Εξωτερική τράπεζα ισχύος 10000mAh χωρητικότητα + έξοδος 2,1A

Κωδικός: 65-002
U$72.00 U$46.80 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$39.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Μια εξωτερική τράπεζα ισχύος χωρητικότητας 10000mAh + έξοδος 2,1A χρησιμεύει ως εναλλακτική πηγή ισχύος για διάφορους τύπους ηλεκτρονικών συσκευών.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Μια εξωτερική τράπεζα ισχύος χωρητικότητας 10000mAh + έξοδος 2,1A χρησιμεύει ως εναλλακτική πηγή ισχύος για διάφορους τύπους ηλεκτρονικών συσκευών. Η Power Bank έχει προστασία έναντι υπερθέρμανσης, υπέρτασης, πλήρους εκφόρτισης και υπερφόρτισης. Λόγω του ελάχιστου μεγέθους και βάρους του, είναι ιδανικό για μεταφορά ακόμη και στην τσέπη σας. Η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για τη φόρτιση του iPod, iPhone, κινητών τηλεφώνων, tablet, συσκευών αναπαραγωγής MP3, συσκευών GPS και άλλων. Ισχυρός φορτιστής και εξωτερική φορητή μπαταρία με μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Μπορεί επίσης να φορτίσει τις βιντεοκάμερες και τις φωτογραφικές σας κάμερες , τι μπορεί να είναι χρήσιμο σε διακοπές ή ταξίδια στη φύση όπου δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα.

Χάρη στη χωρητικότητα της μπαταρίας έως 10.000 mAh , θα επαναφορτίσει την τυπική μπαταρία smartphone περισσότερο από 5x. Η Power Bank διαθέτει μια νέα μπαταρία λι-πολυμερούς που εγγυάται χαμηλό βάρος, υψηλή χωρητικότητα, ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και υψηλή απόδοση. Η ισχύς εξόδου της θύρας USB είναι 2,1A. Η πλήρης φόρτιση της τράπεζας ισχύος είναι 8 ώρες. Υπάρχουν τέσσερις μπλε λυχνίες που δείχνουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, οπότε το powerbank σας δεν θα αποφορτιστεί ποτέ χωρίς να το γνωρίζετε.

τράπεζα ισχύος με χωρητικότητα 10000mAh

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για προστασία από υπερθέρμανση, υπέρταση, πλήρη εκφόρτιση και υπερφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω του καλωδίου USB σε μια εξωτερική μπαταρία και πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε. Αφού φορτίσετε τη συσκευή, αποσυνδέστε το καλώδιο USB και η εξωτερική μπαταρία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης για πολύ απασχολημένες μέρες, όταν μια κανονική μπαταρία στη συσκευή σας απλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν οποιαδήποτε φορητή συσκευή με υποδοχές mini USB / micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα με ένα καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από μια πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

συν Προστασία έναντι υπερθέρμανσης, υπέρτασης, πλήρους εκφόρτισης και υπερφόρτισης
συν Ένδειξη LED για την αποφόρτιση της εξωτερικής μπαταρίας
συν Πάνω από 5 φόρτιση κανονικού κινητού τηλεφώνου
συν Χωρητικότητα μπαταρίας έως 10000mAh
συν Μεγάλη χωρητικότητα και μικρές διαστάσεις μπαταρίας


Προδιαγραφές:

Μοντέλο: M109
Τύπος μπαταρίας: Li-Pol
Έξοδος: 5V / 2,1A
Είσοδος: 5V / 2A
Χωρητικότητα: 10000mAh
Χρόνος φόρτισης: 8 ώρες
Διάρκεια ζωής: 1000 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία από υπερθέρμανση: ναι
Προστασία από υπερβολική απαλλαγή: ναι
Προστασία από υπερφόρτιση: ναι
Διαστάσεις: 130 * 69 * 16 mm
Βάρος: 193 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Εξωτερική μπαταρία 10000mAh
1x καλώδιο USB

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη