Ψηφιακό θερμόμετρο κρασιού

Κωδικός: 94-019
17,60 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 14,66 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Ψηφιακό θερμόμετρο κρασιού - Αυτό το θερμόμετρο εκτιμά όλους τους ειδικούς του καλού κρασιού. Επειδή το λευκό κρασί χρειάζεται διαφορετική θερμοκρασία από το κόκκινο κρασί

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ψηφιακό θερμόμετρο κρασιού - Αυτό το θερμόμετρο εκτιμά όλους τους ειδικούς του καλού κρασιού. Επειδή το λευκό κρασί χρειάζεται διαφορετική θερμοκρασία από το κόκκινο κρασί, οπότε αυτή είναι μια μοναδική συσκευή για τη μέτρηση της θερμοκρασίας. Έχει μια μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη, η οποία είναι ανθεκτική στις κρούσεις.

Θερμόμετρο κρασιού

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό. Η μέτρηση κυμαίνεται από 0 έως 50 ° C. Η δραστηριότητα παρέχει μια μικρή μπαταρία φέτα, η οποία διαρκεί έως και 1,5 χρόνια. Για τη μέτρηση βάλτε το θερμόμετρο σε μια φιάλη με τον ίδιο τρόπο όπως το wathc στο χέρι. Μετρά τη θερμοκρασία περίπου 3 λεπτά. Το θερμόμετρο μετρά μόνο τη θερμοκρασία της φιάλης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή θερμοκρασία του κρασιού, αφαιρέστε 1 ° C από τη μετρούμενη θερμοκρασία. Το θερμόμετρο θα απενεργοποιηθεί σε 60 δευτερόλεπτα μετά την αφαίρεση από τη φιάλη. Μην αποθηκεύετε το θερμόμετρο στο ψυγείο.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη