγωγής με μπαταρία 9V που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ακουστικό κατασκοπείας - Επαγωγικός βρόχος με μπαταρία 9V - όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν θα εκτιμούσατε ότι κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να σας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι κατασκευασμένο για μαθητές κατά τη διάρκεια δοκιμών, εξετάσεων, εμπόρων κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις

Το Invisible spy earpiece Agent 008 είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τα φορητά ραδιοτηλέφωνα, αλλά χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι αρκετά απλή, απλώς εισάγετε το ακουστικό κατάσκοπου στο αυτί σας, το οποίο με τα μικρά του μεγέθη είναι σχεδόν αόρατο, κρεμάστε τον επαγωγικό βρόχο στο λαιμό, μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται επαγωγικά ασύρματα στο ακουστικό, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή . Ο επαγωγικός βρόχος πρέπει να συνδεθεί μέσω του καλωδίου στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εισόδου των ακουστικών. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την ένταση στο τηλέφωνο στο μέγιστο. Ταυτόχρονα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μπαταρία 2x 9V για αποτελεσματική μετάδοση σήματος στο ακουστικό κατάσκοπος.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις κακής ποιότητας ακουστικού κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Η εγγύηση του ακουστικού κατάσκοπος - 24 μήνες. Συμβουλές και υπηρεσίες από ειδικούς.

Τα ακουστικά κατασκοπίας έχουν σχήμα ώστε να χωρά στο τύμπανο - για να είναι εμφανή. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Αόρατο ακουστικό κατάσκοπος Agent 008 προς πώληση σε εξαιρετική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

αόρατο ακουστικό κατάσκοπος

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατάσκοπος
• Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
• Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
• Μπαταρία: 1,55V (SR 416SW 337) Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 5 ώρες
• Διαστάσεις: 3x5x7mm
• Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες


Αξεσουάρ ακουστικών κατασκοπείας
- Ακουστικό κατασκοπείας
- Μπαταρία: 1,55 V
- Εξωτερικό μικρόφωνο
- Επαγωγικός βρόχος στο λαιμό
- Υποδοχή Jack για κινητό τηλέφωνο
- Εγχειρίδιο σε γλώσσα EN
- Απαιτούνται 2 τεμάχια μπαταριών 9V (δεν περιλαμβάνονται)

ακουστικό κατάσκοπος

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του καταστήματός μας;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προϊόντων συμβουλευόμαστε απευθείας με τον παραγωγό. Κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στην πώληση θα περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο μετά από αυτό κατατάσσεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι η τεχνική μας που πωλείται είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων, προσπαθούμε να επιλύσουμε επειγόντως την κατάσταση προς την ικανοποίηση των πελατών.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

30%
30%
Denis

Εμπειρία

Το χάλκινο καλώδιο που είναι γύρω από το λαιμό πρέπει να είναι πολύ κοντά στο αυτί (ή το ακουστικό σε αυτό) για να ακούς τον ήχο, δεν αξίζει τα λεφτά του
Μετάφραση από: sk