Έξυπνη ελαφριά αλυσίδα 6m - Twinkly Cluster - 400 τεμ AWD δίοδος - λευκό LED + BT + Wi-Fi

Κωδικός: 78-026
196,90 U$ 163,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 136,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Έξυπνη ελαφριά αλυσίδα προγραμματιζόμενη μέσω εφαρμογής σε κινητό 6m - Twinkly Cluster με 400 τεμάχια δίοδος AWW - λευκή λυχνία LED, Bluetooth + Wi-Fi control μέσω Smartphone.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Έξυπνη ελαφριά αλυσίδα προγραμματιζόμενη μέσω εφαρμογής σε κινητό 6m - Twinkly Cluster με 400 τεμ AWDiode - λευκό LED, Bluetooth + Wi-Fi control μέσω Smartphone. Αυτή η επαναστατική ελαφριά αλυσίδα LED φέρνει μια μοναδική ελαφριά διακόσμηση στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android, iOS .

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίζουν και θα φωτίζουν ολόκληρο το δωμάτιο ή το εξωτερικό. Τα φώτα έχουν σχεδιαστεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση - προστασία IP44 . Αυτή η αλυσίδα έχει μήκος 6 μέτρα και έχει 400 λαμπτήρες LED .

Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις εξωτερικού και εσωτερικού χώρου - Ελαφριά αλυσίδα

λευκή αλυσίδα LED

Αλυσίδα φωτισμού LED - TWINKLY - χρυσή έκδοση - λαμπτήρες LED 6M - 400pcs

λευκή χρυσή αλυσίδα twinkly

Η λωρίδα φωτός αποτελείται από 400 τεμάχια φώτων LED κατάλληλα για οποιαδήποτε διακόσμηση. Τα φώτα είναι τοποθετημένα δίπλα-δίπλα, το καθένα 1,5 cm. Αυτή η έκδοση χρυσού περιέχει διόδους AWW - με τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε, εκτός από την ένταση, το ιδανικό λευκό χρώμα όπως απαιτείται - από κεχριμπάρι, έως ζεστό λευκό έως κρύο λευκό. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι με τον Βοηθό Google και το Amazon Alexa.

αλυσίδα λευκού φωτός

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα χρωματιστό πλαίσιο στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την ταυτόχρονα με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

χρυσή ελαφριά αλυσίδα

Ελαφριά αλυσίδα LED Universal που ελέγχεται μέσω εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και μπορείτε στη συνέχεια να ορίσετε εύκολα διαφορετικό χρώμα για κάθε λαμπτήρα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από τη διαδικτυακή συλλογή, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

twinkly κινητή εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ενεργοποιείται και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyέλεγχος των φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουwifi led strip

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , η ελαφριά σας αλυσίδα θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα αλλάξει στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που διατίθενται για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με το MUSIC μπορείτε επίσης να απολαύσετε βιντεοπαιχνίδια, να αποκτήσετε μια νέα διάσταση όταν παίζετε παιχνίδια! Τα μεταβαλλόμενα φώτα στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι. Η συσκευή USB MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

twinkly μουσική

Μια μοναδική δίοδος LED στην οποία μπορείτε να ρυθμίσετε το ακριβές χρώμα του λευκού - από κεχριμπάρι, έως ζεστό λευκό έως δροσερό λευκό

χρυσή έκδοση twinkly

Χαρακτηριστικά:

συν 400 LED
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth
συν Κεχριμπάρι / χρυσό, ζεστό λευκό και κρύο λευκό φως
συν Καθολική χρήση
συν Προστασία IP44


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWC400GOP-BEU
Αριθμός διόδων: 400
Μήκος καλωδίου με λαμπτήρες: 6 m
Μήκος καλωδίου από το πρώτο φως στον προσαρμογέα: 3,5 m
Αντίσταση: IP44
Διάμετρος διόδων: 4,3 mm
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Απόσταση διόδων LED: 1,5 cm
Τύπος LED: AWW διασκορπισμένο επίπεδο
Καλώδιο: μαύρο-πράσινο
Τάση εισόδου: 240V
Τάση εξόδου: 24V / 1A
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

Ελαφριά αλυσίδα 1x LED με 400 διόδους + ελεγκτή
Προσαρμογέας 1x
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη