Νέο ακουστικό Spy Agent 008 + Bluetooth Necklase 4W

Κωδικός: 09-007
148,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 123,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Νέο ακουστικό Spy Agent 008 + Bluetooth Necklase 4W προς πώληση σε εξαιρετική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η εγγύηση του ακουστικού κατάσκοπος - 24 μήνες.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Νέο μοντέλο ακουστικού Spy Agent 008 + Bluetooth Ultimate Black Edition μοντέλο VERIZON - μια νέα έκδοση του ακουστικού κατάσκοπος με αυξημένη ποιότητα μετάδοσης σήματος (μειωμένος θόρυβος και βελτιωμένη ακουστικότητα) και σήμα Bluetooth φτάνοντας τα 35 cm.

Σήμερα είναι αυτό το gadget το υψηλότερο ποιοτικό μοντέλο ακουστικών κατασκοπείας στην αγορά - ULTIMATE BLACK EDITION VERIZON ενισχυτής έως 4 Watts

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν θα εκτιμούσατε ότι κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει ή να σας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι κατασκευασμένο για μαθητές κατά τη διάρκεια δοκιμών, εξετάσεων, εμπόρων κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις.

Το ακουστικό κατασκοπείας με κολιέ Bluetooth είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον από απόσταση χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τα φορητά ραδιοτηλέφωνα, αλλά χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Η αρχή είναι αρκετά απλή, απλώς εισάγετε ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας στο αυτί σας, το οποίο με τα μικρά του μεγέθη είναι σχεδόν αόρατο και κρεμάστε το κολιέ Bluetooth μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται από το κινητό τηλέφωνο στο ακουστικό κατασκοπείας. Είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε την ένταση στο τηλέφωνο στο μέγιστο.

το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις κακής ποιότητας ακουστικού κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Η εγγύηση του ακουστικού κατάσκοπος - 24 μήνες. Συμβουλές και υπηρεσίες από ειδικούς.

κατασκοπευτικό ακουστικό βαρηκοΐας ULTIMATE BLACK
Το νέο μοντέλο του ακουστικού κατάσκοπος ULTIMATE BLACK αναπτύχθηκε σε κορυφαία εργαστήρια στις ΗΠΑ

Τα ακουστικά κατασκοπίας έχουν σχήμα ώστε να χωρά στο τύμπανο - για να είναι εμφανή. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Ασύρματο ακουστικό Spy με κολιέ Bluetooth για πώληση σε εξαιρετική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κοιτάξτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αντιπρόσωπος ακουστικών κατασκοπείας 008

Χαρακτηριστικά ακουστικών κατασκοπείας

• Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
• Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
• Μπαταρία: 1,55V (SR 416SW 337) Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 4 ώρες
• Διαστάσεις: 3x5x7mm
• Συχνότητα εργασίας: όλες οι συχνότητες

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- Επαγγελματικό ακουστικό Agent 008
Κολιέ με ακουστικά Bluetooth ULTIMATE BLACK VERIZON 4W

- Μπαταρία: 1,55 V
- Καλώδιο USB
- Προσαρμογέας για φόρτιση κολιέ Bluetooth
- Εγχειρίδιο

βοηθήματα ακοής κατάσκοπος

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του καταστήματός μας;

Είμαστε άμεσος εισαγωγέας και διανομέας τεχνολογίας κατασκοπείας με πολυετή εμπειρία. Οι απαιτήσεις μας σχετικά με την επεξεργασία και τη βελτίωση των προϊόντων συμβουλευόμαστε απευθείας με τον παραγωγό. Κάθε προϊόν που περιλαμβάνεται στην πώληση θα περάσει τον έλεγχο ποιότητας εισόδου και μόνο μετά από αυτό κατατάσσεται στην προσφορά προϊόντων κατασκοπείας.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι η τεχνική μας που πωλείται είναι πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών προβλημάτων, προσπαθούμε να επιλύσουμε επειγόντως την κατάσταση προς την ικανοποίηση των πελατών.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη