Επαγγελματικός φορητός ασύρματος ανιχνευτής κατασκόπων

Κωδικός: 09-034
141,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 118,25 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Επαγγελματικός φορητός ασύρματος ανιχνευτής κατασκόπων (βίντεο και ήχος) εξαιρετικό εργαλείο ασφάλειας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειάς σας

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Επαγγελματικός φορητός ασύρματος ανιχνευτής κατασκόπων (βίντεο και ήχος) εξαιρετικό εργαλείο ασφάλειας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειάς σας. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας παρακολουθεί, κανείς δεν προσπαθεί να πάρει μυστικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας βλάψουν. Ο τελευταίος ανιχνευτής κατασκοπείας εντοπίζει οποιαδήποτε πηγή σφαλμάτων, κρυφές κάμερες και άλλες συσκευές κατασκοπείας.

ανιχνευτής κατάσκοπων

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον ασύρματο ανιχνευτή κατασκοπείας σάς επιτρέπει να εντοπίζετε οποιαδήποτε παγίδα. Ο έλεγχος είναι πολύ εύκολος , απλώς γυρίστε το κουμπί και ο ανιχνευτής θα ξεκινήσει τη δουλειά του. Μετά από λίγο θα αποκαλύψει όλες τις συσκευές που λειτουργούν βάσει ραδιοκυμάτων. Για υψηλότερη ακρίβεια της αναζήτησης ανιχνευτή εμφανίζεται με λεπτό συντονισμό και με εμφάνιση δέκα ενδεικτικών LED που δείχνουν πόσο μακριά βρίσκεστε από την πηγή.

ανιχνευτής bezdrotovy Plošticová

Προδιαγραφές προϊόντος:

Συχνότητα: 1 MHZ-8000 MHZ, βασικό εύρος ανίχνευσης 20 MHz, 6000 MHz
Περιοχή ευθύνης: 10-20 μ
Λειτουργία ένδειξης: γράφημα ράβδων LED 10 μοιρών (με αυξανόμενο ήχο συναγερμού)
Τροφοδοσία: Μπαταρία 9V (περιλαμβάνεται)
Χρόνος λειτουργίας: 120 λεπτά
Διαστάσεις κύριου προϊόντος: 120x62x23mm (LxWxH)

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Ανιχνευτής κατά της κατασκοπείας
  • Μπαταρία
  • Κεραία
  • Εγχειρίδιο

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας από εμάς;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων, συμβουλεύουμε απευθείας με τον κατασκευαστή. Κάθε προϊόν που συμπεριλαμβάνουμε στην πώληση πρέπει να περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο τότε περιλαμβάνεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι πουλάμε την τεχνική που είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων προσπαθούμε να επιλύσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό προς την ικανοποίηση των πελατών.

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους όρους (τους σωστούς, τεχνικούς κανονισμούς, ειδοποιήσεις κ.λπ.) για τη λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη