Συσκευή παρακολούθησης GPS - ιχνηλάτης κοντέινερ με μπαταρία 3800mAh + IP66

Κωδικός: 09-060
226,80 U$ Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 189,00 U$
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Container GPS tracker για παρακολούθηση της αποστολής, είναι η συσκευή παρακολούθησης με χαρακτηριστικά ασφαλείας για εμπορευματικές μεταφορές, πλοία και οδικές μεταφορές.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Container GPS tracker για παρακολούθηση της αποστολής, είναι η συσκευή παρακολούθησης με χαρακτηριστικά ασφαλείας για εμπορευματικές μεταφορές, πλοία και οδικές μεταφορές. Ένας εντοπιστής GPS είναι μια χρήσιμη λύση ασφάλειας που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των μεταφερόμενων εμπορευμάτων. Η συσκευή παρακολούθησης 3G μπορεί απλά να τοποθετηθεί μέσα στο δοχείο χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μαγνήτη . Με την τεχνολογία WCDMA, αυτή είναι μια συσκευή παρακολούθησης GPS μεγάλης διάρκειας, η οποία είναι σε θέση να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία των εμπορευμάτων που μεταφέρονται ή εμπορευματοκιβωτίων με έναν μη προβληματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Εντοπισμός GPS IP66 αδιάβροχος με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 3800 mAh. Παρακολούθηση GPS εμπορευματοκιβωτίων σε πραγματικό χρόνο. Το online GPS tracker (εφαρμογή σε κινητό) θα παρέχει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε κατάσταση αναμονής για σχεδόν 60 ημέρες. GPS + LBS διπλή ακριβής τοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο. Μόλις το online tracker έχει καλό σήμα GPS, θα το βρει μέσω GPS. Εάν δεν έχει σήμα GPS, θα το εντοπίσει μέσω LBS.

Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση για παρακολούθηση κοντέινερ GPS. Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε τον εντοπιστή GPS 3G από την επωνυμία PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές τοποθεσίες του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Το υψηλό επίπεδο προστασίας IP66 επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή παρακολούθησης GPS βρίσκει τη χρήση της για μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων πλοίων και σιδηροδρόμων. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε εντοπιστές GPS κορυφαίας ποιότητας. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να είναι ενεργή αμέσως.

GPS tracker με χωρητικότητα μπαταρίας έως 3800 mAh + εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη + προστασία IP 66

εντοπιστής κοντέινερ gps online


Ο ανιχνευτής GPS εμπορευματοκιβωτίων 3G έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.

Σκάφος εμπορευματοκιβωτίων παρακολούθησης GPS

Έχετε στη διάθεσή σας μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (iOS, Android) που ονομάζεται " Track Solid " ή διεπαφή ιστού " www.tracksolid.com " όπου μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε την τρέχουσα τοποθεσία του εντοπισμού GPS σε πραγματικό χρόνο. Μια εξαιρετική λύση για τους μεταφορείς εμπορευματοκιβωτίων να παρακολουθούν τις αποστολές τους και να παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες στους πελάτες τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση του ιχνηλάτη μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή.

Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα θέση του με συντεταγμένες χρόνου, ταχύτητας και GPS.

εφαρμογή παρακολούθησης gps

Διπλή τοποθέτηση GPS και LBS

Αυτό το tracker υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός της εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Η θέση LBS (σε μέρη όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα.

Παρακολούθηση θέσης GPS και LBS

Ανίχνευση ανοιχτού / κλεισίματος κοντέινερ

Χάρη στον αισθητήρα του εντοπιστή, λαμβάνετε μια άμεση προειδοποίηση όταν η πόρτα του εμπορευματοκιβωτίου σας ανοίξει απροσδόκητα, ώστε να αποτρέψετε την κλοπή των εμπορευμάτων από το εμπορευματοκιβώτιο. Μια προειδοποίηση και μια θέση σε πραγματικό χρόνο θα σταλούν όταν η πόρτα του εμπορευματοκιβωτίου ανοίξει ή κλείσει.

ειδοποίηση για άνοιγμα / κλείσιμο του εμπορευματοκιβωτίου

Παραβίαση της αφαίρεσης του ιχνηλάτη από το κοντέινερ

Ειδοποίηση παραβίασης. Θα λάβετε μια ειδοποίηση για οποιαδήποτε μετεγκατάσταση της συσκευής παρακολούθησης από την αρχική της θέση. Κατά την εγκατάσταση ενεργοποιείται η ειδοποίηση πατώντας το κουμπί αντι-παραβίασης, οπότε η λειτουργία αντι-παραβίασης θα σας ειδοποιήσει όταν αφαιρεθεί ο εντοπιστής GPS.

παρακολούθηση κίνησης - εντοπισμός gps στο κοντέινερ

Μαγνητική βάση

Η εξαιρετικά ισχυρή μαγνητική βάση επιτρέπει ευέλικτη τοποθέτηση στη μεταλλική επιφάνεια των φορτηγών ή των εμπορευματοκιβωτίων.

ισχυρός εντοπιστής GPS gps

Το πρότυπο IP66 παρέχει αντοχή στο νερό και τη σκόνη

Αυτό εξασφαλίζει μια σταθερή λειτουργία συσκευής παρακολούθησης σε οποιοδήποτε απαιτητικό περιβάλλον. Ο εντοπιστής GPS έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό για να εξασφαλίσει σταθερή λειτουργία σε σκληρά περιβάλλοντα. Δεν είναι μόνο μια αποτελεσματική πρόληψη της διείσδυσης της σκόνης, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο εντοπιστής θα απομακρυνθεί από το δοχείο ή το φορτηγό με πιτσίλισμα νερού.

Επίπεδο προστασίας IP66 αδιάβροχο και αδιάβροχο

Παγκόσμια περιαγωγή

Η μη προβληματική παγκόσμια κάλυψη δικτύου εξασφαλίζει μόνιμη επαφή με τη συσκευή παρακολούθησης. Ο εντοπιστής μας GPS υποστηρίζει 2G GSM 850/900/1800 / 1900MHz και 3G WCDMA: μεταφορά δεδομένων BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

gps tracker για αποστολή μεταφοράς

Λειτουργία μεγάλης αναμονής - 60 ημέρες

Ο ιχνηλάτης διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αφαιρούμενη μπαταρία Li-Polymer 3,7V 3800mAh που παρέχει εξαιρετικά μεγάλο χρόνο αναμονής και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Μετά από πλήρη φόρτιση, μπορεί να λειτουργήσει για σχεδόν 30 ημέρες (καταγραφή δεδομένων GPS κάθε 6 ώρες σε στατική λειτουργία).

μεγάλης διάρκειας αναμονής gps tracker

3 τρόποι εργασίας

Το GPS tracker προσδιορίζει αυτόματα την τρέχουσα κατάσταση του περιβάλλοντος εμπορευματοκιβωτίου και αλλάζει τη λειτουργία μεταξύ στατικής λειτουργίας (μεταφόρτωση δεδομένων GPS κάθε 3 ώρες), λειτουργίας εδάφους (μεταφόρτωση δεδομένων GPS κάθε 10 λεπτά) και λειτουργίας αποστολής (μεταφόρτωση δεδομένων GPS κάθε 3 ώρες)

3 τρόποι λειτουργίας gps tracker

κοντέινερ gps tracker

Προδιαγραφές:

Σύστημα επικοινωνίας: Ενότητα επικοινωνίας M770B GSM & WCDMA
Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Ευαισθησία: <-104dBm
GPRS: Κατηγορία 1,2, TCP / IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Μέγιστη. σφάλμα συχνότητας: ± 0.1ppm
Τσιπ GPS: MTK εξαιρετικά ευαίσθητο
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42MHz
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία: -148dBm
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° ~ 70 ℃
Πρότυπο: IP65
Μπαταρία: 3 800mAh
Αναμονή: έως 60 ημέρες
Διαστάσεις: 200mm (πλάτος) x 104mm (ύψος) x 43mm (πάχος)
Βάρος: 370g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-10
1x Μπαταρία 3800 mAh μπαταρία
Σετ βιδών 1x
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη