Καράφα κρασιού με φαρδύτερο λαιμό - SET MAGIC

Κωδικός: 94-001
53,90 U$ 44,00 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 36,66 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Σετ μαγιάς καράφα κρασιού με φαρδύτερο λαιμό - Διάμετρος λαιμού 42 mm με φίλτρο Έχει αναπτυχθεί για άμεσο αερισμό του κρασιού.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Σετ μαγιάς καράφα κρασιού με φαρδύτερο λαιμό - Διάμετρος λαιμού 42 mm με φίλτρο. Έχει αναπτυχθεί για άμεσο αερισμό του κρασιού. Απλώς ρίξτε το κρασί από το μπουκάλι μέσω MAGIC DECANTER στο ποτήρι.

Μια ανάγκη για τους λάτρεις του κόκκινου κρασιού. Αυτή η καράφα ροής δίνει άρωμα και γεύση στο κρασί σας αμέσως. Απλά τοποθετήστε το πάνω από ένα ποτήρι και ρίξτε το κρασί μέσα του και απολαύστε την πραγματική γεύση από την πρώτη στιγμή. Θα δείτε τη διαφορά στο άρωμα και τη γεύση με τη χρήση αυτής της καράφα. Η υπέροχη γεύση του κρασιού δεν εξαρτάται μόνο από την κατηγορία και την ποιότητα του είδους του. Η απαιτούμενη λεπτομέρεια για να αυξήσετε τη γεύση και το άρωμα του κρασιού , είναι το σερβίρισμα και το χύσιμο στο ποτήρι. Μερικά κρασιά θα αντέξουν μετά την απόχυση . Για τους οινοπαραγωγούς η απόχυση του κρασιού είναι μακρά και πολύ δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνει σωστά για τη διατήρηση της γεύσης και του αρώματος του κρασιού. Με τη χρήση αυτής της μεθόδου μπορείτε να τροποποιήσετε ειδικά παλαιότερα κρασιά ή κρασιά με έντονη γεύση.

σφάλμα αερισμού

Δεν υπάρχει ευκολότερη διαδικασία που να δίνει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού σας για τέλεια εμπειρία. Η βάση καράφα δεν χρειάζεται να είναι κρυμμένη κάπου στην ντουλάπα. Ο απλός και κομψός σχεδιασμός του θα φωτίζει κάθε χώρο. Οι καμπύλες της βάσης παίζουν με το φως και θα εντυπωσιάσουν όλους σε κάθε ευκαιρία.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (3)

89%