Μικρό ακουστικό Agent 008 + απομίμηση Bluetooth Mp3 Player

Κωδικός: 09-021
203,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 169,59 U$
εξαντλημένα Λυπούμαστε, αλλά αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί. Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank

Το μικροακουστικό Agent 008 με Bluetooth Watch είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Micro ακουστικό Agent 0088 + Bluetooth Mp3 player - μια νέα έκδοση του ακουστικού κατασκοπείας με βελτιωμένη ποιότητα μετάδοσης σήματος (μειωμένος θόρυβος και βελτιωμένη ακουστικότητα).

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν εκτιμάτε κάποιον που σας δίνει συμβουλές, βοηθά σε μια δύσκολη κατάσταση, ώστε κανείς να μην το γνώριζε. Έχει σχεδιαστεί για μαθητές κατά τη διάρκεια δοκιμών για εμπόρους κατά τη διάρκεια εμπορικών διαπραγματεύσεων και σε άλλες καταστάσεις.

New Spy μικροακουστικό Agent 008 με απομίμηση Bluetooth Mp3 player   είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον με την απόσταση, μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του πομπού σας, και κανείς δεν θα ξέρει γι 'αυτό. Η αρχή είναι αρκετά απλή, απλώς εισάγετε το ασύρματο ακουστικό κατάσκοπος στο αυτί σας , το οποίο από το μικρό του μέγεθος δεν είναι ορατό και κρεμάστε ειδικά τροποποιημένη συσκευή αναπαραγωγής Mp3 Bluetooth στο λαιμό σας και μέσω αυτού μεταδίδεται το σήμα από το κινητό τηλέφωνο για να κατασκοπεύσετε το ακουστικό . Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την ένταση του τηλεφώνου στο μέγιστο.

μικρο ακουστικό

Τα ακουστικά κατασκοπίας έχουν σχήμα ώστε να χωράει ακριβώς στο τύμπανο - έτσι δεν είναι αισθητά. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Κατάσκοπος ασύρματου ακουστικού με συσκευή αναπαραγωγής mp3 bluetooth προς πώληση σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ασύρματο ακουστικό κατάσκοπος

Χαρακτηριστικά μικροακουστικού

• Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
• Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
• Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW), διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 4 ώρες

• Διαστάσεις: 3x5x7mm
• Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες

Αξεσουάρ ακουστικού κατάσκοπος

- Ακουστικό Spy Agent 008
- Bluetooth Mp3 player
(για να κολλήσετε στο λαιμό)
- Μπαταρία: 1,55 V
- Καλώδιο USB
- Προσαρμογέας Bluetooth για φόρτιση bluetooth Mp3 player

κατασκοπευτικό ακουστικό με mp3 player

!!! Ένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για κατάχρηση αυτών των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να είστε εξοικειωμένοι με τις συνθήκες (τις σωστές, τεχνικές συνταγές, προσφορές, κ.λπ ..) για λειτουργία με προϊόντα στη χώρα !!!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη