Ανιχνευτής σφαλμάτων GSM

Κωδικός: 09-002
48,40 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 40,34 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ανιχνευτής σφαλμάτων GSM Pen για πώληση σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Πρόκειται για ένα στυλό, το οποίο χρησιμεύει ως ανιχνευτής GSM, είτε σφάλματα ή οποιοδήποτε ασύρματο σήμα βρίσκονται στο σπίτι, το γραφείο ή σε άλλα μέρη. Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη συσκευή τύπου πένας ανακαλύπτει επίσης εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν έχει σφάλματα. Εάν η πένα καταγράψει το σήμα εκπομπής, το κίτρινο LED θα αρχίσει να αναβοσβήνει (λάμπει).

Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες GSM, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων φωτογραφικών μηχανών. Μπορείτε εύκολα να βρείτε αν κάποιος στην περιοχή σας μιλάει στο τηλέφωνο ή εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται υπό χειραγώγηση κάποιου. Η αναβοσβήνει πρέπει να είναι συνεχής τουλάχιστον περίπου 1 λεπτό ή περισσότερο, και είναι απίστευτο βέβαιο ότι μέσω του τηλεφώνου σας αποστέλλονται δεδομένα ή σήμα ήχου.

gsm detektor ploštíc pero

Ανιχνευτής GSM Pen , η ασύρματη συσκευή ανιχνεύει τις συχνότητες 900/1200/1300 και 2400/2600 / 3000MHz. Εντοπίζει ασύρματα σήματα σε απόσταση 10 μέτρων. Το απόρρητό σας προστατεύεται ήδη, τίποτα δεν θα σας εκπλήξει. Το στυλό διαθέτει επίσης υπεριώδες φως για τον έλεγχο των τραπεζογραμματίων. Όσο πλησιάζετε στο σήμα VF, το έγχρωμο φως θα είναι ισχυρότερο. Ανιχνευτής σφαλμάτων GSM Pen για πώληση, μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε αποδεκτή τιμή. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.


Προδιαγραφή GSM Pen ανιχνευτής σφαλμάτων:

1. Μπαταρία: 4,5V, με χρήση LR-44 x 3 τεμ (συμπεριλαμβάνεται)
2. Έξυπνη έξοδος: Αναβοσβήνει LED (έγχρωμη λυχνία LED)
3. Titul Induction Detective: 100MHz ~ 3GHz (η συχνότητα κάτω από 900MHz συλλαμβάνεται επίσης από τη συσκευή, αλλά ο πομπός πρέπει να έχει τουλάχιστον 200 mA ακτινοβολημένη απόδοση)
4. Κατανάλωση εργασίας: 30uA
5. Ρεύμα LED φλας: 1mA
6. Οδηγίες λειτουργίας
7. Διαστάσεις ανιχνευτή: 146x 10 mm Φ. συμπαγές μέγεθος
8. Διαστάσεις συσκευασίας: συμπαγές μέγεθος 178x38x18mm

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (τους σωστούς, τεχνικούς κανονισμούς, ειδοποιήσεις κ.λπ.) για τη λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη