Ασύρματο αόρατο ακουστικό Agent 008 + Bluetooth ρολόι

Κωδικός: 09-008
220,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 183,34 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ασύρματο αόρατο ακουστικό Agent 008 + Bluetooth Watch - νεότερη έκδοση του ακουστικού κατασκοπείας με μετάδοση σήματος υψηλότερης ποιότητας (μειωμένος θόρυβος και βελτιωμένη ακουστικότητα) και εύρος σήματος Bluettoth έως 35 cm. Επί του παρόντος, το καλύτερο ακουστικό κατασκοπευτικού μοντέλου

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ασύρματο αόρατο ακουστικό Agent 008 + Bluetooth Watch - νεότερη έκδοση του ακουστικού κατάσκοπος με μετάδοση σήματος υψηλότερης ποιότητας (μειωμένος θόρυβος και βελτιωμένη ακουστικότητα) και εύρος σήματος Bluettoth έως 35 cm Επί του παρόντος, το καλύτερο ακουστικό κατασκοπευτικού μοντέλου ποιότητας στην αγορά.

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν θα εκτιμούσατε κάποιον να σας δώσει συμβουλές ή βοήθεια σε μια δύσκολη κατάσταση και ότι κανείς δεν θα το γνώριζε. Είναι κατάλληλο για μαθητές κατά τη διάρκεια των δοκιμών, για εμπόρους κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το νέο ακουστικό Spy Agent 008 με Bluetooth Watch είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του ραδιοφώνου σας και κανείς δεν θα το γνωρίζει. Η αρχή είναι αρκετά απλή, απλώς εισάγετε στο αυτί σας το ασύρματο ακουστικό κατάσκοπος, το οποίο από τις μικρές του διαστάσεις δεν είναι ορατό και χρησιμοποιήστε ειδικά τροποποιημένο ρολόι Bluetooth και μέσω του ρολογιού είναι το σήμα που μεταδίδεται από το κινητό τηλέφωνο στο ακουστικό κατάσκοπος. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την ένταση του τηλεφώνου στο μέγιστο. Το μικρόφωνο βρίσκεται στο ρολόι.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φθηνή απομίμηση μικροσκοπικού αόρατου ακουστικού μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Εγγυόμαστε - 24 μήνες εγγύηση. Επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες.

ρολόι bluetooth κατάσκοπος

Το τελευταίο μοντέλο μικροφώνου ακουστικό Agent 008 σε συνδυασμό με το ρολόι Bluetooth.

Τα ακουστικά κατασκοπίας έχουν σχήμα ώστε να χωράει ακριβώς στο τύμπανο - έτσι δεν είναι αισθητά . Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Κατάσκοπος ασύρματου ακουστικού με ρολόι Bluetooth προς πώληση σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε .

μικρο ακουστικό με ρολόι


Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατάσκοπος
• Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
• Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
• Μπαταρία:
1,55 V (337 SR 416SW), διάρκεια ζωής έως και 5 ώρες
• Διαστάσεις: 3x5x7mm
• Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες


Αξεσουάρ ασύρματου ακουστικού κατάσκοπος
- Ακουστικό Spy Agent 008
- Ρολόι Bluetooth
- Προσαρμογέας Bluetooth για φόρτιση ρολογιού

αόρατο ακουστικό

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να είστε εξοικειωμένοι με τις συνθήκες (τις σωστές, τεχνικές συνταγές, προσφορές, κ.λπ ..) για λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη