Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με GPS και παρακολούθηση φωνής - ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Κωδικός: 09-051
U$118.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$99.00
προπαραγγελία Παράδοση προϊόντος περίπου 1-3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με GPS και παρακολούθηση φωνής - MULTIFUNCTIONAL θα παρέχει επαρκή πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το παρακολουθούμενο όχημα.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με GPS και παρακολούθηση φωνής - MULTIFUNCTIONAL θα παρέχει επαρκή πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για το όχημα που παρακολουθείται. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με κλασικό φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά κρύβει τον εντοπιστή GPS. Η συμπαγής και κομψή σχεδίαση της συσκευής συνδυάζεται τέλεια με το εσωτερικό του οχήματός σας και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αποκαλυφθεί. Ο φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα οχήματα της αγοράς , καθώς είναι συνδεδεμένο στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

Με αυτόν τον φορτιστή αυτοκινήτου, δεν θα έχετε το πρόβλημα να εντοπίσετε το όχημά σας, εάν το δανειστείτε στον φίλο ή το παιδί σας, οπότε θα αποφύγετε ανεπιθύμητα συναισθήματα και φόβους ή ανησυχίες, εάν το πλήρωμα είναι του αυτοκινήτου είναι εντάξει. Η συσκευή διαθέτει μια δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή "TrackSolid" (iOS, Android) για το κινητό σας τηλέφωνο, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα θέση του οχήματος στο οποίο βρίσκεται ο φορτιστής αυτοκινήτου και επίσης θα έχετε μια επισκόπηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις .

Εντοπιστής αυτοκινήτου GPS

Απλή εγκατάσταση

Οι περισσότερες συσκευές στην αγορά εντοπιστών GPS, έχουν πολύ περίπλοκη εγκατάσταση. Μην ανησυχείτε, γιατί δεν απαιτείται ρύθμιση με αυτό το μοντέλο. Απλώς συνδέστε το φορτιστή αυτοκινήτου στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητές του.

φορτιστής αυτοκινήτου με εντοπισμό GPS usb autonabijacka

Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό. Στη συνέχεια, η συσκευή στέλνει ένα SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου και επίσης θα το καλέσει μέχρι να ληφθεί η κλήση.

Εντοπιστής GPS με κουμπί SOS

Παρακολούθηση φωνής

Μετά την αποστολή της εντολής "Monitor" στη συσκευή μέσω SMS, η συσκευή θα απαντήσει στο "OK" και στη συνέχεια θα καλέσει τον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Αφού λάβει μια κλήση, το άτομο στον αριθμό SOS θα μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει γύρω από το φορτιστή αυτοκινήτου ή το εσωτερικό του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η συσκευή δεν παράγει σήματα ήχου ή φωτός και, ως εκ τούτου, είναι μια ακρόαση χωρίς παρακολούθηση.

φορτιστής αυτοκινήτου με ακρόαση

Ανίχνευση κατάστασης οχήματος

Η συσκευή υποστηρίζει ανίχνευση κατάστασης οχήματος, ανεξάρτητα από το αν είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Εάν ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο έχει ξεκινήσει το όχημα χωρίς να το γνωρίζετε, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας.

φορτιστής αυτοκινήτου με ανίχνευση οχήματος

Συναγερμός χαμηλής μπαταρίας

Ο φορτιστής αυτοκινήτου διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 130 mAh και επομένως μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και αφού αφαιρεθεί από την ανάφλεξη. Όταν η μπαταρία πέσει στο 10%, η συσκευή θα στείλει ένα προειδοποιητικό SMS "Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι χαμηλή, φορτίστε την εγκαίρως!" στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Εάν η μπαταρία θα είναι μικρότερη από 1%, το επόμενο μήνυμα κειμένου "Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή, η ισχύς θα σβήσει αυτόματα".

εντοπιστής gps με ανίχνευση κατάστασης μπαταρίας

Συναγερμός υπερβολικής ταχύτητας

Εάν το όχημα κινείται με υψηλότερη ταχύτητα από το όριο, η συσκευή θα στείλει το SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού.

εντοπιστής gps με ανίχνευση ταχύτητας αυτοκινήτου

Ήχος συναγερμού

Εάν ο εγγεγραμμένος ήχος γύρω από το φορτιστή αυτοκινήτου υπερβαίνει τα 70 dB, η συσκευή θα σας ειδοποιήσει αυτόματα καλώντας στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού. Ο φορτιστής αυτοκινήτου με εντοπισμό GPS είναι επομένως μια ιδανική λύση για την προστασία του οχήματός σας.

φορτιστής αυτοκινήτου με ανίχνευση ήχου

Χαρακτηριστικά:

συν Φορτιστής αυτοκινήτου USB με εντοπισμό GPS
συν Ειδοποίηση για ήχους άνω των 70 db
συν Ακούγοντας το εσωτερικό του οχήματος μέσω τηλεφώνου
συν Ενσωματωμένη μπαταρία, που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητά της ακόμα και όταν αφαιρεθεί από τον αναπτήρα
συν Κουμπί SOS

Προδιαγραφές:

Μπαταρία: 3,7V / 130 mAh λιθίου
Σύνδεση δικτύου: GSM / GPRS
Συχνότητα: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Έξοδος USB 2x: 5V
Τάση λειτουργίας: 9-15 V DC
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 60 ° C στο όχημα
Μέγιστη υγρασία: 5% - 95%
Διαστάσεις: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Βάρος: 81 g

Το πακέτο περιέχει:

1x Φορτιστής αυτοκινήτου με GPS
1x Οδηγός χρήστη

αμετάκλητη ειδοποίηση

Γιατί να αγοράσετε τεχνολογία κατασκοπείας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος;

Δοκιμάζουμε κάθε νέο προϊόν κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων και μετά από τελικό έλεγχο περιλαμβάνεται στην πώληση
Η προσφορά μας δεν είναι η μεγαλύτερη στην αγορά, αλλά προσφέρουμε μόνο προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από εμάς - ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα κατασκοπείας
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες
Πολυετής πείρα στην πώληση προϊόντων κατασκοπείας (κάμερες κατασκόπων, εξοπλισμός κατασκοπείας) πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
Συμβουλές από ειδικούς κατά την εγκατάσταση και προσαρμογή προϊόντων (μέσω τηλεφώνου ή email)
Προσφέρουμε 24μηνη εγγύηση για όλα τα προϊόντα και δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών από την παράδοση
Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την πώληση, προσφέρουμε εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση αξίωσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο επεξεργασίας στο ελάχιστο (συνήθως 7-14 ημέρες). Εάν τα προϊόντα δεν είναι λειτουργικά, η λύση παρέχει μια ανταλλαγή για ένα νέο κομμάτι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προϊόντα που παραβιάζουν C (με σημαντικά χαμηλότερο κόστος) που βρίσκετε ενδέχεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά χρησιμοποιούν εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, μπαταρίες κ.λπ. που έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση του προϊόντος με χαμηλότερο κόστος (λιγότερο ακριβό), έτσι έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική ποιότητα και τη διάρκεια ζωής. Με βάση αυτό, προτείνουμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη την κερδοφορία των επενδύσεων και την αγορά σύμφωνα με αυτό το γεγονός.

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη