Mini GPS tracker για με μαγνήτη - μπαταρία 1000 mAh + απομακρυσμένη παρακολούθηση φωνής

Κωδικός: 09-061
108,90 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 90,75 U$
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Mini GPS tracker για αυτοκίνητο ή προσωπική χρήση με μαγνήτη - μπαταρία 1000 mAh + απομακρυσμένη παρακολούθηση φωνής είναι μια από τις μικρότερες συσκευές παρακολούθησης.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Mini GPS tracker για αυτοκίνητο ή προσωπική χρήση με μαγνήτη - μπαταρία 1000 mAh + απομακρυσμένη παρακολούθηση φωνής είναι μια από τις μικρότερες συσκευές παρακολούθησης. Μικρός ιχνηλάτης GPS για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ατόμων και οχημάτων. Εντοπισμός αυτοκινήτου GPS (εφαρμογή σε κινητό) με μπαταρία 1000 mAh, η οποία εξασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε λειτουργία παρακολούθησης για περίπου 14 ώρες και σε κατάσταση αναμονής έως 7 ημέρες. Επιλογή του   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ μετά την κλήση στη συσκευή για να ακούσετε τι συμβαίνει στον εντοπιστή GPS.

Θέση GPS + LBS + WiFi - έως τριπλή ακρίβεια θέσης σε πραγματικό χρόνο. Μόλις το online tracker έχει καλό σήμα GPS, θα το βρει μέσω GPS. Εάν δεν έχει σήμα GPS, θα το εντοπίσει μέσω LBS. Η τριπλή τοποθέτηση επιτρέπει ακριβή και γρήγορη σήμανση τοποθεσίας. Η συσκευή παρακολούθησης GPS είναι εξοπλισμένη με μαγνήτη και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση, για παρακολούθηση GPS οχημάτων.

Χάρη στο μαγνητικό αφαιρούμενο κάλυμμα μπορείτε να συνδέσετε εντοπισμό GPS 3G της μάρκας PROFIO ELECTRONICS σε διάφορες τοποθεσίες του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Η συσκευή παρακολούθησης GPS βρίσκει τη χρήση της για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, τη μίσθωση αυτοκινήτων, τη μεταφορά πολύτιμων αγαθών, την ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και την παρακολούθηση συγκεκριμένων και ειδικών αγαθών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε εντοπιστές GPS κορυφαίας ποιότητας. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να είναι ενεργή αμέσως.

Μικροσκοπικές διαστάσεις του εντοπισμού GPS

Το GPS tracker έχει ένα μικροσκοπικό συμπαγές σώμα ακριβείας, μπορούμε να το κρατήσουμε μόνο με δύο δάχτυλα. Όταν ο εντοπιστής λειτουργεί, δεν εκπέμπεται κανένας ήχος ή φως, μπορεί εύκολα να κρυφτεί οπουδήποτε.

Mini GPS tracker

Η συσκευή GPS παρέχει στον χρήστη επίσης παρακολούθηση με τη μορφή μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Μια άλλη φόρμα είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet ή φορητού υπολογιστή για εύκολη παρακολούθηση.

εφαρμογή παρακολούθησης gps

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα θέση του με συντεταγμένες χρόνου, ταχύτητας και GPS.

gps tracker app tracker

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα βγαίνει από τη σημειωμένη περιοχή (σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

τοποθεσία geofence gps

Τριπλή τοποθεσία GPS + LBS + WiFi

Αυτό το tracker υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός της εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Η θέση LBS (σε μέρη όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα.

Παρακολούθηση θέσης GPS και LBS

Συναγερμός ανίχνευσης ήχου

Εάν η στάθμη του ήχου υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ (θραύση γυαλιού), ο εντοπιστής GPS θα στείλει αυτόματα έναν συναγερμό στον προκαθορισμένο αριθμό SOS.

ανιχνευτής ήχου συναγερμού gps tracker

Εγγραφή φωνής

Είναι δυνατόν να στείλετε μια εντολή SMS φωνητικής εγγραφής πατώντας τον αριθμό SOS στο online tracker. Χρόνος εγγραφής από 10-300 δευτερόλεπτα, προεπιλεγμένος χρόνος 60 δευτερόλεπτα. Ξεκινά αυτόματα την εγγραφή για να μην χάσει τις σημαντικές πληροφορίες.
φωνητική καταγραφή gps tracker

Παρακολούθηση φωνής

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τον προκαθορισμένο αριθμό SOS για να στείλετε μια εντολή SMS στον ιχνηλάτη για παρακολούθηση φωνής. Το GPS tracker θα σας καλέσει πίσω σε δευτερόλεπτα. Παραλάβετε την κλήση και παρακολουθήστε τη φωνή γύρω από τον ιχνηλάτη.
tracker φωνής monitorng gps

Λειτουργία μεγάλης αναμονής - 7 ημέρες

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη βιομηχανική μπαταρία Li-Polymer 3,7V 1000mAh. Δύο τρόποι εργασίας για να διαλέξετε: λειτουργία παρακολούθησης (το GPRS είναι πάντα συνδεδεμένο και το GPS ενεργοποιείται από δονήσεις) και τη λειτουργία αναστολής λειτουργίας (το GPRS είναι πάντα συνδεδεμένο και το GPS βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής).

Λειτουργία αναμονής μπαταρίας gps tracker

Πολλαπλή φροντίδα

Αυτός ο εντοπιστής GPS υποστηρίζει έως και 3 αριθμούς SOS. Αφού προσθέσετε τους αριθμούς SOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εντοπιστή GPS από έως και 3 ανεξάρτητους αριθμούς.

ιχνηλάτης GPS πολλαπλής φροντίδας

θέση gps Θέση GPS + LBS + WiFi - τριπλή τοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο
μπαταρία Μπαταρία 1000 mAh - η μπαταρία λιθίου παρέχει τροφοδοσία της συσκευής GPS
παρακολούθηση φωνής Παρακολούθηση φωνής - η επιλογή ενεργοποίησης της παρακολούθησης φωνής μέσω μηνύματος κειμένου
εξαιρετικά ισχυρός μαγνήτης Ισχυρός μαγνήτης - ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλο είδος ιδιοκτησίας
συναγερμός ανίχνευσης ήχου Συναγερμός ανίχνευσης ήχου - όταν ανιχνεύονται 50 ντεσιμπέλ ή περισσότερα, θα ενεργοποιείται ένας συναγερμός

Προδιαγραφές:

Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Κλάση 12, TCP / IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 64MB
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm
Μέγιστη. σφάλμα συχνότητας: ± 0.1ppm
Τσιπ GPS: Πολύ ευαίσθητο τσιπ MTK
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42MHz C / A Code
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία: -148dBm
Απόσταση παρακολούθησης φωνής: <5 μέτρα
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° ~ 55 ℃
Κεραία GSM / GPS: Ενσωματωμένο GSM 4 ζωνών, κεραία για λειτουργία διπλού GPS, WiFi
Θύρα USB: micro USB
Μπαταρία: 1000mAh / 3,7V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Αναμονή: Ενεργοποιημένο GPRS, το GPS είναι ενεργοποιημένο για 14 ώρες. Λειτουργία αδράνειας: Ενεργοποιημένο το GPRS, το GPS είναι απενεργοποιημένο για περίπου 7 ημέρες
Διαστάσεις: 30,5 mm (πλάτος) x 65 mm (ύψος) x 18 mm (πάχος)
Βάρος: 42g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-2
Προσαρμογέας USB 1x
1x καλώδιο USB
1x Αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα με μαγνήτη
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (3)

97%