Χαμόγελο - Διαφήμιση φωτός με λογότυπο LED νέον που λάμπει στον τοίχο Smiley

Κωδικός: 78-097
108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Χαμόγελο - Διαφήμιση φωτός με νέον LED που λάμπει στον τοίχο Smiley - φωτεινή επιγραφή για εμπορικά καταστήματα (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ).

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Χαμόγελο - Διαφήμιση φωτός με νέον LED που λάμπει στον τοίχο Smiley - φωτεινή πινακίδα για εμπορικά καταστήματα (εστιατόρια, κλαμπ, ντισκοτέκ), για να προσελκύσει πιθανούς πελάτες. Διαφημιστικό φωτιζόμενο banner και φωτιζόμενες LED διακοσμητικές και ενημερωτικές επιγραφές που θα δώσουν στον χώρο σας μια ανατροπή και θα τραβήξουν την έλξη όλων. Η κομψή διακόσμηση, που συνήθως μπορείτε να βρείτε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, είναι πλέον διαθέσιμη και για το σπίτι ή την επιχείρησή σας .  

Τα κλασικά διαφημιστικά banner ή αφίσες γίνονται εμπειρία και πολλοί από εμάς δεν τα παρατηρούμε πια, χάρη στον οπτικό υπερπληθυσμό τους. Στον καθένα μας αρέσει να διαφοροποιείται με κάτι διαφορετικό και αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις όπου είναι κυριολεκτικά απαραίτητο. Χάρη στις διακοσμητικές επιγραφές ή τα λογότυπα με φωτισμό LED, μπορείτε να φωτίσετε τον χώρο ή να προσελκύσετε την προσοχή όλων γύρω σας. Διαφημίσεις LED που θα σας αναδείξουν.

Φωτιζόμενες επιγραφές NEON - η καλύτερη διαφήμιση LED

smiley φως LED επιγραφή λογότυπο διαφημιστικό χαμόγελο

Φωτιζόμενες διακοσμητικές επιγραφές LED - οι οποίες, χάρη στο φως, ξεχωρίζουν από τους συνηθισμένους φορείς διαφήμισης και πληροφοριών. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να τα τοποθετήσετε επανειλημμένα όπου θέλετε . Είναι ιδανικά για γραφεία (για να κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο), εμπορικές εγκαταστάσεις (ως αποτελεσματική διαφήμιση ή αφίσα) ή για το σπίτι σας (ως μοντέρνο σχέδιο). Θα χρησιμεύσουν επίσης ως φωτεινές πινακίδες πλοήγησης για να προσελκύσουν τον πελάτη. Μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικές επιγραφές LED σχεδόν οπουδήποτε.

Φωτιζόμενη επιγραφή - SMILEY

Η ταμπέλα νέον λάμπει κίτρινο. Τροφοδοτείται χρησιμοποιώντας μια υποδοχή USB, είτε σε προσαρμογέα, είσοδο USB σε υπολογιστή ή τράπεζα τροφοδοσίας USB. Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει μήκος 200 cm.

Smiley φωτεινή επιγραφή LED στον τοίχο

Προδιαγραφές:

Μοτίβο: Smiley
Ανοιχτό χρώμα: κίτρινο
Διαστάσεις: 30x2cm
Τροφοδοσία: Καλώδιο USB 5V
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας: περίπου. 200 εκ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x φωτεινή επιγραφή LED

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη