Ανιχνευτής σφαλμάτων RF GSM

Κωδικός: 09-003
52,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 44,00 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ανιχνευτής σφαλμάτων GSM προς πώληση μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε αποδεκτή τιμή. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

GMS RF Bug ανιχνευτής είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως ανιχνευτής GSM, είτε σφάλματα ή οποιοδήποτε ασύρματο σήμα στο σπίτι, το γραφείο ή σε άλλα μέρη.

Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη συσκευή ανακαλύπτει επίσης εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι σφάλμα. Εάν η συσκευή πάρει το σήμα εκπομπής, θα αρχίσει να σφυρίζει ή να δονείται και τα πράσινα LED θα ανάψουν για να λάμψουν ανάλογα με την ένταση του σήματος.

Ο ανιχνευτής GSM λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες GSM, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων φωτογραφικών μηχανών. Μπορείτε εύκολα να βρείτε αν κάποιος στην περιοχή σας μιλάει στο τηλέφωνο ή εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται υπό χειραγώγηση κάποιου. Αναβοσβήνει, σφυρίζει ή δονείται πρέπει να είναι συνεχής τουλάχιστον περίπου 1 λεπτό ή περισσότερο, και είναι ανόητο σίγουρο, ότι μέσω του τηλεφώνου σας αποστέλλονται δεδομένα ή σήμα ήχου. Η συσκευή μπορεί χωρίς προβλήματα να εντοπίσει ασύρματες κάμερες, σφάλματα ακρόασης ή άλλες ασύρματες συσκευές. Ανιχνευτής GSM προς πώληση μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε αποδεκτή τιμή. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ανιχνευτής gsm

Η συσκευή υποστηρίζει επίσης τη σύνδεση ακουστικών σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε αθόρυβη ανίχνευση, αυτό σημαίνει χωρίς ήχο. Το εύρος ανίχνευσης του σήματος GSM είναι έως 10 M (ανάλογα με την ισχύ του εντοπισμένου σήματος GSM).

Εύρος συχνοτήτων: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (τους σωστούς, τεχνικούς κανονισμούς, ειδοποιήσεις κ.λπ.) για τη λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη