Κάλυμμα οθόνης LED προγραμματιζόμενο μέσω κινητού τηλεφώνου - εφαρμογή σε Smartphone (iOS / Android)

Κωδικός: 88-255
53,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 44,91 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Κάλυμμα οθόνης LED με έγχρωμη οθόνη προγραμματιζόμενη μέσω κινητού τηλεφώνου - εφαρμογή στο Smartphone (iOS / Android) - εμφάνιση κειμένου ή εικόνων.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Κάλυμμα οθόνης LED με έγχρωμη οθόνη προγραμματιζόμενη μέσω κινητού τηλεφώνου - εφαρμογή σε Smartphone (iOS / Android) - εμφάνιση κειμένου ή εικόνων (ενσωματωμένη μπαταρία) με δυνατότητα δημιουργίας δικών σας κειμένων ή εικόνων. Είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας ρούχων. Πείτε αντίο στα καθημερινά κλασικά καπάκια, χάρη στο έξυπνο καπάκι LED δεν θα βαρεθείτε ποτέ ξανά το μοτίβο ή το λογότυπο του καπακιού. Το καπάκι LED έχει ραμμένη οθόνη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone για να εμφανίσετε διάφορες εικόνες ή κείμενο.

Επιπλέον, το καπάκι υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή GIF - σύντομων κινουμένων σχεδίων. Τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 700 mAh (φόρτιση μέσω καλωδίου USB) - η μπαταρία είναι πραγματικά έξυπνα κρυμμένη στο χείλος του καπακιού και δεν παρεμβαίνει οπτικά στη φθορά. Το καπάκι της εφαρμογής LED , το οποίο ξεχωρίζει καλύτερα σε ντίσκο, κλαμπ, πάρτι ή φεστιβάλ, είναι η σωστή επένδυση για εσάς εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή και κυρίως να είστε ψύχραιμοι. Ο μόνος περιορισμός θα είναι η δική σας φαντασία. Βγείτε από τη γραμμή και δημιουργήστε ένα πρωτότυπο καπάκι που όλοι θα σας ζηλέψουν.

Το καπάκι LED μπορεί να αναπαράγει διάφορες εικόνες, κινούμενα σχέδια ή κείμενα - μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο.

καπάκι με οθόνη LED προγραμματιζόμενο κινητό τηλέφωνο smartphone

Μπορείτε να αλλάξετε τα εμφανιζόμενα θέματα μέσω της εφαρμογής για κινητά (διαθέσιμα για Android και iOS). Υπάρχουν 16 πρωτότυπες κινούμενες εικόνες και 8 λειτουργίες προβολής. Επιπλέον, το καπάκι υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία δημιουργίας δικών σας κινούμενων εικόνων, εικόνων ή κειμένων. Το καπάκι με την οθόνη είναι καλά κατασκευασμένο χωρίς καλώδια και με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα κλασικό καπάκι-το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με παρόμοια προϊόντα, τα οποία, ωστόσο, δεν προσφέρουν τόσο υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Αριθμός εικονοστοιχείων - 12x36
Διαστάσεις καπακιού - 26x17x13 xm
Τροφοδοσία - ενσωματωμένη μπαταρία 700 mAh
Φόρτιση - καλώδιο micro USB
Αντοχή ανά φόρτιση - έως περίπου 5 ώρες
Τάση - 5V
Χρώμα οθόνης - RGB
Βάρος - περίπου 123 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Καπάκι
1x καλώδιο τροφοδοσίας
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη