Καρφίτσες με ειδικές εκδηλώσεις 12 τεμ σε ξύλινους χάρτες

Κωδικός: 66-055
38,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 32,09 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Οι καρφίτσες με ειδικές εκδηλώσεις 12 τεμάχια σε ξύλινους χάρτες είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε όλους τους χάρτες τοίχων από ξύλο που θα βρείτε στην προσφορά μας.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Οι καρφίτσες με ειδικές εκδηλώσεις 12 τεμ σε ξύλινους χάρτες είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε όλους τους χάρτες τοίχων από ξύλο που θα βρείτε στην προσφορά μας. Σημειώστε τις ειδικές εκδηλώσεις στη ζωή σας . Οι τρισδιάστατοι χάρτες στον τοίχο είναι μια καινοτομία gadget στην προσφορά μας, η οποία θα ενδιαφέρει όλους, είτε είστε ταξιδιώτης είτε σας αρέσουν τα αυθεντικά αξεσουάρ εσωτερικού χώρου. Χάρη στις καρφίτσες ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, μπορείτε πλέον να επισημάνετε τα πιο σημαντικά μέρη και γεγονότα της ζωής σας στο χάρτη σας.

Πιέστε απευθείας στο χάρτη σας

πιέστε καρφίτσες στο χάρτη

Διάφορα μοτίβα καρφίτσες (ειδικές εκδηλώσεις) σε ξύλινο χάρτη

ειδικοί δείκτες σε ξύλινο χάρτη

Το σετ περιέχει κουμπιά snap:

Ο γάμος μας - σημειώστε στο χάρτη το μέρος όπου είπατε ναι ο ένας στον άλλο και άρχισε να γράφει την ιστορία της ζωής σας.

Το φεγγάρι μας - Το μήνα του μέλιτός μας. Οι άνθρωποι βιώνουν μήνα του μέλιτος συνήθως μόνο μία φορά και θυμούνται αυτήν τη μνήμη για το υπόλοιπο της ζωής τους, σημειώστε και στον χάρτη σας.

Πρώτο ταξίδι - Το πρώτο ταξίδι, μεγάλη αδρεναλίνη, μεγάλες προσδοκίες και χαρά είναι τα συναισθήματα του πρώτου ταξιδιού.

Το σπίτι μας - Σπίτι γλυκό σπίτι, υπάρχει μόνο ένα και όπου κι αν πάτε, το σπίτι θα είναι πάντα το μέρος όπου προτιμάτε να επιστρέψετε, σημειώστε το σε έναν ξύλινο χάρτη.

Ονειρεμένος τόπος - Το μέρος των ονείρων είναι ένα μέρος για το οποίο ο καθένας ονειρεύεται - ένας προορισμός που θέλουμε να επισκεφθούμε και να γνωρίσουμε τον τοπικό πολιτισμό.

Καλοκαιρινό σπίτι - Το καλοκαιρινό σπίτι δεν πρέπει πάντα να είναι σπίτι - μπορεί επίσης να είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός όπου, όπως το σπίτι, πάντα θέλουμε να επιστρέψουμε, ειδικά το καλοκαίρι.

Ερωτευμένος - Το μέρος με το οποίο ερωτευτήκαμε, θα είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο και ακόμα κι αν είναι ένα μικρό μέρος στη μέση του τίποτα, θα παραμένει πάντα το κέντρο του σύμπαντος για εσάς.

Οι διακοπές μας - Οι διακοπές μας, εδώ περάσατε τις πιο χαρούμενες, πιο όμορφες, πιο διασκεδαστικές και πιο ευχάριστες στιγμές, με την οικογένεια, τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

HEART motif - Σημειώστε ένα μέρος που θα είναι πάντα θέμα καρδιάς για εσάς.

Μοτίβο STAR - Κάτι ιδιαίτερο, εξαιρετικό, συναρπαστικό έχει συμβεί εδώ - και μόνο εσείς θα ξέρετε τι.

HOUSE motif - Ένα εξαιρετικό μνημείο, μια εξοχική κατοικία, ένα εξοχικό σπίτι, ένας προορισμός που σας ξυπνά μια αίσθηση ζεστασιάς, ασφάλειας και χαράς.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x pin Ο γάμος μας
1x καρφίτσα Το φεγγάρι μας
1x pin Πρώτο ταξίδι
1x pin Το σπίτι μας
1x pin Dream place
1x pin Εξοχική κατοικία
1x pin Έπεσε ερωτευμένος
1x pin Οι διακοπές μας
Μοτίβο HEART 2x ακίδων
1x καρφίτσα STAR μοτίβο
1x καρφίτσα HOUSE μοτίβο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη