Εντοπιστής GPS OBD με παρακολούθηση φωνής με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα

Κωδικός: 09-052
97,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 81,59 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Ο εντοπιστής GPS OBD με παρακολούθηση φωνής με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα είναι μια εξαιρετική συσκευή παρακολούθησης και ασφάλειας για κλασικά και επαγγελματικά οχήματα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Ο εντοπιστής GPS OBD με παρακολούθηση φωνής με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα είναι μια εξαιρετική συσκευή παρακολούθησης και ασφάλειας για κλασικά και επαγγελματικά οχήματα. Λάβετε όλες τις πληροφορίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο που χρειάζεστε και λάβετε μια επισκόπηση σχετικά με τη διαδρομή και την κατάσταση του οχήματος. Η συσκευή OBD είναι συμβατή με τα περισσότερα από τα οχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά από το 2004. Με αυτήν τη συσκευή, δεν θα έχετε το πρόβλημα να εντοπίσετε το όχημά σας με υψηλή ακρίβεια, ενώ θα εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία ακρόασης για να σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει μέσα το ΟΧΗΜΑ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως για εταιρικά αυτοκίνητα ή ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η συσκευή διαθέτει μια ελεύθερα διαθέσιμη εφαρμογή "TrackSolid" (iOS, Android) για το κινητό σας τηλέφωνο, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα θέση του οχήματος στο οποίο βρίσκεται ο εντοπιστής και επίσης θα έχετε μια επισκόπηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις.

Εντοπιστής GPS OBD

Συναγερμός αποσύνδεσης

Η συσκευή OBD έχει μια τυπική διεπαφή, οπότε η εγκατάστασή της στο όχημα είναι πολύ απλή. Σε περίπτωση που ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο αποσυνδέσει μια συσκευή ODB, θα ενημερωθείτε αμέσως μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.

Εντοπιστής GPS OBD

Ελάχιστη κατανάλωση ισχύος

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα τσιπ MTK2503D υψηλής απόδοσης που κάνει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ως εκ τούτου δεν έχει αρνητική επίδραση στην μπαταρία του οχήματος.

ελάχιστη κατανάλωση ισχύος εντοπιστή εντοπισμού

Δεν απαιτείται εγκατάσταση

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή, απλώς συνδέστε τον εντοπιστή OBD στη διεπαφή του οχήματος και η συσκευή είναι ενεργή. Στα περισσότερα οχήματα, η διεπαφή βρίσκεται κάτω από το τιμόνι (βλ. Εικόνα - Μια περιοχή).

Συσκευή OBD

Μινιατούρα και συμπαγής σχεδιασμός

Είναι μια πολύ μικρή και ελαφριά συσκευή που μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι. Για το λόγο αυτό, μπορεί εύκολα να κρυφτεί απευθείας στο όχημα για να το κρατήσει μακριά από άλλους.

Συμπαγής εντοπιστής OBD

Παρακολούθηση φωνής

Μετά την αποστολή της εντολής "Monitor" στη συσκευή μέσω SMS, η συσκευή θα απαντήσει στο "OK" και στη συνέχεια θα καλέσει τον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Αφού λάβει μια κλήση, το άτομο στον αριθμό SOS θα μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει γύρω από το φορτιστή αυτοκινήτου ή το εσωτερικό του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η συσκευή δεν παράγει σήματα ήχου ή φωτός και, ως εκ τούτου, είναι μια ακρόαση χωρίς παρακολούθηση.

εντοπιστής GPS με ακρόαση

Συναγερμός υπερβολικής ταχύτητας

Εάν το όχημα κινείται με υψηλότερη ταχύτητα από το όριο, η συσκευή θα στείλει το SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού.

εντοπιστής gps με ανίχνευση ταχύτητας αυτοκινήτου

Συναγερμός χαμηλής μπαταρίας

Όταν η μπαταρία πέσει στο 10%, η συσκευή θα στείλει ένα προειδοποιητικό SMS "Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι χαμηλή, φορτίστε την εγκαίρως!" στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Ο φορτιστής αυτοκινήτου διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 130 mAh και επομένως μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και αφού αφαιρεθεί από την ανάφλεξη.

εντοπιστής gps με ανίχνευση κατάστασης μπαταρίας

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων στην εταιρεία σας, μπορείτε να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα με έναν λογαριασμό. Με το Tracksolid, μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 10000 οχήματα κάθε φορά.

Διαχείριση στόλου εντοπισμού GPS

Διπλή παρακολούθηση GPS + LBS

Η συσκευή OBD υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS προορίζεται για τον προσδιορισμό του τοπικού εντοπισμού με απόκλιση έως 10 μέτρα και εξαρτάται από τη λήψη δεδομένων από δορυφόρους. Το LBS προορίζεται για τον προσδιορισμό του τοπικού εντοπισμού με ακρίβεια μικρότερη από 50-150 μέτρα (σε κτίρια, δωμάτια, εταιρείες) και η παρακολούθηση λαμβάνεται από δεδομένα μέσω του δικτύου GSM, επομένως αυτή η δυνατότητα μπορεί να λειτουργήσει παντού στην περιοχή σήματος κινητής τηλεφωνίας (για παράδειγμα στο υπόγειο).

εντοπιστής gps και lbs

Χαρακτηριστικά:

συν Συσκευή OBD με GPS
συν Συμπαγής και μικροσκοπικός σχεδιασμός
συν Ακούγοντας το εσωτερικό του οχήματος μέσω τηλεφώνου
συν Ενσωματωμένη μπαταρία, που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητά της ακόμα και όταν αφαιρεθεί από τον αναπτήρα
συν Θέση με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα

Προδιαγραφές:

Κεραία: GPS / GSM / Bluetooth
Μπαταρία: 50 mAh λιθίου
Σύνδεση δικτύου: GSM / GPRS
Συχνότητα: GSM 900/1800 MHz
Τάση λειτουργίας: 12 V DC
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 70 ° C στο όχημα
Εύρος υγρασίας: 5% - 95%
Διαστάσεις: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Βάρος: 30 g

Πακέτο περιεχομένου:

1x εντοπιστής GPS OBD
1x Οδηγός χρήστη

αμετάκλητη ειδοποίηση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, εξοπλισμός κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (4)

100%