Τράπεζα τροφοδοσίας με έξοδο 3x Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh

Κωδικός: 65-005
U$54.00 Τιμή χωρίς ΦΠΑ: U$45.00
σε απόθεμα Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
+

Power bank με έξοδο 3x Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh είναι ένας εξωτερικός φορτιστής με τρεις εισόδους για φόρτιση.

Προστασία καταναλωτή

  • Δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εντός 30 ημερών
  • Εγγύηση προϊόντων - 24 μήνες
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών

Περιγραφή προϊόντος

Power bank με έξοδο 3x Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh είναι ένας εξωτερικός φορτιστής με τρεις εισόδους για φόρτιση. Διατίθεται επίσης με ένδειξη κατάστασης μπαταρίας σε αριθμούς από φόρτιση 100%. Η φορητή μπαταρία διασφαλίζει ότι το smartphone ή άλλη συμβατή συσκευή σας δεν θα εξαντληθεί απροσδόκητα. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει την αίσθηση όταν ξεχνάμε να φορτίζουμε ένα κινητό τηλέφωνο ή άλλη απαραίτητη συσκευή και η μπαταρία εξαντλείται στην ελάχιστη κατάλληλη στιγμή. Το Powerbank χρησιμεύει ως μια πολύ καλή εφεδρική πηγή ενέργειας που μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας. Έχει χωρητικότητα έως και 10000 mAh, οπότε είναι αρκετά ισχυρό για να φορτίζει πλήρως τις περισσότερες συσκευές, όπως Smartphone, Smartwatch ή κάμερες. Όλα αυτά περιέχονται σε πολύ μικρό μέγεθος με ανθεκτικό και κομψό σχεδιασμό.

φορητή τράπεζα ισχύος 10000 mah

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του εξωτερικού φορτιστή είναι η συμβατότητα της φόρτισης. Προς το παρόν, τρεις τύποι καλωδίων φόρτισης είναι πιο διαδεδομένοι - Micro USB, USB C και Lightning. Εάν έχετε μόνο ένα από αυτά, είναι συχνά ενοχλητικό να αλλάζετε το καλώδιο στην πρίζα για να επαναφορτίσετε μια άλλη συσκευή, για παράδειγμα μια powerbank. Ωστόσο, το Powerbank διαθέτει και τις τρεις εισόδους φόρτισης, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα. Η οθόνη LCD, που δείχνει την κατάσταση φόρτισης του εξωτερικού φορτιστή, βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά της. Έχει μία έξοδο για φόρτιση μέσω USB (2A) και τρεις εισόδους φόρτισης: Micro USB / Type C: 5V 2A / Lightning: 5V 1A. Η ασφάλεια κατά τη χρήση διασφαλίζεται από προστασία από υπέρταση, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα.

Τεχνικές προδιαγραφές:
Είσοδος: Micro USB / Type C: 5V 2A / Lightning: 5V 1A
Έξοδος: USB 5V 2,1A
Χωρητικότητα: 10000 mAh
Διαστάσεις: 90 * 63 * 22mm
Προστασία από υπέρταση, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα
Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Εξωτερικός φορτιστής
1x καλώδιο φόρτισης
Εγχειρίδιο 1x

Συζήτηση σχετικά με το προϊόν (0)

Έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν;
Ρωτήστε στη συζήτηση

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη
Θα δώσουμε απάντηση σχετικά με την ερώτησή σας σε αυτό το e-mail.

Αξιολόγηση προϊόντος (0)

Δεν έχει αξιολόγηση ακόμη