Ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα NFC - πατήστε τις τηλεφωνικές κάρτες για κλειδιά ως μενταγιόν/κάρτα - SOCIAL TAP

Κωδικός: 11-703
27,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 22,91 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Επαγγελματική κάρτα NFC Ηλεκτρονική - πατήστε τις τηλεφωνικές κάρτες για κλειδιά ως μενταγιόν/κάρτα - Το SOCIAL TAP​ προσφέρει μια σύγχρονη εναλλακτική στις κλασικές χάρτινες επαγγελματικές κάρτες.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Επαγγελματική κάρτα NFC Ηλεκτρονική - πατήστε τις τηλεφωνικές κάρτες για κλειδιά ως μενταγιόν/κάρτα - Το SOCIAL TAP​ προσφέρει μια σύγχρονη εναλλακτική στις κλασικές χάρτινες επαγγελματικές κάρτες. Επαγγελματική κάρτα μέσω των προϊόντων της με τεχνολογία NFC (Near Field Communication). Αυτές οι καινοτόμες κάρτες και τα FOB επιτρέπουν την ασύρματη κοινή χρήση δεδομένων με smartphone και tablet. Απλώς συνδέστε την κάρτα ή το μπρελόκ στη συσκευή και ανταλλάξτε τα στοιχεία επικοινωνίας και τις διευθύνσεις URL ιστότοπου χωρίς κόπο.

Αυτή η απρόσκοπτη διαδικασία δικτύωσης καθιστά τη σύνδεση με άλλους πιο εύκολη από ποτέ. Είναι η ιδανική λύση τόσο για επαγγελματίες όσο και για επιχειρήσεις που αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο ενίσχυσης των επαγγελματικών τους συνδέσεων.

1x White Social Tap κάρτα : Κομψή, μινιμαλιστική κάρτα από συμπαγή υλικά. Με ένα απλό πάτημα (χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC) ή σάρωση, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε πληροφορίες επαφών ή προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα. Ιδανικό για εκδηλώσεις δικτύωσης.

Ετικέτα 1x Social Tap FOB : Συμπαγές φορητό μπρελόκ για κοινωνικές επαφές εν κινήσει. Συνδέστε το στα κλειδιά, την τσάντα ή τον ιμάντα σας για γρήγορη πρόσβαση. Σαρώστε τον κώδικα ή πατήστε (χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC) και μοιραστείτε τα δεδομένα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κόπο.

1x Αυτοκόλλητο Social Tap: Αυτοκόλλητο αξεσουάρ για εύκολη σύνδεση. Κολλήστε το στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε με ένα απλό πάτημα.

tap επαγγελματική κάρτα ηλεκτρονικά social tap nfc επαγγελματικές κάρτες

Συνεχής λειτουργικότητα χωρίς μπαταρία

Οι ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες Social Tap έχουν σχεδιαστεί για να μην απαιτούν μπαταρίες ή εξωτερικές πηγές ενέργειας . Χάρη στη χρήση της παθητικής τεχνολογίας NFC, αυτές οι κάρτες και οι αλυσίδες κλειδιών μπορούν να μεταδίδουν δεδομένα χωρίς όριο. Αυτή η λειτουργία εγγυάται ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες επανειλημμένα χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθούν ή χρειαστεί να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση που μειώνει τα απόβλητα ενώ προσφέρει αδιάκοπη λειτουργικότητα, η οποία είναι πολύ πολύτιμη στο σημερινό επαγγελματικό περιβάλλον που αλλάζει γρήγορα.

social tap ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες
Εύκολη ενημέρωση και κοινή χρήση

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι η δυνατότητα εύκολης ενημέρωσης των στοιχείων επικοινωνίας. Μπορείτε να αλλάζετε τα στοιχεία σας όσο συχνά θέλετε, διασφαλίζοντας ότι τα επαγγελματικά σας στοιχεία είναι πάντα ενημερωμένα. Επιπλέον, οι κάρτες και τα μπρελόκ μπορούν να μοιραστούν με συναδέλφους και επιχειρηματικούς συνεργάτες, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε αποτελεσματικά το δίκτυο επαφών σας. Αυτή η ευελιξία κάνει τα προϊόντα Social Tap ένα εργαλείο που προσαρμόζεται σε διαφορετικές επαγγελματικές ανάγκες και καταστάσεις.

Προσδιορισμός:

  • Τεχνολογία: NFC (Near Field Communication)
  • Τύπος: Κάρτες, Μπρελόκ FOB
  • Χαρακτηριστικά: Ασύρματη κοινή χρήση στοιχείων επικοινωνίας και διευθύνσεων URL
  • Συμβατότητα: Smartphone, tablet
  • Ενεργειακή απόδοση: Δεν απαιτεί μπαταρίες ή εξωτερικές πηγές ενέργειας
  • Ενημερώσεις: Δυνατότητα απεριόριστης ενημέρωσης στοιχείων επικοινωνίας


Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 x White Social Tap κάρτα
1x Social Tap Ετικέτα FOB
1x αυτοκόλλητο Social Tap
1x Εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη