Συσκευή παρακολούθησης GPS για αυτοκίνητο - αδιάβροχο με μαγνήτη + πολύ μεγάλη μπαταρία 10000 mAh + παρακολούθηση φωνής

Κωδικός: 09-062
U$178.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$149.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Συσκευή παρακολούθησης GPS για αυτοκίνητο - αδιάβροχο με μαγνήτη + πολύ μεγάλη μπαταρία 10000 mAh + η φωνητική παρακολούθηση διαρκεί έως και 2 χρόνια σε κατάσταση αναμονής.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Συσκευή παρακολούθησης GPS για αυτοκίνητο - αδιάβροχο με μαγνήτη + πολύ μεγάλη μπαταρία 10000 mAh + η φωνητική παρακολούθηση διαρκεί έως και 2 χρόνια σε κατάσταση αναμονής. Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο ατόμων και οχημάτων. Online tracker GPS οχήματος (εφαρμογή σε κινητό) με μπαταρία έως και 10000 mAh με ένδειξη κατάστασης μπαταρίας που εξασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε λειτουργία παρακολούθησης για 30 ημέρες (περίπου 2 ώρες online παρακολούθησης καθημερινά) και έως 2 χρόνια ανάλογα με το online διάστημα παρακολούθησης. Η δυνατότητα ACTIVE WIRETAPPING μετά την κλήση στη συσκευή για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από τον εντοπιστή GPS

Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη (καθώς και με αυτοκόλλητο μαξιλάρι 3Μ) και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση, για παρακολούθηση GPS των οχημάτων. Ανιχνευτής κατά της αποσυναρμολόγησης με αντικλεπτικό αισθητήρα.

Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα εντοπισμού GPS 3G από την επωνυμία PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές τοποθεσίες του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Η αδιάβροχη προστασία IPX5 σε εξωτερικούς χώρους (προστασία από πιτσιλιές και σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή παρακολούθησης GPS βρίσκει τη χρήση της για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, τη μίσθωση αυτοκινήτων, τη μεταφορά πολύτιμων αγαθών, την ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και την παρακολούθηση συγκεκριμένων και ειδικών αγαθών. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε εντοπιστές GPS κορυφαίας ποιότητας. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να είναι ενεργή αμέσως.

αυτοκίνητο GPS tracker


Η συσκευή GPS παρέχει επίσης στον χρήστη την παρακολούθηση με τη μορφή ενός μηνύματος SMS απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου θα εμφανίζεται ένας σύνδεσμος προς τους χάρτες Google και αφού κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται επίσης η τρέχουσα θέση του οχήματος που παρακολουθείται. Μια άλλη φόρμα είναι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Η πιο πρόσφατη φόρμα είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ".

εντοπισμός θέσης gps σε εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα βγαίνει από τη σημειωμένη περιοχή (σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

εντοπισμός GPS geo φράχτη

Αυτό το 3G GPS tracker μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα, κορμό, λεωφορείο, τσάντα, αυτοκίνητο, εμπορευματοκιβώτιο και ούτω καθεξής.

Χρήση διαδικτυακού ιχνηλάτη 3G gps

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 3G

Ο εντοπιστής GPS υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων 2G GSM και 3G WCDMA. Η μετάδοση δεδομένων 3G υψηλής ταχύτητας μπορεί να φτάσει έως και 7,2 M / s, είναι σχεδόν 43 φορές ταχύτερη από ένα δίκτυο 2G.

υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων 3g WCDMA tracker

Διπλή τοποθέτηση GPS και LBS

Αυτό το tracker υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός της εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Η θέση LBS (σε μέρη όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα.

Παρακολούθηση θέσης GPS και LBS

Ισχυρή μαγνητική βάση

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει έναν ενσωματωμένο ισχυρό βιομηχανικό μαγνήτη και ως εκ τούτου είναι δυνατή η τοποθέτηση της συσκευής παρακολούθησης με έναν απλό τρόπο σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια - πλαίσιο οχήματος, πόρτες, κάτω από το κάθισμα, σε ένα δοχείο και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό το tracker περιλαμβάνει επίσης αυτοκόλλητο στήριγμα 3M για τοποθέτηση σε μη μεταλλικά μέρη.

ισχυρός μαγνήτης για τοποθέτηση tracker gps

Λειτουργία μεγάλης αναμονής - 60 ημέρες

Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αφαιρούμενη μπαταρία Li-polymer 10000 mAh 3,7V που παρέχει εξαιρετικά μεγάλη κατάσταση αναμονής και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Σε λειτουργία παρακολούθησης για 30 ημέρες (περίπου 2 ώρες online καθημερινής παρακολούθησης) και έως 2 χρόνια ανάλογα με το διάστημα παρακολούθησης στο διαδίκτυο.

σούπερ ιχνηλάτης μπαταρίας 10000 mAh Li-polymer

Παρακολούθηση φωνής

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τον προκαθορισμένο αριθμό SOS για να στείλετε μια εντολή SMS στον ιχνηλάτη για παρακολούθηση φωνής - τηλεφωνική σύνδεση. Το GPS tracker θα σας καλέσει πίσω σε δευτερόλεπτα. Παραλάβετε την κλήση και παρακολουθήστε τη φωνή ή τη συνομιλία γύρω από τον ιχνηλάτη.

ιχνηλάτης παρακολούθησης φωνής

Εντοπιστής GPS - συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση, μέσω του κουμπιού Anti-tamper, ένας συναγερμός θα σταλεί με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

παραβίαση προειδοποίησης για παραβίαση του tracker

Αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη προστασία IPX5

Ο εντοπιστής GPS είναι μια συσκευή εντοπισμού με προστασία έναντι σκόνης και νερού που είναι λειτουργική για την παρακολούθηση του αντικειμένου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη tracker επίπεδο προστασίας IPX5

Κάλυμμα αφαίρεση ειδοποίησης

Το κουμπί ανίχνευσης καλύμματος θα εμφανιστεί ως προειδοποίηση και θα σταλεί όταν αφαιρεθεί το κάλυμμα της συσκευής. Σε κατάσταση αναμονής, καταγράφεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα και η λειτουργία παρακολούθησης ενεργοποιείται για 20 λεπτά εάν το κάλυμμα της συσκευής ανιχνευθεί ότι αφαιρείται.

ανίχνευση της αφαίρεσης του καλύμματος παρακολούθησης

Συναγερμός δόνησης

Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ανωμαλία στο αυτοκίνητό σας, για παράδειγμα, όταν κάποιος χτυπήσει το αυτοκίνητό σας, σπάσει το γυαλί ή γρατσουνίσει το χρώμα του αυτοκινήτου, ο εντοπιστής GPS στείλει έναν συναγερμό τηλεφώνου για να εντοπίσει τον παραβάτη εγκαίρως.

ιχνηλάτης gps συναγερμού δόνησης

Συναγερμός τυφλής ζώνης GPS

Όταν ένας διαδικτυακός ιχνηλάτης εισέλθει στην τυφλή ζώνη GPS, αλλάζει "θέση" σε "μη τοποθέτηση" για περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα και στέλνει ένα "Προσοχή! Το σήμα GPS είναι αδύναμο, δεν μπορεί να αναζητήσει περιοχή" στο τηλέφωνό σας ή σε άλλη πλατφόρμα λογισμικού .

Παρακολούθηση συναγερμού τυφλής ζώνης GPS

Συμπλήρωμα για δεδομένα GPS τυφλής ζώνης

Εάν ο εντοπιστής εισέλθει στη ζώνη τυφλού GPS, μπορεί να αποθηκεύσει 1.000 δεδομένα δορυφορικής θέσης. Όταν το σήμα GPS είναι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, συμπληρώνονται όλα τα δεδομένα θέσης στην τυφλή ζώνη GPS.

Συσκευή παρακολούθησης τυφλών ζωνών GPS

τοποθεσία GPS Δίκτυο WCDMA / GSM - 3G για εξαιρετική κάλυψη και εντοπισμό
χωρητικότητα μπαταρίας Μπαταρία 10000 mAh - μια μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας παρέχει επαρκή τροφοδοσία μεγάλης ισχύος στη συσκευή GPS
παρακολούθηση φωνής Παρακολούθηση φωνής - η επιλογή ενεργοποίησης της παρακολούθησης φωνής μέσω μηνύματος κειμένου
εξαιρετικά ισχυρός μαγνήτης Ισχυρός μαγνήτης - ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλο είδος ιδιοκτησίας
συναγερμός εισβολής Ειδοποίηση εισβολής - μόλις εντοπιστεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή, θα ειδοποιηθείτε αμέσως
συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος
Συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος   - ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν αλλάζει η κάρτα SIM ή όταν αφαιρείται η συσκευή ή είναι ενεργοποιημένη / απενεργοποιημένη
ipx5 αντοχή στο νερό IPX5 Αδιάβροχη - αδιάβροχη συσκευή GPS εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμη και σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα
έξυπνη τροφοδοσία
Ευφυής διαχείριση τροφοδοσίας - για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, η μονάδα επικοινωνίας 3G μπορεί να απενεργοποιηθεί

Προδιαγραφές:

Σύστημα επικοινωνίας: WCDMA / GSM
Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Κατηγορία 1,2, TCP / IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Μέγιστη. σφάλμα συχνότητας: ± 0.1ppm
Τσιπ GPS: εξαιρετικά ευαίσθητο τσιπ GPS
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42MHz
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -162dBm
Ευαισθησία: -149dBm
Κουμπί: για ON / OFF
Ένδειξη LED: 1 κόκκινο για GPS, 4 μπλε για μπαταρία
Αναμονή: 2 χρόνια (απενεργοποίηση GSM), 50 ημέρες (συνδεδεμένο GPRS, απενεργοποιημένο GPS), 120 ώρες (ενεργοποιημένο GPS)
Κεραία GPS: κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° ~ 70 ℃
Θύρα USB: micro 5 pin
Μπαταρία: 10000mAh / 3,7V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Διαστάσεις: 108 mm (πλάτος) x 61 mm (ύψος) x 30 mm (πάχος)
Βάρος: 286g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-6
Προσαρμογέας USB 1x
1x καλώδιο USB
1x Πίσω κάλυμμα με αυτοκόλλητο ταμπόν
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (5)

98%