Smart LED χριστουγεννιάτικο δέντρο 3M - Twinkly Light Tree - 500 τεμάχια RGB + W + BT + Wi-Fi

Κωδικός: 78-029
350,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 292,41 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Smart LED χριστουγεννιάτικο δέντρο 3M - Twinkly Light Tree - 500 τεμάχια RGB + W + BT + Wi-Fi. Ελεγχόμενο από κινητό - Φώτα που θα λατρέψετε.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Smart LED χριστουγεννιάτικο δέντρο 3M - Twinkly Light Tree - 500 τεμάχια RGB + W + BT + Wi-Fi. Ελεγχόμενη από κινητό - Φώτα που θα λατρέψετε. Αυτά τα επαναστατικά φώτα δέντρων LED φέρνουν μοναδικές διακοσμήσεις φωτισμού στα σπίτια μας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Δέντρο LED - τα φώτα ελέγχονται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι συμβατή με Android και iOS . Το δέντρο LED αποτελείται από μια κεντρική ράβδο, ύψους 3 μέτρων και διόδων 500 LED χρώματος RGB + W, που εκτείνεται από πάνω προς τα κάτω, η διάμετρος του κάτω κύκλου είναι 1,5 μέτρα, το χρώμα του καλωδίου είναι μαύρο.

οδηγημένο δέντρο

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi και Bluetooth . Μπορείτε να αντιστοιχίσετε και να ελέγξετε 10 συσκευές φωτισμού Twinkly ταυτόχρονα ή 4000 LED , με το ίδιο μοτίβο και μοτίβο φωτισμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια που θα γεμίζουν και θα φωτίζουν ολόκληρο το δωμάτιο ή το εξωτερικό. Τα φώτα έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους - προστασία IP44 .

ελαφρά δέντρο

Δέντρο με φώτα - έξυπνο χριστουγεννιάτικο δέντρο LED TWINKLY - 500τμχ

οδήγησε έξυπνο χριστουγεννιάτικο δέντρο twinkly

Η δίοδος RGB + W σημαίνει ότι τα φώτα LED μπορούν να κάνουν μια ελαφριά σκιά RGB 16 εκατομμυρίων χρωμάτων + λευκό . Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός και το ακριβές χρώμα από την κλίμακα χρώματος. Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι με τον Βοηθό Google και το Amazon Alexa.

Η διακόσμηση σας μπορεί να δημιουργηθεί από διάφορες συσκευές και διαφορετικά σχήματα . Θέλετε μια ελαφριά αλυσίδα στον τοίχο, ένα χρωματιστό πλαίσιο στα παράθυρα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δωματίου; Δεν είναι πρόβλημα! Δημιουργήστε τη δική σας σκηνή και ελέγξτε την ταυτόχρονα με ένα κοινό θέμα φωτισμού.

Χριστουγεννιάτικες έξυπνες λάμπες

Φώτα LED - Χριστουγεννιάτικο δέντρο που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής για κινητά για Android και iOS

Η εξελιγμένη εφαρμογή για κινητά συνδυάζει το smartphone σας με τη συσκευή και μπορείτε να το ελέγξετε αμέσως. Η ίδια η εφαρμογή χαρτογραφεί τη διάταξη των φώτων και μπορείτε στη συνέχεια να ορίσετε εύκολα διαφορετικό χρώμα για κάθε λαμπτήρα ή ομάδα λαμπτήρων ξεχωριστά. Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, γρήγορος και διαισθητικός . Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε από προεπιλεγμένα μοτίβα, να κατεβάσετε νέα μοτίβα από το Διαδίκτυο από τη διαδικτυακή συλλογή, ή να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα και να τα αποθηκεύσετε.

twinkly κινητή εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση του φωτός, το ρυθμό αλλαγής, το χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα, την περιστροφή, την ανάμειξη και άλλα. Η λειτουργία χρονοδιακόπτη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το φως να ενεργοποιείται και να σβήνει αυτόματα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία λίστας αναπαραγωγής σάς επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικούς τύπους θεμάτων με χρονολογική σειρά και να τα αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις

εφαρμογή twinklyέλεγχος των φώτων μέσω κινητού τηλεφώνουΈλεγχος δέντρου LED

Γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη λειτουργία χάρη στην εξελιγμένη εφαρμογή Twinkly για κινητά

έλεγχος μέσω δέντρου μέσω εφαρμογής για κινητά

Με την προαιρετική συσκευή USB MUSIC DONGLE , το δέντρο Cristmas θα ανταποκρίνεται στη μουσική που παίζεται στο δωμάτιο, το φως θα αλλάξει και θα αλλάξει στο ρυθμό της μουσικής , σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που είναι διαθέσιμα για την επιλογή "εμφάνιση από μουσική", τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν και να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα μεταβαλλόμενα φώτα στο ρυθμό της μουσικής, καθώς ο γραφικός ισοσταθμιστής χορεύει αμέσως σε κάθε πάρτι Η συσκευή USB MUSIC είναι ένα επιπλέον προϊόν, είναι απαραίτητο να το αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

twinkly μουσική

Μοναδική δίοδος LED με νέα αρχιτεκτονική 4 καναλιών που έχει όλα τα φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου και το τέλειο καθαρό λευκό χρώμα

οδηγημένη λωρίδα φωτόςrgb + w οδήγησελαμπτήρες LED που ελέγχονται μέσω wifi

Χαρακτηριστικά:

συν 500 LED
συν Έλεγχος μέσω εφαρμογής για κινητά
συν Σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth
συν Φως RGB + W
συν Ύψος 3 μέτρα
συν Προστασία IP44


Προσδιορισμός:

Μοντέλο: TWP500SPP-BEU
Ύψος δέντρου: 3 μέτρα
Αριθμός διόδων: 500
Αντίσταση: IP44
Διάμετρος διόδων: 5 mm
Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth
Τύπος LED: RGB + W διάχυτο, ματ
Καλώδιο: μαύρο
Τάση εισόδου: 240V
Τάση εξόδου: 24V / 1,5A
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: πάνω από 30.000 ώρες


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x δέντρο LED με 500 διόδους + ελεγκτή
Προσαρμογέας 1x
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη