Αδιάβροχο IP67 ανιχνευτή GPS εντοπισμού οχήματος με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh + παρακολούθηση φωνής

Κωδικός: 09-059
148,50 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 123,75 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Αδιάβροχο IP67 ανιχνευτή GPS tracker οχήματος με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh + παρακολούθηση φωνής Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο ατόμων και οχημάτων.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Αδιάβροχο IP67 ανιχνευτή GPS εντοπισμού οχήματος με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh + παρακολούθηση φωνής. Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο ατόμων και οχημάτων. Ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης GPS στο αυτοκίνητο (εφαρμογή σε κινητό) με μπαταρία 6000 mAh, η οποία εξασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε λειτουργία παρακολούθησης έως και 25 ημέρες σε κατάσταση αναμονής, ανάλογα με το διάστημα αναφοράς θέσης ή τις 100 ώρες (κατά την ενημέρωση της τοποθεσίας κάθε 10 δευτερόλεπτα). Είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετικά γρήγορη μαγνητική επαναφόρτιση όπου είναι αρκετή για φόρτιση για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια το tracker GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5-10 ημέρες. Η δυνατότητα παρακολούθησης φωνής μετά την κλήση στη συσκευή για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από τον εντοπιστή GPS.
Θέση GPS + LBS + WiFi, έως και τριπλή ακρίβεια τοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο. Μόλις ο διαδικτυακός ιχνηλάτης έχει έναν καλό εντοπιστή σήματος GPS, θα βρει την τοποθεσία μέσω GPS. Εάν δεν έχει σήμα GPS, θα εντοπίσει τοποθεσία μέσω LBS. Η τριπλή τοποθέτηση επιτρέπει ακριβή και γρήγορη σήμανση τοποθεσίας. Το GPS tracker είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη και είναι πολύ απλό και ευέλικτο στην εγκατάσταση, για παρακολούθηση GPS των οχημάτων. Ανιχνευτής κατά της αποσυναρμολόγησης με αντικλεπτικό αισθητήρα.

gps lbs wifi tracker τοποθεσία

Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε τον εντοπιστή GPS 3G από την επωνυμία PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές τοποθεσίες του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Η εξαιρετικά υψηλή προστασία IP67 (μπορεί να βυθιστεί σε 1m νερού και είναι εντελώς ανθεκτική στη σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή παρακολούθησης GPS βρίσκει τη χρήση της για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, τη μίσθωση αυτοκινήτων, τη μεταφορά πολύτιμων αγαθών, την ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και την παρακολούθηση συγκεκριμένων και ειδικών αγαθών. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε εντοπιστές GPS κορυφαίας ποιότητας. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να είναι ενεργή αμέσως.

GPS tracker με υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας έως 6000 mAh και προστασία IP 67

Εντοπισμός gps tracker οχήματος

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα θέση του με συντεταγμένες χρόνου, ταχύτητας και GPS.

σύστημα παρακολούθησης gps - εφαρμογή εντοπισμού

Ενεργή παρακολούθηση φωνής (τηλεφωνική σύνδεση)

Δυνατότητα κλήσης από επιλεγμένους αριθμούς SOS σε συσκευή παρακολούθησης GPS για να ακούτε ήχους (συνομιλία) γύρω από τη συσκευή στην οποία βρίσκεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας παρακολούθησης ήχου, η συσκευή δεν θα εκπέμπει κανένα ήχο, επομένως είναι μια σιωπηλή παρατήρηση.

εντοπισμός GPS και παρακολούθησης

Ισχυρή μαγνητική βάση

Το GPS tracker έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με έναν ισχυρό βιομηχανικό μαγνήτη και ως εκ τούτου είναι δυνατή η τοποθέτηση της συσκευής παρακολούθησης με έναν απλό τρόπο σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια - πλαίσιο οχήματος, πόρτες, κάτω από το κάθισμα, σε ένα δοχείο και ούτω καθεξής.

εντοπιστής GPS με μαγνήτη

μαγνήτης παρακολούθησης gps

Αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη προστασία IP67

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο προστασίας IP67 (μπορεί να βυθιστεί σε 1m νερού και είναι εντελώς ανθεκτικό στη σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα.

αδιάβροχος εντοπισμός ιχνηλατών ip67

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αντικαταστάσιμη μπαταρία 6000 mAh 3,7V που διαρκεί έως και 25 ημέρες σε κατάσταση αναμονής, ανάλογα με το διάστημα αναφοράς θέσης ή 100 ώρες (κατά την ενημέρωση της τοποθεσίας κάθε 10 δευτερόλεπτα)

gps εντοπιστής μπαταρίας μεγάλη αντοχή

Συναγερμός δόνησης

Ένας συναγερμός θα ενεργοποιηθεί εάν ο εντοπιστής GPS ανιχνεύσει δονήσεις ή απροσδόκητη μετεγκατάσταση, χτύπημα στο αυτοκίνητο ή ζημιά του αυτοκινήτου βαφής. Η συσκευή στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα συναγερμού.

εντοπιστής gps συναγερμού

Εντοπιστής GPS - συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση, μέσω του κουμπιού Anti-tamper, ένας συναγερμός θα σταλεί με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

anti tamper alarm gps tracker en

Πολύ γρήγορη μαγνητική επαναφόρτιση

Πολύ γρήγορη και βολική μαγνητική επαναφόρτιση του εντοπισμού GPS. Μπορείτε να επαναφορτίσετε πλήρως την μπαταρία για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια το GPS tracker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5-10 ημέρες.

εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση του GPS tracker

Ήχος συναγερμού

Εάν η στάθμη ήχου υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ (θραύση γυαλιού) , ο εντοπιστής gps στέλνει αυτόματα έναν συναγερμό στον προκαθορισμένο αριθμό SOS.

εντοπισμός GPS ήχου συναγερμού

Η συσκευή GPS παρέχει επίσης στον χρήστη την παρακολούθηση με τη μορφή ενός μηνύματος SMS απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου θα εμφανίζεται ένας σύνδεσμος προς τους χάρτες Google και αφού κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται επίσης η τρέχουσα θέση του οχήματος που παρακολουθείται. Μια άλλη φόρμα είναι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Η τελευταία φόρμα είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet ή φορητού υπολογιστή για εύκολη παρακολούθηση.
εφαρμογή παρακολούθησης gps

τοποθεσία GPS Θέση GPS + LBS + WiFi - τοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο
Μπαταρία 6000 mAh Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6000 mAh - η μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας παρέχει αρκετή ισχύ στη συσκευή
ισχυρός μαγνήτης Ισχυρός μαγνήτης - ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλο είδος ιδιοκτησίας
συναγερμός ανίχνευσης ήχου
Συναγερμός ανίχνευσης ήχου - εάν η στάθμη του ήχου υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ, θα ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός
κάλυμμα συναγερμού
Συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος   - ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν αλλάζει η κάρτα SIM ή όταν αφαιρείται η συσκευή.
IP67 αδιάβροχο IP67 αδιάβροχη - αδιάβροχη συσκευή GPS εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμη και σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα


Προδιαγραφές:

Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Κλάση 12, TCP / IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Μέγιστη. σφάλμα συχνότητας: ± 0.1ppm
Τσιπ GPS: Πολύ ευαίσθητο τσιπ MTK
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42MHz C / A Code
Κανάλι GPS: 32
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία: -148dBm
Ένδειξη LED: συσκευή ON (κόκκινο), GPS (μπλε), GSM (πράσινο)
Χρόνος αναμονής: 25 ημέρες
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ℃ ~ 70 ℃
Μπαταρία: Μπαταρία πολυμερούς λιθίου 6000 mAh / 3,7V
Διαστάσεις: 58 mm (πλάτος) x 85 mm (ύψος) x 29 mm (πάχος)
Βάρος: 161g (χωρίς μαγνητικό κάλυμμα) 230g με μαγνητικό κάλυμμα

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x GPS tracker Profio GPS L-1
Προσαρμογέας USB 1x
1x καλώδιο USB
1x Σετ βιδών
1x Πίσω κάλυμμα με μαγνήτη
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (1)

100%