Κρασί αεραγωγού με τη βάση Hawk

Κωδικός: 94-011
30,80 U$ 24,20 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 20,16 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ο αεριστής κρασιού με τη βάση Hawk είναι ένα πρακτικό εργαλείο για όλους τους λάτρεις των κόκκινων κρασιών. Κάθε κόκκινο κρασί πρέπει να αερίζεται πριν από την κατανάλωση χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο αεριστήρα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ο αεριστής κρασιού με τη βάση Hawk είναι ένα πρακτικό εργαλείο για όλους τους λάτρεις των κόκκινων κρασιών. Κάθε κόκκινο κρασί πρέπει να αερίζεται πριν από την κατανάλωση χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο αεριστήρα. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε τυποποιημένο μέγεθος μπουκαλιού. Είναι πρακτικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό.

Το αεριούχο κρασί έχει καλύτερη γεύση. Καθώς το κρασί αναπνέει, ανοίγει και απελευθερώνει το άρωμα και τη γεύση. Παραδοσιακά για τη γευσιγνωσία κρασιού χρησιμοποιούνται αεριούχα κρασιά. Ωστόσο, η εξαγωγή είναι χρονοβόρα, άβολα και δεν μπορεί να γίνει στην άνεση του σπιτιού.

Κάθε γκουρμέ κρασί γνωρίζει ότι το κρασί πρέπει να αναπνέει και στη συνέχεια έχει πολύ καλύτερη γεύση. Η αναπνοή του κρασιού ανοίγει και απελευθερώνει κάθε γεύση και γεύση. Η διαδικασία αερισμού του κρασιού είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά με αυτό το εργαλείο πηγαίνει πολύ γρήγορα και εύκολα. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά: ένα ισχυρότερο άρωμα και καλύτερη γεύση. Και παρεμπιπτόντως, απαλλαγείτε από σταγόνες κρασιού που ρέουν κάτω από ένα μπουκάλι πάνω σε ένα τραπεζομάντιλο. Χάρη στο πρωτοποριακό σχήμα της χοάνης ρίχνει και ο αερισμός του κρασιού είναι εύκολος. Η ωραία συσκευασία του το καθιστά ένα εξαιρετικό δώρο.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη