Καράφα κρασιού - ΣΕΤ ΑΓΓΕΛΟΥ

Κωδικός: 94-003
60,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 50,41 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Καράφα κρασιού - ΣΕΤ ΑΓΓΕΛΟΥ, που θα κάνει το κρασί σας απαλό και οξυγονωμένο. Μην σπαταλάτε χρόνο με μακρά προετοιμασία κρασιού.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Καράφα κρασιού - ANGEL SET, το οποίο θα κάνει το κρασί σας απαλό και οξυγονωμένο. Μην χάνετε χρόνο με την παρατεταμένη προετοιμασία του κρασιού. Απλώς ρίξτε το κρασί στο ποτήρι μέσω της βάσης ANGEL και αρχίστε να απολαμβάνετε την τέλεια γεύση.

Οι λάτρεις του κρασιού γνωρίζουν ότι για να επιτύχουν τη μέγιστη νόστιμη γεύση, το κρασί πρέπει πρώτα να οξειδωθεί. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα δεν αρκεί να αφήσετε ανοιχτό μπουκάλι κρασί στο τραπέζι. Χάρη σε αυτήν την οξείδωση, το κρασί θα έχει υπέροχη γεύση μετά την πρώτη γουλιά. Απλώς ρίξτε το κρασί μέσω του αεριστήρα. Το κρασί είναι οξειδωμένο και φτάνει στην πλήρη γεύση του.

Πώς να καθαρίσετε το κρασί χωρίς επαγγελματικά αξεσουάρ και εμπειρία σομελιέ; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το περίπτερο ANGEL, η χρήση είναι πολύ απλή και η απόχυση κρασιού μειώνεται στο ελάχιστο. Η απόχυση του κρασιού στην καράφα μπορεί να διαρκέσει ώρες για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα.

σετ καράφα αγγέλου

Εξαιρετική βάση Η ANGEL μπορεί να δώσει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού απευθείας από το μπουκάλι, ρίχνοντας κρασί μέσω της βάσης στο ποτήρι Η διοχέτευση της χοάνης είναι εξοπλισμένη με κόσκινο που συλλαμβάνει ακόμη και το μικρότερο ίζημα στο κρασί, και οι αγωγοί αέρα αερίζουν τέλεια το κρασί σε μια στιγμή. Υπάρχει μια απλούστερη διαδικασία που μπορεί να δώσει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού σας, για να έχετε την τέλεια εμπειρία. Δεν υπάρχει ευκολότερη διαδικασία που να δίνει έμφαση στη γεύση και το άρωμα του κρασιού σας για τέλεια εμπειρία. Η βάση καράφα δεν χρειάζεται να είναι κρυμμένη κάπου στην ντουλάπα. Ο απλός και κομψός σχεδιασμός του θα φωτίζει κάθε χώρο. Οι καμπύλες της βάσης παίζουν με το φως και θα εντυπωσιάσουν όλους σε κάθε ευκαιρία.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη