Εντοπιστής GPS - ULTRA THIN 8mm Συσκευή GPS + μπαταρία 2500mAh - πακέτα παρακολούθησης + άτομα.

Κωδικός: 09-082
U$142.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$119.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Εντοπιστής GPS - ULTRA THIN 8mm Συσκευή GPS + μπαταρία 2500mAh - πακέτα παρακολούθησης + άτομα. Εξαιρετικά λεπτό πάχους μόλις 8 mm, ύψους 110 mm και πλάτους 61 mm.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Εντοπιστής GPS - ULTRA THIN 8mm Συσκευή GPS + μπαταρία 2500mAh - πακέτα παρακολούθησης + άτομα. Εξαιρετικά λεπτό πάχους μόλις 8 mm, ύψους 110 mm και πλάτους 61 mm. Παρακολούθηση της κίνησης αποστολών + ειδοποίηση αποσυσκευασίας. Η υποστήριξη παρακολούθησης μέσω GPS + LBS locator θα διασφαλίσει την παρακολούθηση και παρακολούθηση οτιδήποτε χάρη στο μικρό του μέγεθος. Είναι ένας ιδανικός εντοπιστής για προϊόντα και πακέτα, χάρη στον αισθητήρα φωτός που μπορεί να προειδοποιήσει για μη εξουσιοδοτημένη αποσυσκευασία. Αυτή η εξαιρετικά λεπτή και συμπαγής συσκευή παρακολούθησης έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση εμπορευμάτων, αποστολών, πακέτων, τιμαλφών, αποσκευών κ.λπ. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ατόμων, αυτοκινήτων ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προϊόντα σε πραγματικό χρόνο στον χάρτη .

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός μπορεί να ανιχνεύσει παράνομη αποσυσκευασία των εμπορευμάτων και, στη συνέχεια, να στείλει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις. Αυτές οι ειδοποιήσεις θα σταλούν στο τηλέφωνό σας με τη μορφή μηνύματος SMS με σύνδεσμο προς την τρέχουσα θέση του εντοπισμού GPS. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε για το παράνομο άνοιγμα της αποστολής, καθώς και για τον τόπο όπου συνέβη. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και την ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας έως 2500mAh, μπορείτε να τοποθετήσετε τον εντοπιστή σε κάθε πακέτο, κάτι που επιτρέπει 24/7 παρακολούθηση αγαθών σε πραγματικό χρόνο. Η μπαταρία φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο micro USB. Όταν η μπαταρία πέσει κάτω από τα 3,65V, ο εντοπιστής θα σας στείλει ένα μήνυμα SMS ειδοποίησης σχετικά με μια χαμηλή μπαταρία. Αυτός ο εντοπιστής GPS είναι η ιδανική λύση για την προστασία της ιδιοκτησίας σας.

εντοπιστής gps για παρακολούθηση αγαθώνπαρακολούθηση GPS

Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση ενοικιασμένων οχημάτων, τη μίσθωση αυτοκινήτων, τη μεταφορά πολύτιμων αγαθών, την ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και την παρακολούθηση συγκεκριμένων αγαθών. Μπορείτε να αγοράσετε εντοπιστές GPS υψηλής ποιότητας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να είναι ενεργή αμέσως.

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση για τον χρήστη με τη μορφή μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), με την οποία μπορείτε να μάθετε τη θέση του παρακολουθούμενου οχήματος ή αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Μια άλλη φόρμα είναι η παρακολούθηση της θέσης του GPS GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet, φορητού υπολογιστή για εύκολη παρακολούθηση.

gps παρακολούθηση trackolid

Μπορείτε να συνδεθείτε στο tracker gps μέσω μιας εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες χρόνου, ταχύτητας και GPS.

trackolid gps app παρακολούθησης

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα βγαίνει από τη σημειωμένη περιοχή
(σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή, ή τα προϊόντα / το πακέτο σας θα βγουν έξω από το επιτρεπόμενο όριο)

εντοπιστής GPS geofence

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εντοπιστή GPS για να παρακολουθείτε μια μοτοσικλέτα, φορτηγό και αυτοκίνητο, αποσκευές, τιμαλφή, πακέτα και αγαθά, εμπορευματοκιβώτια κ.λπ.

εντοπιστής gps ultrathin - παρακολούθηση κίνησης

Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και την ενσωματωμένη μπαταρία, επιτρέπει 24/7 παρακολούθηση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο

τοποθεσία GPS των εμπορευμάτων

Χαρακτηριστικά:

συν Θέση GPS + LBS
συν Εξαιρετικά λεπτός και μικροσκοπικός σχεδιασμός
συν Ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2500mAh
συν Αισθητήρας φωτός για τον εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένου ανοίγματος εμπορευμάτων / αποστολών / τιμαλφών

Προδιαγραφές:

Κεραία: εσωτερική κεραμική κεραία 4 ζωνών GPS
Ένδειξη LED: τρόπος λειτουργίας, μπαταρία
Μπαταρία: ενσωματωμένο, επαναφορτιζόμενο, 2500 mAh Li-Polymer
Συχνότητα: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Τάση / ρεύμα λειτουργίας: 3,7V DC / 50mA
Τροφοδοσία: 5V / 1A
Χρόνος φόρτισης: 6 ώρες
Διαστάσεις: 110x61x8 mm
Βάρος: 76 g
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως + 70 ° C
Πρωτόκολλο μετάδοσης: TCP, SMS
Ακρίβεια: έως 10 μέτρα

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-8
1x καλώδιο Micro USB
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη