Απωθητικό κουνουπιών σε πρίζα 220V - Υπερήχων

Κωδικός: 80-011
39,60 U$ 27,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 22,91 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, έτοιμα για αποστολή. Αναμενόμενη παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Cards
Bank
+

Απωθητικό κουνουπιών σε ηλεκτρική πρίζα 220V - Το υπερηχογράφημα για εσωτερική χρήση εκπέμπει υπερήχους που απωθεί τα ενοχλητικά κουνούπια.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Απωθητικό κουνουπιών σε ηλεκτρική πρίζα 220V - Το υπερηχογράφημα για εσωτερική χρήση εκπέμπει υπερήχους που απωθεί τα ενοχλητικά κουνούπια. Απολαύστε το ανοιχτό παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα όλη τη νύχτα του καλοκαιριού, χωρίς τα ενοχλητικά έντομα. Ένα κουνούπι στο δωμάτιο είναι αρκετό για να μετατρέψει μια ευχάριστη νύχτα σε κόλαση. Με αυτήν την επαναστατική συσκευή, θα έχετε ηρεμία από τα κουνούπια - απλώς συνδέστε την στο ρεύμα και τα κουνούπια θα τρομάξουν. Η συσκευή εκπέμπει 3 διαφορετικούς υπερήχους που τρομάζουν τα κουνούπια - λιβελλούλη, κουνούπι 1, κουνούπι 2. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μόνο τα θηλυκά κουνούπια πίνουν αίμα και σε αυτή τη δραστηριότητα τα θηλυκά δεν θέλουν να συναντήσουν το αρσενικό. Ο υπέρηχος "κουνούπι 1" και "κουνούπι 2" μιμούνται τον ήχο των φτερών των αρσενικών και επομένως τα θηλυκά δεν πλησιάζουν .

Αντίθετα, ο ήχος της «λιβελούλας» μιμείται τον ήχο των φτερών της λιβελλούλης, που είναι φυσικός εχθρός των κουνουπιών. Ο υπέρηχος που εκπέμπεται από τη συσκευή δεν μπορεί να ακουστεί από το ανθρώπινο αυτί. Ακόμα και τα οικόσιτα ζώα δεν μπορούν να το ακούσουν, μόνο τα κουνούπια, και αυτός ο ήχος απωθεί τα κουνούπια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο δωμάτιο ξενοδοχείου, στο κατάστημα, στην αποθήκη ή στο εξοχικό σπίτι.

Αξιόπιστο αντικουνουπικό στην ελ. πρίζα

απωθητικό κουνουπιών στην πρίζα

Προσδιορισμός:

Τροφοδοσία: 220V
Αριθμός συχνοτήτων υπερήχων: 3

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Υπερηχητικό ηλεκτρικό απωθητικό κουνουπιών
1x Εγχειρίδιο

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη