Ηλεκτρικό κομψό ανοιχτήρι κρασιού

Κωδικός: 94-014
42,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 35,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Πολυτελές ηλεκτρικό ανοιχτήρι κρασιού - Το άνοιγμα του κρασιού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και πιο κομψό όπως με το ηλεκτρικό μας ανοιχτήρι. Η διαδικασία είναι απλή.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Πολυτελές ηλεκτρικό ανοιχτήρι κρασιού - Το άνοιγμα του κρασιού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και πιο κομψό, όπως με το ηλεκτρικό μας ανοιχτήρι . Η διαδικασία είναι απλή - ξανασυναρμολογήστε το μπουκάλι αλουμινίου, τοποθετήστε το ανοιχτήρι κρασιού στο πάνω μέρος της φιάλης και πατήστε το κουμπί.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα όπως η βύθιση του φελλού - το κρασί θα ανοίξει γρήγορα και αυτόματα. Η γεύση του καλού κρασιού είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Φυσικά, εκτός εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα κλασικό ανοιχτήρι κρασιού. Εάν έχετε κουραστεί να παλεύετε με πώματα, δοκιμάστε αυτό το κομψό ανοιχτήρι μπουκαλιών! Με αυτό το πολυτελές ανοιχτήρι θα εξοικονομήσετε χρόνο, γιατί το άνοιγμα του κρασιού θα διαρκέσει λίγα δευτερόλεπτα! Σίγουρα όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα πώς να ανοίξουν το κρασί και πώς να βγάλουν το φελλό γρήγορα και αξιόπιστα για να αποφευχθεί η υποτίμηση του νόστιμου ποτού.

Είναι εύκολο με το ηλεκτρικό μας ανοιχτήρι. Πάρτε ανοιχτήρι, στερεώστε στο λαιμό της φιάλης, πιέστε το και μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα ο φελλός είναι μακριά! Αυτό είναι! Το αγαπημένο gadget στους λάτρεις του κρασιού και είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα σας. Πολυτελές δώρο!

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη